به حرف مشاورتون عمل کنید
باید به شوهرتون زمان بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
به حرف مشاورتون عمل کنید
باید به شوهرتون زمان بدید
اقاي پا.......
كي گفته من ٤٠ روز با يه مرد غريبه ارتباط داشتم.
چند بار بگم كل ارتباط من با اين اقا ٤ تا اس ام اس بوده.
بعدم من از كار خودم پشيمونم و به هيچ عنوان نمي خوام چيزي رو توجيه كنم.
به نظر من واقعا أحمقا نه هست امدن توي اين سايت.
چون اعضاي اين سايت راهنمايي بلد نيستن.
سرزنش بلدن
گلگین جان یه بار اومدم نوشتم ارسال نکردم. دوباره می نویسم.
اینجا هیچکسی نمی خواد سرزنشت کنه. نه من نه شیدا نه هیچکس دیگه. می دونی که فقط می تونیم متنهایی که اینجا می نویسی رو بخونیم. برداشت من این بود که شما پشیمون نیستی و اصلا فکر نمی کنی اشتباه کردی. فقط از وضعیتی که توشی ناراحتی. شما داشتی توجیه می کردی کارتو. می گفتی ار سر نادانی بوده و خانم خوبی هستی. اینا یعنی چی؟ من فکر می کردم یعنی نیازه به قول خودت یکی بیاد برات تفسیر کنه که چی شده و چه کار کردی. یه اس ام اس بوده. کار مهمی نبوده. ولی واقعیت اینه که اگه این توجیه ها رو هم برای شوهرت کرده باشی بیشتر لجش در اومده. یعنی چیزای بی ربط و بی جایی رو به عنوان دلیل کار می گی. اصلا دلیل لازم نیست بیاری. هیچکسی نمی خواد سرزنشت کنه. خودت ببین این تالارو ببین چه مشکلاتی هست. کسی نمیاد سرزنش کنه. ولی به قول خودت تفسیر می کنن. چیزی که من دیدم این بود که شما سریع راه حل می خوای و اصلا برات مهم نیست چی شده. من یا بقیه هم مطمن باش بهت اهمیت می دیم و برامون انقدر مهم هستی که بشینیم بخونیم نوشته هاتو و فکر کنیم و برات پیام بذاریم. پس مطمن باش که نمی خواد کسی اینجا بهت توهین کنه.
از اینکه پیش مشاور رفتی خوشحالم.
موفق باشی.
به نام خدا
سلام خانم گلگین
چندتا نکته رو بعنوان برادر بهتون عرض میکنم امیدوارم مفید واقع بشه
1- این موضوع رو خیلی برای خودتون بزرگ نکنید بلکه موضوع بزرگتری که به نظر میاد وجود داشته باشه فضای فکریتون هست که ظاهرا هنوز در عوالم مجردی سیر میکنه شما فکرتون رو باید از فضای مجردی خارج کنید خواهید دید که تحت هیچ شرایطی چنین راه حلهایی برای رفع مشکل برادر یا هر موضوع دیگه به فکرتون نخواهد آمد که دچار مشکلاتی بشوید. البته شما هنوز 40 روز هست که عقد کردید ولی باید دیگه تمام ذهنتون متاهلی فکر بکنه تا در آینده نیز مشکلات از این دست برایتون پیش نیاد.
2- به شوهرتون اجازه بدید کمی در غار خودش باشه بعد از چند روز با اس ام اس یا تلفن گاهی ارتباط بر قرار کنید و بگید که دلتون براش تنگ شده و دوسش دارید. ان شاءالله بقیش رو خدا درست میکنه نگران نباشد. البته خودتان را هم کوچک نکنید و عزت نفستون رو حفظ کنید.
3- سعی کنید که این موضوع رو دیگه اینجا کش ندید که باعث خواندن بعضی نظرات شوید که پرده حیای تازه عروس خانم رو لطمه بزنه قرار گرفتن در معرض کلماتی با بار بی عفتی برای قلب پاک شما مناسب نیست پس کمی از این فضای مجازی فاصله بگیرید.
در پناه حق.
اگه میخواید این فضا عوض بشه ، یه کمی در مورد اتفاقاتی که تو این چند روز افتاده صحبت کنید. وضعیت رو توضیح بدید تا بدونیم بهتر شده یا بدتر . اون وقت شاید بهتر بتونیم راهنمایی کنیم که به کدوم سمت بری بهتره.
مشکل اینه که خودت هم بیشتر روی کار خودت کلید کردی و فقط میگی این قضیه مهم نبود یا میگی ناراحتی یا میگی راه حل بدید یا ....
خواهر عزیزم ، در مورد پیشرفت وضعیتت صحبت کن تا راهنمایی ها جهت بگیرن.
وقتی هیچ اطلاعاتی ندادی ، خب طبیعیه همه در مورد اینکه این کار خوبی نیست صحبت می کنن.
من چند بار سوالاتم رو تکرار کردم.
لطفا به سوالات جواب بده تا راهنمایی ها جهت بگیره .
- - - Updated - - -
در مورد عکس العمل همسرت در این چند روز بگو
در مورد حرفهایی که خودت بهش زدی در مورد این ماجرا بگو
دوست خوب اسماني:
اينقدر اينجا همه منو سرزنش ميكنند كه من ديگه دلگرمي ندارم كه بخوام بيشتر واستون توضيح بدم.
من به شدت از كاري كه كردم پشيمونم و به شدت هم عذاب وجدان دارم به خاطر اينكه شوهرم واقعا همه چي تمومه و من اذيتش كردم.
آخرين باري كه با هم رفتيم پيش روانشناس شوهرم ازم خواسته تا ٢٨ خرداد باهاش كاري نداشته باشم تا بتونه مشكل رو حل كنه.
حالا من نميدونم ديگه بايد چي كار كنم.
من الان حدود ١٢ روزه كه ديگه نديدمش.
نمي خوام بهش فشار بيارم چون كه غير از موضوعي كه من خرابكاري كردم و داره بهش فشار وارد ميشه فشار درسي هم روشه واسه پايان نامش.
- - - Updated - - -
دوست خوب اسماني:
اينقدر اينجا همه منو سرزنش ميكنند كه من ديگه دلگرمي ندارم كه بخوام بيشتر واستون توضيح بدم.
من به شدت از كاري كه كردم پشيمونم و به شدت هم عذاب وجدان دارم به خاطر اينكه شوهرم واقعا همه چي تمومه و من اذيتش كردم.
آخرين باري كه با هم رفتيم پيش روانشناس شوهرم ازم خواسته تا ٢٨ خرداد باهاش كاري نداشته باشم تا بتونه مشكل رو حل كنه.
حالا من نميدونم ديگه بايد چي كار كنم.
من الان حدود ١٢ روزه كه ديگه نديدمش.
نمي خوام بهش فشار بيارم چون كه غير از موضوعي كه من خرابكاري كردم و داره بهش فشار وارد ميشه فشار درسي هم روشه واسه پايان نامش.
خواهر جان ، به توصیه مشاورت عمل کن.
صبر کن خب.
اگه عذر خواهیات رو کردی، و متوجه شده که پشیمونی (که گفتی این کارا رو کردی)، بهش فرصت بده.
ایشالا تا زمانی که تعیین کرده اوضاع بهتر میشه.
اون موقع اگه مشکلی بود بیا مشورت کن.
تا اون موقع اگه کسی نیست که بتونی باهاش حرفاتو بزنی بیا توی همدردی و بنویس.
دوستان هم قول میدن دیگه سرزنش نکنن.
متاسفانه این دلتنگیا و نگرانی ها باید کشیده بشه.
کاریش نمیشه کرد.
امیدواریم زمان واسه شما زودتر بگذره...
من كه راحتي رفتم مخابرات و پرينت ريز مكالمات و اس ام اس گرفتم.
متن اس م اس که ندادن،فقط نشون می ده به کی زنگ زدی به کی پیام دادی.