-
فکر کنم اصلا روم نمیشه به دکتر زنان هم مراجعه کنم و مشکلمو بگم من حتی تا الان دخول نداشتم و فقط در حد انجام با دست ........... این موضوع هم خیلی نگرانم کرده عدم داشتن کار ثابت ....... مشکل حساسیت و وسواس همسرم
دیشب که به خانه امده من خونه نظافت کرده بودم و یک سطل کوچیک در حمام گذاشته بود از در که امده خونه طبق معمول کنترل بعضی از موارد که نگاه کوچیک به حمام از این موارده بعد دید که یک سطل کوچیک توی حمومه رفته و بعد میگه چرا سطل توی حمومه میگم شستم گذاشتم خشک بشه بعد میگه سطلی که میزاری توی کابینت بعد میزاری توی حموم گفتم توی کابینت که به جای سطل آشغاله ..... بعد الان دیر وقته به این موضعات فکر نکن بیا شام بخور ....... یکم غر زد و من رفتم خوابیدم بعد گفت بیا سر سفره شام بخوریم پاشدم رفتم سر سفره .... غذا نخورد من خوردم و رفتم خوابیدم تا صبح کنار سفره خوابیده بود و صبح که بلند شدم بیدارش کردم میگم مگه نمیری گفت نه !!! من هم چیزی نگفتم و حاضر شدم رفتم ............. فکر جدایی هم لحظه به لحظه وجودمو میخوره ولی نی تونم حتی اونو هم انجام بدم
-
تنهايي جان :
نوشتيد " بگم من حتی تا الان دخول نداشتم و فقط در حد انجام با دست ........... این موضوع هم خیلی نگرانم کرده عدم داشتن کار ثابت ....... مشکل حساسیت و وسواس همسرم".
اين باور نكردني و مشكل اساسي هست توضيحات روز قبلمنو (حسين40) بخون خداييش خيلي صبر داري. موضوع را تاخير ننداز خجالت رو هم بزار كنار با افراد و مراجع پزشكي كه ميتونن مشكلتو حل كنن مطرح كن تا به نتيجه نهايي برسوني . تو كه نميتوني و نبايد تا آخر عمرت افسوس و .. .بخوري بدنت هم نياز دارد ادم فعالي هستي بقيه موضوعات رو بزار كنار . اينكه هيچ معاشرت كامل باهات نداشته نميتونه ناشي از استرس روزمرگي باشه استرس باعث كم ميلي و محدوديت دفعات و طول دادن زمان ممكنه بشه نه تعطيلي هر چي باشه يكبار در هفته رو شاخشه .اصلاً شروع هم نتونسته بكنه .
، تو و هر آدم متاهلي بدون رابطه كامل و متداول مريض ميشي و كلاً اموراتت بهم ميريزه توكل كن به خدا و آينده زندگيتو شفاف كن اصلاً سرسري نگير . فكر ميكنم بقيه مشكلات تون هم از همينه ،مطمئناً فشار بيشتري هم به شوهرت مياد و براي جبران ناتوانيش داره بهت گير ميده كه ابراز قدرت بكند . با آرامش و خونسردي ولي جدي برو دنبالش تا حلش كني اصلاً برا خودت موضوع را كتمان نكن و تاخير ننداز.خدا هر چه پيش بياره همون صلاحه ودوستان همدردي هم كمك و راهنمايي ميكنن.
-
تنهایی جان،
لطفا جزییات را اینجا ننویسید. درست نیست.
من از شما پرسیدم باکره هستید و هنوز جواب ندادید.
-
اگر هنوز باکره هستی، بهتر هست که با این همه مشکلات عدیده که می نویسی و همینطور عدم علاقه به همسرت ( از تاپیکهای مختلفتون دیدم )
باکره بمون و با همین مدرک جدا شو.
اگر باکره نیستی شوهرت ناتوان جنسی محسوب نمی شه و حق طلاق نداری.
همدردی مستقیما کسی را به جدایی تشویق نمی کنه و به عنوان راه حل نمی پذیره.
اما من فکر کردم شما هیییییچ علاقه ای به این آقا نداری. این همه مشکل داری و یکبار هم تا پای طلاق رفتی و نتونستی جدا بشی. شاید این راهی باشه.
آقای حسین
نوشتن صریح بعضی مسایل در این تالار مجاز نیست. لطفا رعایت کنید.