توپ و بنویسم به نظرت بد نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
توپ و بنویسم به نظرت بد نیست؟
خدا خيلي بزرگ و مهربونه
راستي جمله هاتو از ته دلت بنويس اين بهتره الان كه فكر كردم.... جمله هاي من زيبا نيست دل تو مي تونه بهترين كارهارو بكنه
توپ بازی و رو من دقیق نمیدونم
اون چیزی که دلت میگه رو بنویس. به نظر من قسم خوردن و دست روی قرآن گذاشتن هم همراهش باشه خیلی خوبه .
سلام دوستان مرسی از همدردی همتون
دیروز به سفارش شما دوستان یه نامه و کادو واسه شوهرم گرفتم و دادم بهش نکته های نامه :به توصیه مدیر نوشتم وفادارم بودم وخواهم بود روش خط زده نوشته نبودی و نخواهی بود نوشتم اشتباه کردم خط زده نوشته تو نه من اشتباه کردم که به تو اعتماد کردم ............بعد هم دیگه حرفی نزد........................................ به خدا دیگه نمی دونم باید چی کار کنم به نظر شما گوشی و از ش یواشکی بردارم بندازم دور یا سیم کارت و بسوزونم..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
باران بهاری عزیز راست میگن اگه خواستی میتونی این روش رو هم پیاده کنی ولی شرطش اینه که این دو پست حذف بشه که باید از مدیران تالار بخوای
سلام
خواهر گلم با یه نامه و یه شبه که همه چیز حل نمیشه باید صبور باشی
به نظر من بهتره این ابراز علاقه ات و دادن حق به همسرت که جناب مدیر همدردی نوشتن, زبانی هم باشه نه فقط با نامه!
از زمانیکه ایشون متوجه این اتفاق شده مدت زیادی نگذشته پس طبیعیه که هنوز خشمگین باشه, شما سعی کن صبور باشی و با وجود رفتارهاش بهش بگی که دوستش داری و بهش حق میدی ناراحت باشه
اینکه ایشون در جواب ابراز علاقه ات بگن که نمیبخشنتون و... نباید دلسردت کنه
هم شما هم همسرتون نیاز به زمان دارید و با گذشت زمان و پایداری شما و ادامه ی مسیر درست همسرت هم کم کم مثله سابق میشه
خوبه که پشیمونی و عذاب وجدان پیدا کردی اما این پشیمونی زمانی میتونه برات موثر باشه که سعی کنی اصلاحش کنی
اینکه غصه بخوری و مرتب خودتو سرزنش کنی چه فایده ای داره؟؟؟!
رابطه تو با خدا بهتر کن اینکار هم صبرت رو زیاد میکنه هم این احساس عذاب وجدان رو برایت هدایت میکنه و بهت امید برای زندگی میده
صبور باش عزیزم
سلام مرسی ترانه عزیز از توجهت و بلا تکلیف هستم نمی دونم میخواهد ادامه بده یا نه من و اصلا"دیگه تو خونه حس نمیکنه
میون زمین وهوا موندم می خواهد من و یا نه این قضیه رو بدونم تمام سعی خود م و میکنم یا حداقل بگه بهم یه فرصت میده یا نه ؟
بازم سلام
عزیزم الان اصلا دنبال جواب برای این سوال ها نباش
این سکوت ایشون رو به فال نیک بگیر و کاری رو که درسته یعنی صبر ,ابراز علاقه و محبت نسبت به همسرت و قوی تر کردن ارتباطت با خدا را انجام بده بدون توجه به اینکه همسرت نظرش نسبت به شما چیه
شما کار درست رو انجام بده بدون توجه به نظر دیگران , مطمئن باش اوضاع بهتر میشه
باید صبر کنی و زمان بدی
موفق باشی عزیزم:46:
شما باز اشتباه نکردی. همون اشتباهات قبلیتون داره پیشرفت می کنه. قبلا در حد بگو بخند بوده، حالا رسیده با اس ام اس و ...
شوهرت چطور و با کدوم اعتماد باور کنه؟
کاش اینقد که به فکر فشار اقتصادی بودی به فکر روح و روانش بودی.
قصدم سرزنش شما نیست. شاید این تلنگر برای شما لازم باشه تا مساله را جدی بگیرید. اگر باهاشون بیرون نمی رفتی و رابطه ای نبوده جز اس ام اس و ... خب همین اس ام اس و تلفنها را به شوهرت می زدی.
پس دو حالت داره یا مساله نبودن همسرت و پر کردن جای خالی اون نبود ( چون این اس ام اس ها را می تونستی به جای مرد همسایه به همسرت بزنی )
یا روابط بیشتر از اس ام اس بوده که کمبود شما را جبران می کرده.
انشالله که این بحران رد شه و همسرتون بتونه شما را ببخشه.
اما بعدش حتما یک روانشناس برو علت و ریشه این رفتارهات را پیدا کن و درمانش کن.