آره ولی اگه من 10 کیلو اضافه کنم، همسرم تا بعد بچه اول 15تا اضافه کرده، اختلاف میشه 10 کیلو:d
:72:
کلا زدی تو کار مسخره:158:
گفتن این حرف که زیبایی عادی میشه آسونه، ولی فکر نکنم کسی بتونه قبل از تجربه کردن، قلبا قبولش کنه:162:(واج آرایی ق؟؟)
نمایش نسخه قابل چاپ
آره ولی اگه من 10 کیلو اضافه کنم، همسرم تا بعد بچه اول 15تا اضافه کرده، اختلاف میشه 10 کیلو:d
کلا زدی تو کار مسخره:158:
گفتن این حرف که زیبایی عادی میشه آسونه، ولی فکر نکنم کسی بتونه قبل از تجربه کردن، قلبا قبولش کنه:162:(واج آرایی ق؟؟)
شما برای اینکه بفهمید اون دختر خانم بعدا از نظر هیکل چه طوری میشن باید به مادرشان نگاه کنید.ببینید ایشون بعد از بارداری چاق شدند یا نه.البته تعداد بچه هم مهمه.
اما اینجور که شمامیگید قدش 179 وزنش 65. فکر نمیکنم چاق باشه هاتازه خانومه خوشتیپیم باید باشن. نمیدونم والله:numbness:
آقاquick جلسه دیگر به خواستگاری رفتین؟ با هم بیرون رفتین؟ چی شد؟
خیر، بخاطر درس و دانشگاه اومدم تهران، فعلا فرایند خواستگاری در حال تعلیق هست:chargrined:
اونایی که میگن اگه اینده هیکل خانومو میخواین تصور کنید به مادرش نگاه کنید باید بگم که این موضوع اصلا علمی نیست و مثال نقضشم خودمم. راهنمایی علمی بفرمایید لطفا:cool::163:
نطرات دوستان محترم ولی این اواخر رفتم خاستگاری یک خانم که قد و هیکلش از من بلند تر بود ، اصلا حس خوبی بهم دست نداد !!
سلام آقا Qick ! حالا که شما اومدین تهران و دانشگاه و فعلا خواستگاری در حالت تعلیق هست می خواستم بهتون پیشنهاد بدم که در این مدت از مرکز مشاوره خود دانشگاهتون استفاده کنید. چون برای دانشجوها خیلی ارزون در میاد(فقط 2000 تومان).تمام دغدغه هاتون را اونجا مطرح کنید.(اختلاف جسه و به نظرم سن را هم مطرح کنید)خیلی مفیده.من امتحان کردم.
در ضمن مشاور من یک کتاب به نام (ازدواج بدون شکست) نویسنده : ویلیام گلاسر.ترجمه دکتر علی صاحبی معرفی کرد.(از اینترنت هم می تونین دانلود کنین).
گفتم چون اول راه هستین،بهتره با دید بهتری به ازدواج و مساله انتخاب نگاه کنید.
راستی این فاصله را خیلی زیاد نکنیدها چون ممکنه اون خانم خواستگارای دیگه ای داشته باشن
موفق باشید
بستگی به خودتون داره که چطور فکر بکنید، از نظر من بهتر اینه که مرد از زن قد بلندتر باشه.
این فردی که ازش نشونی دادین خیلی شبیه به فیزیولوژی یکی از آشناهای ماست! احتمالا اول اسم و فامیلشون س.ش نیست؟:d