-
RE: دیابت نوع 1
سلام آفای همیشه نگران !!!
اگه جواب ازمایشاتو کامل برام بذاری همراه با علایمت میتونم کمکت کنم واسه فهمیدن مشکلت تازه داداش گلم الان پزشکی پیشرفت کرده خیلی بیماری ها درمان داره.اگه ج ازمایشای قبلی و تازتو بدونم میتونم برا فهمیدن مشکلت کمکت کنم اگه بخوای.
پاشو پاشو اظ زندگیت لذت ببر همش 21 سالته .
خوشحال میشم کمکی کنم برات
-
جدی 21 سالته؟!!پ هنو درسو تموم نکردید که ازین کلاها بذارید:18: (نامردا ازین کلاها به ما ندادن.آرزو داشتم که میدادن پرتابش میکردم توی هوا:310:)
اوه منو باش گفتم 30 ساله اید!!!!!!!!!!!
باید به آرزوهاتون برسید.از طبیعت زیبای خالق یکتا لذت ببرید(البته مثه من نشیدا از بس کوه رفتم کشکک زانوم ساییده شد:311:)
با خودتون بگید اووووووم.خب چه کارایی دوست دارم انجام بدم که به واسطه ش به رشد و کمال برسم
مثلا ورزشکار؟دانشمند؟فضانورد؟خ لبان؟راننده رالی(که من عاشقشم):227:؟هرچی که دوست دارید!!!
تغذیه خوب به آدم خیلی کمک میکنه.گاهی وقتا واسه خودتون آشپزی کنید که میل به غذا پیدا کنید.باید مرتب و بانظم غذا بخورید
......
....
..
.
خدایا شکرت که ما با اینکه هرکدوممون مشکل خاص خودمونو داریم
وقتی بهم راهنمایی میکنیم آروم تر میشیم.امیدوار تر میشیم
-
نکاتی را در این تاپیک با توجه به بعضی پستها لازم هست متذکر شوم :
1 - ما در همدردی مشاوره پزشکی نداریم بنا براین دوستان از اینکه فرد را دعوت کنند به اینکه نتیجه آزمایشات خود را قرار دهند تا در مورد آنها اعلام نظر شود پرهیز کنند . نه صحیح هست نتیجه یک آزمایش عمومی اعلام شود . نه بدون مراجعه حضوری به پزشک ، در اینجا نتیجه ای قابل توجه هست و البته مشاوره پزشکی هم در اینجا در کار نیست
2 - دوستانی که موضوع و مسئله پزشکی دارند حتماً حضوراً نزد پزشک بروند . در همدردی فقط نسبت به اثرات روحی بیماری و اینکه فرد چه کند تا با بیماریش سازگاری پیدا کند می تواند راهنمایی بگیرد .
3 - از آنجا که مدیران همدردی تخصص پزشکی ندارند در مورد محتوای اینگونه مشاوره ها نمی توانند اظهار نظر کنند. و از آنجا که مسئولیت محتوای تالار به عهده مدیرهمدردی هست پیشنهاد می دهد که مطالب پزشکی از سایت های تخصصی پزشکی پیگیری شود و ما موضعی در مورد تائید یا رد محتویات اینگونه مشاوره ها نداریم
با تشکر