RE: باکره نیستم،خواستگارخوب دارم، پسری که رابطه داشتم نیزخواستگاره، چه کنم؟
arezou.sh گرامی
شما متأسفانه از رابطه بااون آقا و ضربه هاش درس عبرت نگرفتی . و با کس دیگری آشنا شدی . به نظر میرسه اگر نتونی با این شیرازی هم ازدواج کنی و با اون دوست پسر سابقت هم نخواهی ازدواج کنی . باز هم در پی آشنایی با کس دیگری هستی . یعنی بی باکی داری و راه ازدواج را در این آشنایی ها و دوستی های قبل از ازدواج می دانی . اینگونه دختر یا پسرها هستند که ما تأکید داریم روابط قبلیشون را باید به خواستگارشون بگویند چون رویه آنها هست . و به نوعی این نبوده که یک بار برای همیشه آن هم نه طولانی مدت ، اشتباه کرده اند و شدیداً از کل اینجور روابط پشیمان بوده باشند . شما از اینجور روابط پشیمانی نشان نمی دهی و مهمتر اینکه این وسط خودت را در رابطه با اون آقا مقصر نمی دانی 100 درصد اشکال را از ایشان می دانی . دقت کن به جمله ات :
نقل قول:
" خوشی اشو تو دوران دانشجویی باهم کرد "
این یعنی اینکه شما گویی مثل یک عروسک منفعل بودی در دستان ایشون . در حالیکه اینطور نبوده و شما هم رابطه جنسی را پذیرفتی ، حتی اگر به امید ازدواج بوده باشه . عزت نفس پایین ، انفعال و هر ضعف دیگری در شما راه این رابطه و مورد استفاده قرار گرفتن را باز کرده باشه باز هم یک طرف قضیه شمایی . همین تصور که فقط ایشون مقصره و بد دیدن ایشون و بی تقصیر دیدن خودت باعث شده بعدش به رابطه دیگه ای هم رو بیاری کسی دیگر از شیراز و احتمالاً آشنایی از طریق دنیای مجازی و چت و .....
حالا فرصت و جای این نیست به ضعفهای شما که باعث این رویه شده و در زندگی آینده هم برایتان مسئله سازی می کند بپردازیم .
باید بگویم شما سه راه بیشتر در پیش ندارید :
1 - با تصور کامل اینکه در آینده نه چندان دور بعد از ازدواج با این آقای شیرازی پشیمانی ایشان و عذابش بخاطر اینکه شما دختر نبودی و رابطه داشتی را و ناسازگاریهایی که ریشه در این دارد رابپذیری ( مراجعه کنید به نمونه هایی که از این دست داریم و آقایانی که حتی خود رابطه داشتند و یا رونشنفکر بوده و گذشته هرکس را متعلق به خودش دانسته و با رابطه قبلی کسی که خواستگارش بوده اند کنار آمده اند اما بعد از ازدواج حالشان عوض شده )
لینکهای زیر را در این رابطه بخوانید :
http://www.hamdardi.net/post-243861.html#pid243861
http://www.hamdardi.net/post-130984.html#pid130984
http://www.hamdardi.net/post-127052.html#pid127052
http://www.hamdardi.net/post-226120.html#pid226120
http://www.hamdardi.net/thread-24298.html
2 - با همان پسری که شما را به این وضعیت در آورده ازدواج کنید وقتی خواهان شماست که به نظر من بهتر هست چون شاید در فکر جبران باشد ، دچار عذاب وجدان به خاطر شما شده و اینها امتیاز هست و از طرفی شما دیگر تبعات بند 1 را نخواهی داشت . با مشکل عدم رضایت خانواده هم مواجه نیستی . و مزایای دیگری که اگر خواستید در پستی دیگر اشاره خواهم داشت .
3 - با هرخواستگار دیگری بخواهید وارد گفتگو شوید باید رابطه خود و اتفاقی که برایتان افتاده و حتی آشنایی 1 ساله با این آقای شیرازی و عدم موافقت خانواده به ازدواج را و ارتباط با هرکس دیگری داشته اید را صادقانه بیان کنید و هرکدام پذیرفتند حتماً مشاور بروید و مطمئن شوید بعداً پشیمان نمی شود . فکر ترمیم و فریب کاری را هم از سر بیرون کنید .
موفق باشید
..........................
پاورقی :
مابه کسانی که یک بار اشتباه کرده و رابطه ای داشته اند و بعد هم پشیمان شده اند و دیگه تکرار نکرده و نمی کنند نیز تأکید داشته ایم که ابتدا غیر مستقیم سئوال کنند و بفهمند که آیا خواستگارشان نسبت به این موضوع حساس هست و اگر در آینده بفهمد نمی گذرد و .... یا اهل گذشت است و نادیده می گیرد و مهم برایش پشیمانی و عدم تکرار است . در صورتی که شکل اول باشد می گوییم بی آنکه بگویی شما چه گذشته ای داشته او را رد کن . و اگر شکل دوم بود نیازی نیست که از گذشته خود و جزییات اشتباهت چیزی بگویی . برای اینکه خدا هم افشای سر را نمی پذیرد وقتی توبه و عدم تکرار در میان بوده . پس دقت داشته باشید که دز شکل اول تأکید کرده ایم که بی آنکه افشای سر کند خواستگار را رد کند .
اما به کسانی که روابط متعدد داشته ، با خواستگار حاضر نیز رابطه داشته اند و مهمتر اینکه از حالت دختر بودن خارج شده اند نیز تأکید داریم که این وضعیت را ابتدا غیر مستقیم از خواستگار بپرسند اگر حساس هست رد کنند اگر برایش مسئله ای نیست به او بگویند چنین گذشته ای داشته و در چه وضعیتی هستند . و سعی کنند با هم مانند خود ازدواج کنند .
.
منظورم اینکه قصدش جدیه!!:324:
سلام خوبید
آرزو خانم شاید از حرفم دلخور بشیدا
ببینید من از حرفاتون درک کردم هنوز در بطن ازدواج نیستید.مطالعات کمی داشتید
ازدواج خاله بازی نیس
باید خیلی ریز و حساب شده رفت جلو.نمیشه رو هوا گفت که خب باشه اون شیرازیه خوبه.نباید احساسی برخورد کنی که چون محبت میکنه عالیه!ازدواج که دوستی نیس!کلی معیار توش دخیله
اگه اینجوری بود نباید این همه طلاق توی ایران داشته باشبم
هنوز نمیدونید چی میخواهید؟!!!
فقط همش کلیک کردید روی بکارت
اول بشین واسه همسر آینده ت با توجه به شرایط خودت یه معیار هایی قرار بده.به خواستگارات نمره بده
باید هم سطح خودت یکیو انتخاب کنی نه دست بالا!
بیشتر بچه ها نظر دادن که با همون آقایی که رابطه داشتید قرار مدار خواستگاری رو بذارید برید جلو ببینید چی میشه
دیگه هرجور خودت میدونی
در ضمن کتاب های مربوط به ازدواج اینجا معرفی شدن حتما مطالعه کنید.
سلام در مورد موضوع بکارتتون اینکه به خواستگارتون بگید یا نه بهتره با یه کارشناس مذهبی مشورت کنید. هستن افرادی که بشه ازشون پرسید یا می تونید از طریق چت آنلاین با یکی از سایت های مراجع تقلید مثلا مرجع تقلید خودتون مشورت کنید