RE: جلب نظر دختری که نمی شناسمش
ممنون خانم سنجاب. سخت گرفتنم برای اینه که من شناختی از اون آدم یا خانواده ش ندارم و نمی دونم آیا مثلاً به اینکه کسی دخترشون رو در اینترنت ببینه و بعد خواستگاری کنه دید مثبتی دارند و یا خیر. ولی کلاً اگر ارتباطی ایجاد شد رک و صریح حقیقت رو می گیم. همونطور که خودتون اشاره کردین.
آره مهران خیلی از دخترا این دوره همینجورین که گفتی. ولی من یه خصوصیت دارم که شاید هم همین باعث شده تا الان کسی رو پیدا نکردم. خصوصیتم اینه که سرسوزنی خودم رو آویزون کسی نمی کنم. قاطعم. روی خوش نشون نده یا خودش رو بگیره دیگه تموم. والسلام. من به یک اصل معتقدم و اونم اینه که دختری که از پسری خوشش بیاد اگر ناز هم داشته باشه در حدیه که پسر رو از خودش دور نکنه و اگر زیادی خودش رو بگیره یعنی علاقه ی خاصی نداره و کسی که از من خوشش نیاد به دردم نمی خوره. این خانم هم فکر نمی کنم بتونه من رو تو آب نمک بخوابونه چون چند بار تلاش می کنم که بهش نزدیک بشم و نیتم رو بهش می گم. اگر قبول کرد که پروسه ی شناخت رو پیش می گیرم. اجازه هم نمی دم مثل مورد شما با دست پس بزنه با پا پیش بکشه. من می دونم از این حرف من دخترا خوششون نمیاد ولی زندگی بهم یاد داده که هر چقدر هم از دختری خوشت بیاد ولی اون خودش رو برات بگیره، انقدر دختر از اون بهتر تو این دنیا هست که ارزش نداره خودت رو عذاب بدی. البته قبلاً سرم اومده و ناراحتی هاش رو تحمل کردم که به این ایده رسیدم. این خانم هم نه گفت فدای سرش. زندگی همچنان ادامه داره. شاید قسمت ما یه جای دیگه یه کس دیگه باشه. اگر عاشق و شیدای کسی هم بشم عکس العملم همینه. این رو زندگی بهم یاد داده که برای کسی بمیرم که لااقل برام تب کنه.
شب شکن جان، دقیقا. دختر خوب فراوونه. از معیارهات ذره ای پایین نیا و به نظر من هم خیلی نازشو نکش. ازدواج یک موضوع مشخصه یا از شما خوششون میاد یا نمیاد.
از همون طریق مادر اقدام کن. خیلی خوبه که مادرت تو این زمینه ها باهات همکاری می کنی. یکی از بزرگترین مشکلات من الان اینه که خونوادم نمی خوان/ نمی تونن یا این حوصله رو ندارند که برای من اینطور کاری رو انجام بدهند و من مجبورم حتی اگر خارج باشم خودم یک کاری کنم به طریق دوستی کسی. حضور خونواده در اینطور مسائل خیلی مهمه.
با سلام قصد توهین ندارم ولی حالم از اینگونه برخورد پسرهای به ظاهر معقول و متفکر بهم میخوره شما فقط دنبال ظاهرید .هیچ چیز دیگه از یه دختر براتون مهم نیست .بعد از ازدواج میفهمید که چه انتخابی داشتید .بهتره نرگس رو وارد بازی نکنی میتونی خودت مستقیم وارد شی تا مدتی ممکنه سر سنگین باشه ولی بعد قبولت میکنه . اما شما مدت زمان کمی باهاش میمونی اینو مطمئنم.
اگر اینجوریه ما هم می گیم شما فقط دنبال پول و درآمدید،هیچ چیز دیگه از یه پسر براتون مهم نیست.
وقتی کسی با دیدن چند تا عکس و لایک و کامنت از یکی خوشش بیاد به خصوص وقتی خارج از ایران باشه نمیشه بهش اعتماد کرد . چون تجربش رو داشتم میگم .بهتره این اقا مستقیما بهش بگه بازم میگم قبولش میکنه ولی جدی نمیگیرش و بیشتر از یه دوستی مجازی جلو نمیره . البته ادما قابل پیش بینی نیستن و متفاوتن شاید به جایی رسیدین ارزش امتحان داره
خانم شکوفه بهار، سلیقه آقایون و خانومها متفاوته. من یک دختر امپراطور اخلاقیات و انسانیت و معرفت و خداشناسی و... باشد چهره و اندامش رو دوست نداشته باشم ذره ای بهش جذب نمی شم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شکوفه بهار
وقتی کسی با دیدن چند تا عکس و لایک و کامنت از یکی خوشش بیاد به خصوص وقتی خارج از ایران باشه نمیشه بهش اعتماد کرد . چون تجربش رو داشتم میگم .بهتره این اقا مستقیما بهش بگه بازم میگم قبولش میکنه ولی جدی نمیگیرش و بیشتر از یه دوستی مجازی جلو نمیره . البته ادما قابل پیش بینی نیستن و متفاوتن شاید به جایی رسیدین ارزش امتحان داره
ایشون نگفتند همین فردا می خوان ازدواج کنند. قراره مادرشون موضوع رو مطرح کنه از این به بعد شناخت پیش بیاد. این شناخت رو هم به نظر من تو چند جلسه مشاوره و چند مرحله تحقیق محلی می شه بدست آورد. شما راهکار بهتری سراغ دارید؟
خانم شکوفه ی بهار ممنون از نظرتون. آیا شما تمام این تاپیک و پست هاش رو خوندید؟ پس ایرادتون دقیقاً به چیه؟ کجای حرف من و رفتار من حالتون رو به هم می زنه؟ آیا اگر پسری برای ازدواج اقدام به نزدیک شدن به دختری بکنه و دختر جوابی به تقاضاهای او برای آشنایی نده و پسر بعد از دیدن واکنش های منفی قضیه رو تموم شده بدونه خارج از منطق و عقله؟ شما از کجا می دونید من با اون خانم نمی مونم؟ من که قصدم اصلاً ازدواج و موندنه. امکان دوستی هم زیاد دارم اما اتفاقاً نمی خوام این کار رو با کسی بکنم چون حس می کنم دارم به سنی می رسم که دیگه این مسائل براش دیره و ازش گذشته و باید به فکر تشکیل زندگی بود. حرفتون رو می ذارم به حساب تجربه ی تلخ شخصیتون و احساساتی شدن.
وقتی من می گم کسانی که تجربه ی زندگی در خارج و غربت رو ندارن به خوبی من و امثال من رو درک نمی کنند حرف گزافی نگفته ام. من تو پست های قبلی توضیح دادم که این روش تنها روش موجود برای فردی مثل منه که قصد داره با یک هموطن ازدواج کنه. پیشنهاد خودتون چیه؟ خانم شکوفه بهاری فرض کنید برادر خودتون رفته خارج از کشور. قصد ازدواج داره. از دور و اطرافیانش مورد مناسبی پیدا نکرده و شما و خانواده هم مورد خاصی رو براش از داخل پیدا نکردید که بهش معرفی کنید. در این صورت چه راهکاری رو برای برادرتون پیشنهاد می کنید؟
در ضمن همونطور که مهران گفت من که قرار نیست با این خانم فردای صحبت کردنمون ازدواج کنم. تازه قراره که شناخت و تحقیق صورت بگیره و خانواده ها همدیگر رو ببینند و بشناسند و خودم و اون خانم صحبت هامون رو بکنیم و این خودش کلی طول می کشه و مثل هر خواستگاری سنتی ای اگر دیدیم واقعاً با هم تضاد داریم و به هم نمی خوریم ادامه ندیم و اگر مناسب هم بودیم من برم ایران و یه مدت اونجا باشم و ازدواج کنم و راه رو برای آوردن ایشون پیش خودم هموار کنم. اونی هم که شما رو تو محل کار، دانشگاه یا خیابون می بینه و میاد خواستگاری اول ظاهرتون رو می بینه بعد پا پیش می ذاره. پس طبق حرف شما نباید به اون هم اعتماد کرد دیگه!
برخورد تند من از تجربه شخصیم نشات میگیره از دخترا ی خارج از کشور هم خبر دارم که چطورن.به شما حق میدم که برای انتخاب همسر ایده التون تلاش کنید . متاسفانه انتخاب همسر در شرایط امروز جامعه ما خیلی سخت شده امکان اشنایی دختر و پسر وجود نداره یعنی مکانی برای اشنایی وجود نداره و از اونجایی که ازدواجهای سنتی هم برای دختر و پسر قابل قبول نیست ما با مشکل برخورد کردیم میتونم به برادر خودم پیشنهاد بدم که از افراد متاهل خارج از کشور کمک بگیرن اونا میتونن دخترایی رو بهتون معرفی کنن. که در اینصورت آشنایی با یه دختر ایرانی منوط به گذاشتن وقت زیاد و اومدن به ایرانه . از اونجا نمیتونید اقدام کارسازی انجام بدید. البته در مورد دختری که مد نظرتونه، نظرمو گفتم در صورت آشنایی به رابطه خارج از نت کشیده نمیشه .
شب شکن جان شما همین روش رو ادامه بده. دوستان گلمون نظرشون اینه که اگر شما انتخابتون خارج کشور بود باید کلا 1- عوض بشید (اگر هم فکر می کنید نشدید ، شدید، گرمید الان حالیتون نیست :311: ) 2- حالا که عوض شدید با یک دختر مشابه خودتون که در خارج کشوره ازدواج کنید.
انتخاب از روی یک تصویر معمولا شروع می شه. بعدا مشخصات فرد چک می شه و با معیارهای شما تطابق داده می شه اگر از نظر اولیه اوکی بود شما میای ایران یکی دو ماه ایران شناخت از روی جلسات مشاوره و بعد ازدواج.
به نظر من 10 جلسه مشاوره و پرسش و پاسخ شناخت بیشتری می ده تا سه سال کافی شاپ رفتن و بیرون رفتن و ...
پ. ن. ای کاش برخی از دوستان(منظورم شکوفه بهار نیست) همون اندازه که نسبت به مشکلات عروس و مادر شوهر حساسند نسبت به مشکلات پسری که در تنهایی های غربت علی رغم هزاران عامل گناه درصدد ازدواجی شرعی است حساس باشند و او را درک کنند و به او کمک کنند و چیزی نگویند که روح او را به سمت آن فرهنگ سوق دهد.
نقل قول:
البته در مورد دختری که مد نظرتونه، نظرمو گفتم در صورت آشنایی به رابطه خارج از نت کشیده نمیشه .
اشکال شما اینه که تجربیات شخصی خودتون رو به همه ی دنیا تعمیم می دین. شما از کجا می دونید که به خارج از نت کشیده نمی شه؟ شاید اون پسری که با شما برخورد کرده بی هدف بوده و از روی تفریح با شما بوده ولی من برنامه دارم و اگر اوکی اولیه انجام بگیره بعدش زود میام ایران و یکی دو ماه همونطور که مهران گفت می ریم مشاوره و بعد اگر همه چیز روبراه باشه ازدواج. خانم شکوفه دو تا انگشت هم مثل هم نیستن چه برسه به همه ی آدمها. دلم برای اون کسی که بعداً از شما قراره خواستگاری کنه می سوزه چون با این دید منفی که شما به ماها دارید پیشاپیش طرف رو متهم می دونید و حکم رو هم صادر می کنید. مثل الان که حکم صادر کردید قرار نیست آشنایی من و اون خانم به خارج از نت بکشه. اگر دقت کرده باشید من از مادرم کمک خواستم، پس به قول فرنگیا already به خارج از نت کشیده شده!
مرسی مهران از نظرت. ببین من خیلی بچه مثبت نبودم که بگم دوستی یا آشنایی نداشتم با هیچ دختری. تجربیاتی داشتم اما نمی خوام مثل یک آدم بلاتکلیف زندگی کنم. اگر همسر مناسبم رو پیدا کنم فکر می کنم آرامش بیشتری پیدا می کنم و روی درس و کارم تمرکز بیشتری خواهم داشت و لذت بیشتری از زندگیم می برم. من اصلاً به خاطر مسائل جنسی و این چیزا نیست که قصد این کار رو دارم. چون اگر بخوام روابط کوتاه مدت داشته باشم خیلی راحت در دسترسه. از نظر خودم گناهی هم نداره چون صیغه ی اسلامی هم که گناهی توش نیست دقیقاً همینه. تنها فرقش خوندن یه جمله ی عربیه.
مسئله اینه که از ابعاد مختلف فکر می کنم که زمانش رسیده باشه که همسری رو پیدا کنم. دوباره دوستان هی میان می گن از خارج زن بگیر. عزیز من وقتی مورد مناسب نیست یا ندیدم که نمی تونم مورد مناسب بسازم؟ خیلی از دخترا اومدن اینجا آزاد باشن، دامن نیم متر بالای زانو بپوشن، روابط آنچنانی داشته باشن. اونا که برای من زن زندگی نمی شن! تازه همون ها هم تعدادشون محدوده. مطمئن باشید اگر امکانش باشه و پیش بیاد برای من و امثال من راحت تره از دور و اطراف محل اقامتمون زن بگیریم اما وقتی مورد مناسب نباشه باید به داخل کشور رو بیاریم.