سلام محرک عزیز.
راستش من بیشتر از اینکه از صحبت هات عشق دستگیرم بشه وابستگی دستگیرم شد
شما وابسته همسرت شدی و خب اختلاف سنی 9 سال هم باور کن نمیذاره ایشون شما رو بتونه درک کنه ضمن اینکه دختری که یازده سال سایه پدر بالا سرش نبوده یه جورایی با بقیه دخترها فرق میکنه چون خودم از این دخترها تو فامیل دارم میدونم خیلی رفتارهاشون لجام گسیخته تره. ببین دوست عزیز نمیشه با ایشون با این رفتاراش منطقی صحبت کرد شما به جای صحبت و حرف زدن باهاش باید از در رفتار وارد بشی یعنی رفتارهایی بکنی که متوجه رفتار اشتباهش بشه. از ناراحتی بعد جدایی نترس گاهی داشتن بعضی مردها لیاقت میخواد و اون هم لیاقت داشتن تو رو ثابت نکرده. نمیگم جدا شو اصلا به جدایی فکر نکن. بلکه به این فکر کن که چطوری متوجه اش کنی!
- - - Updated - - -
ببین محرک عزیز ، اگرم بخوای با ایشون زیر یک سقف زندگی کنی تضمین زندگیت دور کردن این خانم از محرک های بروز چنین رفتارهاییشه. حالا این محرک ها مادرش باشه یا خاله هاش . باید جایی و جوری زندگی کنی که حداقل ارتباط با این محرک ها رو داشته باشی. البته اینا مال بعده
- - - Updated - - -
راستش من میگم برای عروسی عجله نکنید و به حرف های اطرافیان هم در مورد اینکه زودتر عروسی بگیر توجه نکنید همسر شما تعادل رفتاریش مشکل داره
- - - Updated - - -
صحبت های فرشته مهربان رو به جد انجام بده و پیگیر باش غیر از خودت هیچکس نمی تونه بهت کمک کنه