رز سفيد عزيز پدرم بااين مورد موافقت نميكنه فكرم نميكنه اونا فرصت زيادي داشته باشن. در كل پدرم خيلي با طول كشيدن اين دورام موافق نيست.
نمایش نسخه قابل چاپ
رز سفيد عزيز پدرم بااين مورد موافقت نميكنه فكرم نميكنه اونا فرصت زيادي داشته باشن. در كل پدرم خيلي با طول كشيدن اين دورام موافق نيست.
سلام دوستان خوبم ديشب خواهرشون تماس گرفت و براي جمعه دو هفته آينده قرار گذاشت.دوستان من خيلي آدم گرمي هستم و مرد سرد و بي احساس رو نميتونم تحمل كنم از شما راهنمايي ميخوام كه چطوري اين رو بااين آقا مطرح كنم و چي بپرسم كه هم از گرم بودن جنسي ايشون مطمئن بشم هم بفهمم آدم بااحساسي هست و براي همسرش از محبت دريغ نميكنه
سلام دوستان خوبم ببخشيد يه مدت نبودم درگير كارهاي مراسم بودم دوشنبه هفته پيش يه صيغه محرميت خونديم كه بتونيم كارهاي آزمايش و خريد و انجام بديم به اميد خدا چهارشنبه ساعت چهار وقت محضر داريم براي عقد خيلي خوشحالم تونستم كسي كه هميشه آرزوشو داشتم پيدا كنم خيلي بهتر از اون چيزيه كه شنيده بودم و فكر ميكردم. دلم نيومد نيام به شما دوستان نگم و خوشحالتون كنم. اميدوارم همه دوستام و بچه هاي تالار هم به خواستشون برسن و مشكلشون حل بشه. برام خيلي دعا كنيد بتونم زندگيمو بسازم سر عقد همه شما دوستان و ياد ميكنم از همتون بابت راهنمايي هاتون ممنونم.:o
مباركه سحر جان :72:
از خبرت خيلي خوشحال شدم
انشالا خوشبخت بشين:323: