RE: چند وقت به مرخصی می روم
سلام,gh.sanaگرامی؛
بنده که از حضور پر رنگتر شما خوشحال شدم؛ چون حس میکنم شما از همدردی رضایت بیشتری دارید؛:72:
دوستان به یک استراحت نیاز دارند؛ جای خوشحالیست که این دوره استراحت کوتاه خواهد بود؛
بنده هم به این زودی ها رفتنی نیستم؛تا اعضاء همدردی من رو بیرون نکنند!!!:303:
سلام
خانم دکتر عزیز امیدوارم هر جای میرید خدا همواره همراه و مددکار شما خواهر عزیز و دلسوز و مهربانم باشه .:72:
من خیلی به شما زحمت دادمو اوامر شما رو انجام میدم حتما".
منتظر بازگشت مجدد و سرشار از انرژی شما خواهم بود و دعا گوی شما خواهر خوبم.:203:
و اما شما آقای keyvan اولا" که شما خود صاحب خانه اید و تا حالا دیدید مهمون صاحب خونه رو بیرون کنه !؟
بعدشم هیچکس موافق رفتن شما نیست حتی برای کوتاه مدت !:305:
ممنون كيوان عزيز...خوشحالم كه فعلا قصد رفتن نداري......خوش باشي عزيز:72:
سارا خانم دکتر دهکده همدردی :228:
مرخصی خیلی می چسبد. به شرط اینکه درست از روزها استفاده کنی . موفق باشی . جواب ایمیل پر مهرت را دادم. :72:
سلام من براي هميشه از تالار مي روم از خانم موعود و خانم اني خانم فرشته مهربان خانم دكتر ساراخانم نقاب گل مريم خداحافظي مي كنم براي هميشه تالار به من نياز دارد تالار بد شده است با چند نفر اختلاف دارم صندلي داغ مديريت خانم باران است ايشان تجربه از من بهتر است صندلي داغ هدايت مي كند خيلي ناراحت هستم
ااااااااا
تازه صندلی داغ رو گرم کرده بودی
بابا چرا همه میرن؟
سلام
آقای ابراهیمی داشتیم؟؟ صندلی داغ که بدون شما نمی شه
صندوق پیام های خصوصیتون رو خالی کنید .
به خاطر دوست خوبم اقاي كيوان از تالار نمي روم
سلام دوستان خوبم:72:
مدت زمانی زیادی نبود که من به واسطه لطف جناب مدیر همدردی و جایزه گرفتن از ایشون تونستم به صورت عضو اصلی توی تالار حضور داشته باشم که همین جا لازم می بینیم از ایشون بی نهایت تشکر کنم و همچنین از تمام دوستانی که خواسته یا ناخواسته به من درس زندگی دادن کمال تشکر رو دارم.
توی این مدت من تونستم دوستای مجازی فهمیده - باتجربه و مهربان زیادی توی تالار پیدا کنم که هیچ وقت فراموش شون نمی کنم
ولی از اونجایی که امتحان کوال من اواخر اسفند ماه هستش و مجبورم بیشتر مطالعه کنم چند وقتی رو به مرخصی میرم و احتمالا برای تبر یک سال نو برمی گردم
پیشاپیش عید غدیر خم رو به همه دوستان گلم تبریک عرض می کنم
ارزوی سلامتی و براورده شدن حاجات همه دوستای گلم رو دارم :203::203::203: