شما الان با یه گوشه نشستن و مشکل دارم مشکل دارم گفتن دردی ازتون دوا نمیشه. خانواده شما باید از مشکلتون با خبر بشه در اولین قدم چون شرایطتون بحرانیه
نمایش نسخه قابل چاپ
شما الان با یه گوشه نشستن و مشکل دارم مشکل دارم گفتن دردی ازتون دوا نمیشه. خانواده شما باید از مشکلتون با خبر بشه در اولین قدم چون شرایطتون بحرانیه
وقتی میدونم خانواده کمکی از دستشون بر نمییاد بره چی بگم خودمو کوچیک کنم!
نگفتم که دوست پسرم پول دار باشه! گفتم دوست پسر داشته باشم با پول........نقل قول:
به نظر شما نه خانواده کمکی می تونن بکنن، نه پزشک ها. شما دوست پسر پولدار می خواید مثل اینکه. خب برید پیدا کنید. ما فقط راه صحیح و علمی حل مشکلات شما رو می تونیم به شما نشون بدیم که دادیم، بقیه اش به عهده شماست.
خواسته زیادیه مگه دوست پسر!؟
چجوری پیدا کنم! هم سنامو مگه نمیبینی تو جامعه؟..من که خجالت میکشم از خودم وقتی هم سنامو میبینم.
مگه همسناتون چطورن؟ميخواين چطور زندگي كنيد؟چي داشته باشين كه الان ندارين؟
تا جايي كه من ميدونم پسرا تو شرايطي كه واسشون پيش مياد مثلا مدرسه يا دانشگاه يا محيط كار باكسي دوست ميشن.كه ادامه دوستي بستگي به شرايط ورفتار هر دوطرف داره.اما بعضيا ميتونن دوستيهاي عاقلانه وطولاني داشته باشن.وبعضيا عادت دارن فقط در جهت منافع خودشون دوستي كنن كه اين دوستي پايدار نيست.
همسنای منو همونان که دست ب دست هم دادن آمار تجاوز ب دختران و سقط جنین بالا بره.......نقل قول:
منظورم از تجاوز(نه زوری با استفاده از رگ خواب دختر ها متاسافانه دختران ما noobیی بیش نیستن)
البته این میراث پدران ماست+فقر.رکود.و خیلی چیزای دیگه..
میخوام همه مراعات حال هم دیگه رو بکنن....به عنوان مثال:دختر خانم ــه یهو تو تاکسی گوشیشو در نیاره زنگ بزنه ب دوست پسرش خودشو براش لوس کنه..یا تو مترو با موبایل صحبت نکنن....یا جنس مخالف ها هی بروبر هم دیگه رو نیگاه نکنن....و خیلی چیزای دیگه که گفتنی نیست..نقل قول:
ميخواين چطور زندگي كنيد؟
(مثال ک نه همش حقیقته و خودم دیدم ک دارم میگم)..
چی میتونم داشته باشم تو اینجا؟..همین اینترنت مون 20برابر گرون تره نسبیت به اینترنت جهانی..یعنی پول هنگفت میدیم بابت هیچ.....یعنی اینکه یکی از یکی دزد تریم به روی هم دیگه هم نیمیاریم......دروغگویی رو ب ارث بردیم..نقل قول:
چي داشته باشين كه الان ندارين؟
از محیط مدرسه که متنفرم!تو همون دوران ترک تحصیل کردم خدارو شکر ب دانشگاه نرسیدم...و نخواهم رسید..دانشجو دوور ورم زیاد هست.همه از کمبود شعور رنج میبرن...نقل قول:
ثلا مدرسه يا دانشگاه يا محيط كار باكسي دوست ميشن
همسنای منو همونان که دست ب دست هم دادن آمار تجاوز ب دختران و سقط جنین بالا بره.......نقل قول:
منظورم از تجاوز(نه زوری با استفاده از رگ خواب دختر ها متاسافانه دختران ما noobیی بیش نیستن)تجاوز هم هست
البته این میراث پدران ماست+فقر.رکود.و خیلی چیزای دیگه..
میخوام همه مراعات حال هم دیگه رو بکنن....به عنوان مثال:دختر خانم ــه یهو تو تاکسی گوشیشو در نیاره زنگ بزنه ب دوست پسرش خودشو براش لوس کنه..یا تو مترو با موبایل صحبت نکنن....یا جنس مخالف ها هی بروبر هم دیگه رو نیگاه نکنن....و خیلی چیزای دیگه که گفتنی نیست..نقل قول:
ميخواين چطور زندگي كنيد؟
(مثال ک نه همش حقیقته و خودم دیدم ک دارم میگم)..
چی میتونم داشته باشم تو اینجا؟..همین اینترنت مون 20برابر گرون تره نسبیت به اینترنت جهانی..یعنی پول هنگفت میدیم بابت هیچ.....یعنی اینکه یکی از یکی دزد تریم به روی هم دیگه هم نیمیاریم......دروغگویی رو ب ارث بردیم..نقل قول:
چي داشته باشين كه الان ندارين؟
از این آمارهای 10تا 20 برابر قیمت واقعی زیاد داریم.
نميدونم تا چه حد حرفاتون درسته اما منظور من با جواب شما فرق داشت.منظور من فقط دوستي پسر با پسر بود.من دانشجوديدم وخودم تودانشگاه اينقد كه شما ميگيد بد نديدم.البته شنيدم اما اينو با اطمينان ميگم هر كس چه دختر وچه پسراگه براي خودش ارزش قائل بشه دنبال هيچ احدالناسي براي رابطه نميره.شما كه نبايد به جامعه وبقيه كار داشته باشيد.خودتون راه درستو انساني رو انتخاب كنيد تا بقيه ازتون ياد بگيرن.