RE: زياده خواهي سكس در رابطه زناشويي
برای من یه سوال پیش اومده چرا روابط مقدس زناشویی رو ما سکس میگیم؟؟
وقتی اسم سکس میاد یاد این فیلم های مزخرف که به دور از ادمی و خوی ادمیه میوفتم
ببخشید اما بهتر نیست به روابط زناشویی بهتر نگاه کنیم
میدونید به نظرم وقتی sargol خانم ازدواج کرده اند چرا این روابط رو اینطوری تعبیر میکنند مگه همسرشون نامحرم یا به قولی کار خلاف شرعه//
من کمکی در این زمینه به دوست عزیزم sargol نمیتونم بکنم اما شاید این موضوع واسه من هم درا ینده پیش بیاد و کمک بخوام برای همین خوندم این مطلب رو
ببخشید قصد ناراحت و توهین رو نداشتم نظر شخصیم بود همین
سارگل عزیز سلام
شما باید با همسرت صحبت کنی و بهش بگی تا عقد دائم نکردیم روابط گسترده ای نداشته باشیم .
البته بعد از مشاوره گرفتن که خیلی لازم است تو باید بدانی که شوهرت از یک سطح اشتها برخوردار است وتو از یک سطح دیگر ولی به هرحال این رابطه دوطرفه است و آن نمی تواند غذایش را کم کند ولی توباید اشتهای خودت را تا حدی به او نزدیک کنی که دکتر به شما یاد خواهد داد .بعد هم تو حتما ارضا نمی شوی اگر نه دوست من این رابطه ، رابطه ی چوب و چماقی که نیست به تمام اندامهای حسی تو دست می خورد و تو هم قاعدتا با ید لذت ببری مگر اینکه مشکلی داشته باشید .1- شریک جنسی تو نداند که با تو چگونه رفتار کند 2- به لحاظ روانی مسائلی سد راه لذت بردن تو بشود . شوهرت را از خودت دور نکن چون در روحیه اش اثر می گذاره و همیشه اینجوری فکر کن که وقتی در روابط جنسی با هم هستید آن لحظه برایتان باید خیلی باشکوه باشد از اثر انجام وظیفه در رابطه قرار نگیر چون شریک جنسی تورا دلسرد می کند . تقریبا 70% زندگی زناشویی همین مسئله است که به دلیل آموزشهای غلط واشکال داشتن رابطه و عدم رضایت کار به جدایی هم می کشد و از آن طرف هم اگر شما رابطه ی جنسی خوب و مناسب و درستی داشته باشید که هردو شما را خوشحال کندبا انرژی زیاد با مسائل و مشکلات زندگی روبه رومی شوید و راحت هم حل می کنید چرا که بیشتر به هم پیچیدن ها و گیردادن ها به خاطر همین ارضا نشدن است . موفق باشید
سلام
سرگل خانوم شما تا وقتی که عقد دائم و ثبتی محضری نکردین نباید رابطه زناشویی داشته باشین.شاید اصلا" قسمت نشد ازدواج کنین ! اون وقت چیکار میکنی؟تو این زمینه دختره که بدبخت میشه .و پرده عفتش دریده میشه.اگه باردار شدی چی؟؟؟ نکنه میخوای در حالیکه همه و خصوصا" پدر و مادرت تو رو یه دختر پاک و مورد اعتماد می بینن ، قرص ضد بارداری مصرف کنی ؟یا اینکه سقط کنی ؟ یا ... اون وقت جواب خدا رو چی میدی هان؟؟؟با اینکه نامزدته باید ازش بترسی و مراقب عفتت باشی که لکه دار نشه.بهش بگو اگه این نیت رو داشته باشه دیگه باهاش جایی نمی ری و حتی اجازه نمی دی که بهت دست بزنه نه به دستت نه به موهات و نه به جای دیگه ای از بدنت.توجه داشته باش که خیلی از نامزدها تا سر سفره عقد هم پیش رفتن اما عقدی بینشون جاری نشده و همه چی بهم خورده .من نمی خوام تو رو نا امید کنم یا آیه یاس بخونم اما اینا واقعیته که اگه کمی فکر کنی خودت میبینی.