اقا کسی ادرس این اقای "فرهنگ27" (البته اگر اقا هستن) ندارن؟!عکسشم باشه مشکلی نیست.میخوام بدم بچه زنگ اخر یکم اذیتش کنن(مرد مومن اومدی زیر پست های ضد مردهای خانم ها تشکر میزنی،که چی؟احتمالا تا حالا مثل امثال ما بهت ترکش نخورده):311::311:
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا کسی ادرس این اقای "فرهنگ27" (البته اگر اقا هستن) ندارن؟!عکسشم باشه مشکلی نیست.میخوام بدم بچه زنگ اخر یکم اذیتش کنن(مرد مومن اومدی زیر پست های ضد مردهای خانم ها تشکر میزنی،که چی؟احتمالا تا حالا مثل امثال ما بهت ترکش نخورده):311::311:
شهرام جان برو خداتو شکر ترکش ناجوری نخوردی که :227:
ترکش ناجور رو دوست من خورد ! دختره چراغ سبز که چه عرض کنم بیلبورد سبز نشون میداد !:227: "" ولنتاین تبریک میگفت ! دم به دیقه به بهونه های مختلف به پسره اس میداد و حرف میزدن و... ""
بعد که این دوست ما پیشنهاد آشنایی واس ازدواج داد دختره گفت یکی دیگه رو دوس دارم :311:
sanjab عزیز میدونی که شدیدا باهات موافقم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
خوب شد اومدی و گرنه آقایون محترم دیگه چه اظهار نظرایی در مورد خانما داشتن!:160:
فقط خواستم بگم آقایون لطفا مسایلی که براتون پیش اومده رو حل کنید برای خودتون.:305:
واقعا قضاوت به همین راحتیه؟اونوقت اگر خانمهام به خاطر مسایل پیش آمده برای دیگران یا در گذشته خودشون به همین راحتی در مورد شما قضاوت و رفتار کنند.اونوقت نتیجه چی میشه؟
حالا که ترکش خوردن و ... شد من بمب ناپال خوردم:311:
من دختره به پیشنهادم اوکی داد طوری ابراز علاقه می کرد که نگو و نپرس و بعدش فهمیدم همزمان به چند نفر ابراز علاقه می کرده. منم درس خوبی بهش دادم البته. طوری که... بگذریم:311:
یلدا خانم
خوب شد شما هم اومدید و نظرتون رو گفتید جون ممکن بود سو تفاهم پیش بیاد!
فکر نکنم کسی اینجا پسر ها یا دختر ها رو محکوم کرده باشه یا گفته باشه خانم ها بدند.اگه همه بد بودند و مثل هم بودن ،اون وقت چرا این همه ادم میره خواستگاری و هزاران اتفاق + دیگه میفته.
همه جور انسانی هست روی کره خاکی......
اقایون هم مثل اینکه دلشون خیلی پر بود اومدن بعضی شاهکار های خاص که از جنس مخالفشون دیدند رو نوشتند.
امید به خوشبختی همه
:72::72::72::72::72:
ممنون از همه .من تاپیک ادامه نمیدم.
خیلی مهمه پیشنهاد طوری مطرح بشه که دختر برداشت بد نکنه.چون کسانی م که می خوان سواستفاده کنن از همین راه
وارد می شن.درخواست شماره منزل اطمینان بیشتری می ده تا اینکه پیشنهاد آشنایی یا ازدواج داده بشه.
آب نمک م ینی شما بعضی از معیارهامو داری ولی کافی نیست،فعلن بمون تو نوبت تا من سایر پیشنهادامو بررسی کنم.
من فکر میکنم هر آقایی اگر بخواد به کسی پیشنهاد بده باید مدتی به شخص نزدیک بشه و طوری سعی کنه صمیمیت نشون بده که طرفش قبلا از منظور شخص آگاه شده باشه و بهش فکر کرده باشه و در ذهنش دیدگاه کلی داشته باشه. در غیر اینصورت اینکه فقط از یکی خوشمون بیاد و بعد بریم به طرف بگیم با من ازدواج کن میتونه باعث شوکه شدن طرف بشه و جواب نامربوط بده
آقا شهرام آدرس فرهنگ میخوای چیکار:311::311:
خوبه گفتی 99998%میری من که میدونستم دوباره پیشنهاد میدی ولی تو این مدت هواست به رفتارات باشه اوکی؟
راستی میشه حالا از رفتار این خانوم بیشتر برامون بگی از وقتی فهمیده قصد و نیستتون چه جوری چطور رفتار میکنه شاید هوشمندانه تر راهنمایی کردن دوستان:305:
سلام.نمیخواستم تاپیکو ادامه بدم .امروز خانم مورد نظر من که موضوع تاپیک بود،تو محل کار اومد بدون مقدمه گفت که برخورد اون روزم معذرت میخوام بعد رفت!:316:
چرا رفتار این همه نوسانیه؟خانم ها بیایید بگید هدفش چی بوده از معذرت خواهی؟
دیروز هم من به عنوان لیدر گروهی انتخاب شدم که ایشون هم توشه.اخرشم من باید کارشو تایید کنم.نکنه ترسیده بعدا تلافی کنم،جلو جلو اومده مغذرت خواهی؟!:302:
دوست من من رفتار خانومی رو که بهشون پیشنهاد دادم روبراتون می گم از الف تا ی . تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل:
من رفتم سر کلاسشون، اومدم بیرون نشستم بعد چند دقیقه. در مد 10 دقیقه ای که بیرون بودم ایشون 2 مرتبه بیرون کلاس اومدند دوباره داخل کلاس برگشند هر دو بار هم آب میل کردند از آب سرد کن!!
من بهشون پیشنهاد همکاری دادم، خیلی خونسرد و شاد برخورد کردند و مرتب به من پیام می دادند که چی کار کنیم و نکنیمو.. بعدش بهشون پیشنهاد ازدواج دادم گفتند آخه از نظر سنی برام زوده! منم گفتم بازم فکر کنید گفتند باشه.
بعدش بسیار صمیمی تر از گذشته ازم چند کمک ریز خواستند و ... می گفتن و می خندیدن و... یک مرتبه نه اس ام اسی نه ... جواب سلام من روهم نمی دادند آخرش هم ازشون پرسیدم اگر اس ام اسم اذیتتون می کنه بگید. گفتند بله ممنون می شم. همه اینها در مدت 3 هفته اتفاق افتاد!!!
کلا روحیه خانومها بسیار بسیار بسیار پیچپیده تر و بالاتراز درک و شعور و فهم ما آقایانه. من واقعا برام جای تعجبه از پسرهایی که توان این رو دارند که هر رفتار یک خانوم چه دلیلی رو داره! من نفهمیدم!
اینها رو گفتم که بدونید قضیه رو سخته فهمیدنش. فقط یک هشدار!! هرگز احساساتتون رو تا مطمئن نشدید بیشتر درگیر نکنید. دو اینکه خیلی بهشون سرویس ندید. تجربه تجربه تجربه