RE: عاشق نامزدم هستم ولی احساس میکنم کلاه سرم گذاشته
کسی از کسی ترسی نداره. دوست نداره اذیت شی. خیلی دوستت داره. فعلا مثل ماشینی هست زندگیتون که با سیم بوکسل (سیمی که ماشینو می کشن ) احساسات همسرتون کشیده می شه بالای کوه، لازمه شما بترسید که با رفتارتون کاری نکنید سیم پاره بشه و کل زندگی مشترکتون بره ته دره.
از ما گفتن بود
خواهر خوبم من فكر ميكنم شما بايد يه مشاوره حضوري بريد تا ديدتون به زندگي مشترك تغيير كنه و طريقه ارتباط با همسرتون و ياد بگيريد.ببخشيد اينو ميپرسم شما كه انقدزندگي مشترك رو مادي ميبينيد دوست داريد همسرتون فقط به صرف رابطه جنسي باشماازدواج كرده باشه؟و ازدواج رو فقط يه راه واسه ارضاي خودش ديده باشه؟همون طور كه ما خانوم ها رو اين قضيه حساسيت داريم آقايون هم رو مسائل مادي به همون اندازه حساسيت دارن نذاريد احساس كنه اونو به خاطر خودش نميخوايد و همش دنبال حساب و كتاب تو زندگي مشترك هستيد. در مورد اينكه به همسرتون گفتيد اگه تو بميري من چيكار كنم اين نشان از بي ايماني شماداره اگه از ته دل به خدا ايمان و اعتماد داشه باشيد هيچ وقت نميترسيد و مطمئنيد اون بهترين چيزا رو رقم ميزنه و مواظب شماست خيلي بهتر از همسرتون.يعني شما به يه انسان بيشتر از خدا اعتماد داريد؟
اینانلوی عزیز
دو صفت خیلی خوب داری که می تونه بهت کمک کنه تا خودت را تغییر دهی ، تغییراتی که لازم و ضروری و حیاتی هست برای شما :
1 - پذیرش بالا
2 - صداقت
این دو ویژگی خیلی خوبه .
اشکالات رفتاری شما از روی ناسازگاری و روان نژندی نیست بلکه وضعیت روانی خوبی دارید و مایل به درست عمل کردن هستید . این ناآگاهی و عادتهای رفتاری ناشیانه و اشتباه شما هست که مسئله سازی کرده و می کند . البته همسر شما هم انفعال دارد و بایدقاطع باشد .
بهتر هست به یک مشاور حضوراً مراجعه کنی و بگویی که ضعف آگاهی و مهارت کلاً در روابط انسانی داری که تازه متوجه اون شدی و چون عقد کرده هستی و قراره زندگی مشترک آغاز کنی نگران به هم خوردن زندگیت در اثر این ضعفها هستی و میخواهی کمک شوی تا هم آگاهی و هم مهارتها را یاد بگیر و به کار ببندی .
به همسرت هم بگو متوجه شدی بعضی چیزها را نمی دانی و مهارتهای لازم را نداری . اگر در این مدت به خاطر این ناآگاهی باهات درست رفتار نکرده ام مرا ببخش و کمکم کن یاد بگیرم . بگو ازت خواهش می کنم هرجا رفتار و تقاضاهای من منطقی و درست نیست تسلیم من نشو و کمک کن من بفهمم کارم و حرفم درست نیست . و بگو میخواهم حضوراً مشاوره بریم و تا آنچه که لازمه یاد نگیریم و به کار نبندیم عروسی نکنیم .همسرت را هم تشویق کن که با هم مشاوره برید و او هم بفهمد که چطوری باید رفتار کرده و بهت کمک کند و رفتارهای انفعالی خود را کنار بگذارد که بزرگترین کمک به شما هست .
موفق باشید .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اینالو
البته اینم اضافه کنم که ما رسم جهزیه داریم ولی جون وضع مالی خانوادم انچنانی نیست نامزدم کفته همه چی رو خودش میگیره <نمیدونم چرا همش فکرای بد میاد سراغم همش فکر میکنم اگه اتفاقی واسه نامزدم بیفته من میمونم تو خیابون و خانوادش همه چی رو میبرن اینارو بهش گفتم ولی باز قبول نمیکنه میگه بعدا منم بهت بول میدم تو خونه بخری یعنی دارم دیونه میشم
سلام
به نظر من کلا حساس نشو روی این قضیه شما الان در مرحله جذب کردن همسرت قرار داری با این کارا از چشمش می افتی
من همه نظرها رو وقت نکردم بخونم ولی جای شما بودم اصلا بهش فکر نمیکردم یعنی چی که همسرت بلا سرش بیاد شما میری تو خیابون؟
با این قیمتی که سکه داره الان همون مهریه 100 سکه هم برا خودش مبلغ کمی نیست اگه خدای نکرده مردی وفات کنه اول مهریه همسرشو از اموالش برمیدارن بعد ارثش تقسیم میشه
اینو فقط برای اطلاعت گفتم که فکر نکنی بعدا میری وسط خیابون
اگه ناراحتی از این به بعد پولتو قاطی پول شوهرت نکن. البته من خودم شخصا معتقدم همه چیز باید نصف نصف به نام زن و مرد باشه و هر دو در خرید همه چیز صادقانه مشارکت کنند ولی به هر حال اگه همسرت اهلش نیست میتونی با سیاست از اختلاط پول جلوگیری کنی به طور مثال خودتو علاقمند به طلا نشون بدی و درآمدت رو صرف خرید طلا بکنی
از نظر من هم بهتر بود پول فعلیت رو صرف خرید جهیزیه بکنی چون تو مملکت ما اگه کمتر از عرف رفتار کنی احتمال شنیدن نیش و کنایه بالا میره
از حرفات مشخصه که همسرت در کل آدم خوبی هست مراقب باش به خاطر مسائل پیش پا افتاده از چشمش نیفتی
از همه ی دوستان و فرشته مهربان واقعا ممنونم من واقعا میخوام عوض کنم اخلاقمو واسه همینم به نظر خودم کارهایی رو که تا حالا انحام میدم رو انجام نمیدم مثلا اصلا بهش اصرار نمیکنم که هروز باهم باشیم میزارم هروقت خودش خواستهمو ببینیم اون ئوست داره من درس بخونم منم بیشتر وقتمو میزارم رو درسم دیگه زیاذ بهش گیر نمیدم که الان کجایی و با کی هستی و چیکار میکنی >سعی میکنم رو خونه اصلا حساس نباشم که کی میره اونجا و کی پیشش میمونه >اصلا دیگه حرفی از سند خونه نمیزنم (((البته قراره ماشینو عوض کنیم و گفته بنام من میزنه اگه نزنه اینبارم سرکارم گزاشته باشه و بنام خودش بزنه که من احتمال میدم بگه بنام تو باشه بلاک ماشین دیر میاد حسابی قاطی میکنم باز فکر کنم)))دیگه زیاد خونه خواهر برادرش نمیرم که باهام صمیمی نشن که بگن کار کن که اعصاب منم خورد بشه .جون میدونم سر کار اس نمیدم بهش تا خودش بده ..دوستان این کارایی که من میخوام انجام بدم اکه فکر میکنین حاییش اشتباه بهم بکین ممنون میشم:72::72:
با سلام من تایبیک خودمو تو قسمن سرنخ های شکست زندگی دیدم یعنی واقعا زندگی ما ممکن با شکست مواجه بشه فرشته مهربان من باید چیکار کنم خوب الان شاید نتونم به این زودی به مشاوره مراجع کنم .من باید چه کارایی رو انجام بدم واقعا بعد این همه وقت.یه سوال واقعا من چرا رفتار روابط انسانی رو بلد نیستم یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟:325::325:
عجالتاً مقالات و تاپیکهای تالار را که میتونه بهت آموزش بده را بخون . خیلی به دردت میخوره ، سری به انجمنهای ازدواج و خانواده بزن هم مقالات هم تاپیکها را بخوان و از راهنماییها بهره بگیر .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اینالو
با سلام من تایبیک خودمو تو قسمن سرنخ های شکست زندگی دیدم یعنی واقعا زندگی ما ممکن با شکست مواجه بشه فرشته مهربان من باید چیکار کنم خوب الان شاید نتونم به این زودی به مشاوره مراجع کنم .من باید چه کارایی رو انجام بدم واقعا بعد این همه وقت.یه سوال واقعا من چرا رفتار روابط انسانی رو بلد نیستم یعنی دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟:325::325:
با سلام
اینالو گرامی از اینکه لینک شما در سرنخ های شکست زندگی دیدید نگران نباشید.
همانطور که از نام آن تاپیک مشخص هست، صرفا به سرنخ ها اشاره دارد. بله اگر چنین خانواده هایی هیچ اصلاحی انجام ندهند روند کار به نوعی هست که احتمال شکست را زیاد می کند.
مشاوره حضوری برای افرادی چون شما که خواهان تغییرات مثبت و کسب آگاهی و مهارت هستند بسیار جواب می دهد.
در کنارش شما می توانید از طریق شماره 1480 در شهر خود که به صدای مشاور اختصاص دارد، تماس بگیرید و از مشاوره تلفنی استفاده کنید.
همچنین از مقالات مختلفی که در تالار همدردی هست بهره بگیرید و به کار ببرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
این رو من از یک متن طولانی از آقای حمید تقدسی RAVAN-KAV.COMآوردم:
سطح پنجم، ازدواج یا زندگی مشترک:
در این سطح رابطه عاطفی میان زن و مرد به بالاترین درجه پیشرفت رسیده است. درحدی که سطوح قبلی طی شده¬اند و طرفین رابطه می¬توانند عاشقانه زندگی انفرادی خود را فراموش کرده و قالب زندگی مشترک را بپذیرند. مرد و زن تعهدات و وظایف گسترده و فراگیری نسبت به هم دارند. کوتاهی در انجام این مسئولیت¬های متقابل به کیفیت زندگی مشترک صدمه می¬زند. وظایف و مسئولیت¬ها در این رابطه چنان سنگین و تخلف¬ناپذیر است که هرفرد بیشتر از آن¬که در قبال خویش مسئول باشد در قبال همسر خویش وظیفه دارد.
بقیه این مقاله رو هم لینک میدین لطفا؟
----
با عرض پوزش از مدیر عزیز همدردی
دوستان من با راهنماییهای شکا تا حدودی تونستم مسعله خونرو واسه خودم حل کنم الان تنها مشکلی که من دارم اینه که اینکه شوهرم کلید خونرو میده به دوستاش تا برن اونحا یا دوستاش بیشش میمونن خوب من نمیدونم این موضوع بدیه یا نه اکه دوستان بگن ایرادی نداره و عادیه خوب منم کنار میام ولی اگه ایرائ ئاره من باید جیکار کنم این موضوع خیلی داره ناراحتم میکنه تا این جند روز جلوی خودمو گرفتم و عصبانی نشدم و جیزی نگفتم ولی تورو خدا راهنماییم کنین من باید جیکار کنم:323::323::323::323::323::323: