RE: زندگی مجدد؟هنوز موفق نشدم برگردم به زندگی عادی
تحت هیچ شرایطی تا زمانیکه با همسرتون به طلاق عاطفی نرسیدید اقدام به اینکار نکنید چون حتماحتما پشیمون می شید
همه چیز تو زندگیتون خیلی سریع داره اتفاق می افته بابا یکم سرعت اتفاقات رو تو زندگیتون بیارید پایین به کجا می خواین برسید با این عجله
بذارید پرسه طلاقتون یک سال طول بکشه تا می تونید وقت بگیرید
سلام آقای Bikas
راستش از نظر من یکم کارهای خانمتون به علت عذاب وجدان برام عجیب به نظر میرسه!!
من اگه کار بدی میکردم و همسرم میبخشیدم ، سعی میکردم که کارم رو جبران کنم نه اینکه بدترش کنم!! و به مردی که من رو بخشیده پشت کنم و عذابش بدم!! چند تا سئوال داشتم:
1- آیا خانمتون مطمئن شده که شما بخشیدینش؟ آیا شما مطمئنش کردید؟ آیا فکر نمیکنه که بعدا شاید بخواهید ازش انتقام بگیرید؟
2- در مورد رابطه اش با اون اقا چیزی میدونید؟ رابطه شون عمق داشته یا فقط یک رابطه سطحی بوده؟ میخواد بعد از اینکه از شما جدا شد با اون آقا باشه؟ اصلا چرا اینقدر اصرار داره که از شما جدا بشه!! آیا تا به حال پرسیدید برای چی؟!
3- آیا شما رو دوست داره؟ اگر بله، چرا میخواد ازتون جدا بشه؟
به نظرم این سئوالاتی هست که باید ازش بپرسید. بلاخره این حق شماست که همه چیز رو به طور روشن و واضح بدونید و جوابهای منطقی از سئولاتون بگیرید.به نظر من زنی که شوهرش رو دوست داشته باشه به این راحتی نمیتونه ازش جدا بشه.
موفق باشید و امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
سلام
شاید بهتر باشه یه مدت هیج ارتباطی با ایشون نداشته باشید کاش میشد یه مدت برید یه شهر دیگه برای کار واصلا باهاشون ارتباطی نداشته باشید
بعضی وقتها وقتی یکی تقاضای طلاق یاجدای می کنه راحتر با قضیه کنار میاد تا کسی که مورد ترک قرار میگیره یا به هر نحوی با عدم رضایت مجبور به جدایی میشه..شاید اگه بی خبر ازش دور بشید و یه مدت ترکش کنید بهتر باشه تا اینکه منتظر بشینید روزها وماهها رو بشمارید که چی میشه یا نمیشه شاید اگه شما ایشون رو یه مدت ترک کنید به خودش بیاد وباور کنه دارید ازهم جدا میشید و تجدید نظر کنه
امیدوارم نظرم اشتباه نباشه ....
در پناه خداوند باشید:72: