RE: هیچ وقت برای من وقت نداره
حتما حتما حتما این لینک رو بخون (کلیک کن)
دوستان گرامی که لطف می کنید و راهکار می دهید یادتون باشه حتما تاپیک آفت های احتمالی در مشاوره ( کلیک کنید) رو بخونید ، خصوصا توجه داشته باشید نکنه ناخودآگاه درگیر همزادپنداری شوید که باعث میشه مراجع ذهنش به سمتی برود که شدیدا برایش آسیب رسان خواهد بود
.
یک مسئله رو به صورت کلی خواستم بگم چون دیدم یکی از دوستان توصیه های عجیب وغریبی کردند!!!! مثل رفتن به فیس بوک و تعریف از هیکل پسران و.. ....
- مسئله بین جذابیت و ناز زنانه و عشوه زنانه رو با تحریک غیرت یک مرد کاملا جدا بگیرید. شما هر اندازه که بخواهید می توانید و باید برای همسرتان ناز داشته باشید مرد عاقل این ناز شما رو می خره. ولی هرگز هرگز به تحریک غیرت یک مرد خطر نکنید! در بهترین حالت ایشون شما رو یک فرد غیر قابل اطمینان در نظر می گیرن و از بودن با شما منصرف می شه!
نامزد شما باید بهتون افتخار کنه..
چون یه جا خوندم از هیچ پسری جلوش تعریف نمیکنین ولی نامزد من از همه تعریف میکنه جز من :316:
وای بالهای صداقت! چه حرفای قشنگی زدی. خیلی به دلم نشست... ممنووووون
بی وجدان عزیز... شما چرا اسمت اینه؟ شما که خیلی خوب راهنمایی میکنی و به مردم کمک میکنی.
در مورد سوالت : راستش نه... خوشش نمیاد من برم محیط کارش. انگار منو قایم میکنه. نمیدونم اصلا دوستاش میدونن نامزد داره یا نمیدونن. من با دوستاش هیچ آشنایی ندارم و ندیدمشون. میگه غیرتی میشم. منم دختری نیستم که سر خود پاشم برم محیط کارش. بگه بیا میرم اما تاحالا نگفته.
از نظر ظاهر و تیپ یه پسر نرمال و عادیه.
من خودم راجع به خودم نظر نمیدم. اطرافیانم میگن خوشگلی و خواستنی. در مورد چیزهایی مثل تحصیلات و ... هم شبیه به همیم و من تحصیلاتم بیشتره و رشته ی تحصیلیم هم بالاتر.
tutu عزیز
اینطور که از پست هات فهمیدم نامزد شما دوستتون داره ولی کلا ادم کم احساسیه و کم بروز میده .
شاید نمیتونه بروز بده .
بعضی مردا هستن که میخوان زنشون بهشون وابسته باشه و با این رفتارا شما رو جذب کنن که البته نمیدونم نامزد شما چطوریه ولی به نظر رفتارش مغرورانه میاد.
شما محبتت رو قطع نکن ولی در مقابل محبت ازش محبت بطلب به روشی که فرشته مهربان گفت دقت کن خیلی قشنگ گفته بود.
امیدوارم زندگیت خوشگل بشه
دوستان .... الان که از سر کار اومده بود پیش من داشت فیلم میلیاردر رو میداد. منم گفتم وای این بازیگره مرده چه خوب بازی میکنه. چقدر بامزس . چقدر نقشش بهش میاد......... اونم فوری گفت کدوم؟ ترسیدم ضایع بشم که دارم الکی میگم . یجوری سروتهشو هم آوردم. فکر کنم متوجه نشد. گفتم همون بهمن . چشماش سبزه . اسمشم از تو اینترنت سرچ کرده بودم ( زهیر یاری )
اونم گفت ازش خوشت اومده؟ گفتم آره.... بعد شاکی و عصبانی شد و سرم داد زد و گفت برات متاسفم بخاطر این رفتارای بچگانت. گفت میخوای حرص منو در بیاری که اینو میگی _2 دفعه با عصبانیت بهم گفت برات متاسفم . بعدشم گذاشت رفت حموم .
خیلی بد رفتاری کرد باهام . میخوام گریه کنم:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tutu
دوستان .... الان که از سر کار اومده بود پیش من داشت فیلم میلیاردر رو میداد. منم گفتم وای این بازیگره مرده چه خوب بازی میکنه. چقدر بامزس . چقدر نقشش بهش میاد......... اونم فوری گفت کدوم؟ ترسیدم ضایع بشم که دارم الکی میگم . یجوری سروتهشو هم آوردم. فکر کنم متوجه نشد. گفتم همون بهمن . چشماش سبزه . اسمشم از تو اینترنت سرچ کرده بودم ( زهیر یاری )
اونم گفت ازش خوشت اومده؟ گفتم آره.... بعد شاکی و عصبانی شد و سرم داد زد و گفت برات متاسفم بخاطر این رفتارای بچگانت. گفت میخوای حرص منو در بیاری که اینو میگی _2 دفعه با عصبانیت بهم گفت برات متاسفم . بعدشم گذاشت رفت حموم .
خیلی بد رفتاری کرد باهام . میخوام گریه کنم:302:
دوست عزیز:72:
از این همه توصیه که کارشناسان تالار کردند شما رفتی تنها اون توصیه مخرب یکی از دوستان رو انجام دادی و انگشت گذاشتی روی نقطه آژیر آقایون:163::311:
لطفا یکبار دیگه توصیه های فرشته مهربون و بالهای صداقت را بخون و همچنین تاپیکهای مشابه.
موفق باشی:72:
همین الآن برید ازشون عذر خواهی کنید
حالا که خراب کاری کردید ولی میتونید ازش یه استفاده کنید و بگید من به توجهت احتیاج دارم واقعا دیگه نمیدونم چطوری باید اینو بهت بگم. میخواستم اینو بفهمی ولی روش اشتباهیو انتخاب کردم.
هم ایشونو متوجه نیازتون بکنید و هم مطمئنشون کنید که اصلا توجهی به اون بازیگر ندارید. هرچند ایشون خودشون فهمیدن ولی از زبون خودتون بشنون یه چیز دیگس
اینارو با حالت پشیمونی از کاری که کردید بگید نه با حالت گله و ناراحتی از ایشون
سنجاب .... خوب چون آقای راک دقیقا برام مساله رو باز کرد اما فرشته ی مهربان و بالهای صداقت دقیقا بهم نگفتن باید چیکار کنم. اون تاپیکی هم که بالهای صداقت گذاشت رو با دقت مطالعه کردم . متوجه شدم که خانم ها خیلی بیشتر از آقایون درگیر عشق و فکر کردن به همسرشون هستن . خوب منم دقیقا همینجوریم. کل زندگیم شده فکر کردن راجع به نامزدم .
گفتن کمتر در دسترس باش... خوب منم اجرا میکنم . فرشته ی مهربان گفت مثل ماهی باش اما توضیح نداد دقیقا چیکار کنم . من تموم کارایی که بهم پیشنهاد شده بود رو انجام دادم قبلا اما جواب نگرفتم. تنها کاری که تاحالا انجام نداده بودم پیشنهاد آقای راک بود که اونم اینجوری شد :302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehran21
یک مسئله رو به صورت کلی خواستم بگم چون دیدم یکی از دوستان توصیه های عجیب وغریبی کردند!!!! مثل رفتن به فیس بوک و تعریف از هیکل پسران و.. ....
- مسئله بین جذابیت و ناز زنانه و عشوه زنانه رو با تحریک غیرت یک مرد کاملا جدا بگیرید. شما هر اندازه که بخواهید می توانید و باید برای همسرتان ناز داشته باشید مرد عاقل این ناز شما رو می خره. ولی هرگز هرگز به تحریک غیرت یک مرد خطر نکنید! در بهترین حالت ایشون شما رو یک فرد غیر قابل اطمینان در نظر می گیرن و از بودن با شما منصرف می شه!