من ميگم نامزدتون قبلا شكست عشقي خورده.........وبلافاصله باشما نامزدكرد ونتونست عشقش روفراموش كنه والان يه جوراختلال عاطفي وفكري پيداكرده
نمایش نسخه قابل چاپ
من ميگم نامزدتون قبلا شكست عشقي خورده.........وبلافاصله باشما نامزدكرد ونتونست عشقش روفراموش كنه والان يه جوراختلال عاطفي وفكري پيداكرده
سلام میلاد جان
کاربر محترم mahi - noghrei محترم
این چه حرفیه که میزنی
یعنی چی که نامزدتون شکست عشقی خورده؟ این زوج فقط کمی بی تجربه اند. همسر ایشون دختری نجیب و وفاداره. چطور چنین نسخه ای میپیچید که شکست عشقی در کار بوده و نتونسته عشقش رو فراموش کنه؟؟؟؟؟
چطور میتونید با چنین اطمینانی صحبت کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیشه به ریشه زندگی میلاد زده میشه با این حرف شما.
لطفا پستی نگذارید که بر اساس حدس وگمانهای بی اساس باشه و مراجع رو آشفته و به هم بریزه.
منم با نظر مهربوني عزيز موافقم ميلاد خان اين شك و از دلت بيرون كن كه داره مسير زندگيت و به بيراهه ميبره همسرت فقط بي تجربس همين چراانقدر همديگرو اذيت ميكنين مگه ازدواج نكردين كه به آرامش برسين الآن چند ماهه هردوتون آرامش نداشتين؟تازه اگه يه زن بخواد يه مرد پدر بچه اش باشه خيلي خوبه در واقع اون درشما اينو ميبينه كه پدر بچه اش باشيد و در آينده بچه اي باتربيت شماداشته باشه انقد منفي نگر نباشيد لطفا.
منفی نگر نیستم ولی وقتی میگه تورو واسه بچه میخوام چی بگم دیگه..
دو روزه باهاش حرف نزدم سر همین قضیه و جوابشم نمیدم. چون واقعا وقتی به حرفاش فکر میکنم داغون میشم.
اقای ماهی نقره ای عزیز حرفتون کاملا اشتباهه در مورد نامزدم چون اصلا عاشق کسی نبوده تو زندگیش مطمینم و حرف هیچکسی هم نمیتونه ذهنمو عوض کنه.
به قول دوستان بی تجربه ایم ولی خوب واقعا داره اذیتم میکنه..
مشکلات مالی که پیدا کردم بخاطر وضع خراب مملکت یه طرف
این مشکل هم یه طرف..
دعا کنین .. محتاج دعام :323::302:
برو تو اين تاپيك دوستان دعاهاي خوبي دارن
http://www.hamdardi.net/thread-27283-newpost.html
سلام ميلادجان
ازشما وتمامي دوستان بابت اين حرفم كه زدم معذرت خواهي ميكنم چون اين تنها استنباطي بود كه من ازاين پستهاكردم وحتمامن اشتباه ميكنم.........ميلادجان....من كه گفتم شكست عشقي نه اون عشقي كه شمافكرميكنيد
مثلامن يه دختري سراغ دارم به يه پسري نظرداشت يعني عشق بايك نگاه وازراه دور واصلاهيچ حرف ورابطه اي بينشون نبوده دختروقتي ازدواج ميكنه شوهرش ازاين پسره يكم پايينتربود خصوصاازلحاظ ظاهري......دختره تامدتهاباشوهرش خوب نبود من خيلي باش صحبت كردم.....ولي الان بعدازچندسال كه گذشت به من گفت مريم واقعامن عاشق شوهرم هستم وچقدراحمق بودم كه اونوبااون پسره مقايسه كردم.....وواقعاديدم كه بعدازازدواج چقدراخلاقش باشوهرش عوض شد ولي دورزان نامزديش همش بحث وكم محلي بود وشوهرش اذيت كرد
ميلادنامزدت يه ذره لوسه:311:
ببين مهم اينكه تورابطه ج ن س ي باهم خوب هستين وتفاهم داريد واون احساسي كه توميخواي بهت ميده
چمیدونم والا.. شاید شما راست میگی..
از حرفاش ناراحت میشم و گاهی چند روز طول میکشه از دلم بیرون بره حرفاش.. واسه همین تا یه چیزی میگه قهر میکنم نه که لوس باشم ولی خوب واقعا بهم بر میخوره بعضی حرفاش ازار دهنده است....
دلم میخواد اشتی کنم ولی اگه برم جلو غررومو خورد میکنه.. چکار کنم که غرروم خورد نشه و به اشتباهش و اینکه ناراحتم کرده پی ببره...
تومردي!!!!!!!!!!!!!!!!!!
غرورت زيرپانزار
اگه اعتراض كردكه چرانسبت بهش بي تفاوتي بهش بگو مگه نميخواي اخلاقم مردونه باشه الان مردم:311::311::311:
شوخي كردم برادرجون
بنظرم نري واسه منت كشي اون توروخيلي آزرده كرد يكم مقاومت كن قوي باش بزاراون بياد سمتت اين چه رسمشه كه هروقت دوست داره مياد هروقت دوست داره برميگرده
دندون روجيگربزار
اووووووف چقدرنامزدت لووسه
اگه اين بارهم بري منت كشي بايدتاآخرعمرت همش منت كشي كني ومظلوم واقع بشي
و اگه اونم نیاد.. ؟؟ که دیگر هیچ :311: