حالا راجع به اين قضيه بعدا مطالعه كن و به يه نتيجه درست برس.
مينا جان هدفت از اين تاپيكي كه زدي چيه ؟
هيچي از خودت نمينويسي
به حرف هيشكي هم گوش نميدي
جدي جدي پست ها رو ميخوني؟
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا راجع به اين قضيه بعدا مطالعه كن و به يه نتيجه درست برس.
مينا جان هدفت از اين تاپيكي كه زدي چيه ؟
هيچي از خودت نمينويسي
به حرف هيشكي هم گوش نميدي
جدي جدي پست ها رو ميخوني؟
دختر خوب ! اگه به این موضوع فکر کنی که در صورت ادامه رابطه با این آقا..... زندگیت به فلاکت و بدبختی کشیده میشه....هرگز جواب تلفناشو نمیدی.
میدونی وقتی نفرین یه نفر پشت زندگیت باشه چیمیشه؟ همش تو زندگی زجر میکشی....
اگه دلت میخواد انواع و اقسام مصیبت ها رو به تن بخری و در آخر پشیمون بشی خط موبایلتو عوض نکن خوب!
آدم خیانتکار خیانتکاره. به شما هم وفا نمیکنه. نفرین همسرشم پشت زندگیتون خواهد بود!
سیم کارتت رو بشکن- یکم به خودتت بیا.
اره.راهنمايي ميخوام..يكم بهترشدم اما دلم به درس نميره..هركارميكنم نمتونم درس بخونم..شنبه امتحانمه اما من هيچي نخوندم ..كلافه شدم.نميتونم خطمو عوض كنم اونم هي زنگ ميزنه ايقد گريه ميكنم و خود زني ميكنم كه زنگ نزن اما بدتر ميزنه به دوستام زنگ ميزنه كه منو بيارن بيرون خابگاه تا ببينم...ميگه نگرانمه...بهم ميگه بيا توبغلم تا اروم بشي..بتوني درس بخوني منم بتونم كار كنم.ميگه بيا اروم اروم از هم جدا بشيم يهويي داغون ميشيم
مينا نكن ، جوابشو نده، خطت رو عوض نميكني لا اقل جوابشو نده و پيامشو نخون
چند بار جواب ندي،ديگه خودش زنگ نميزنه
لطفا نه دلت به حالش بسوزه ، نه نگرانش باش(اين ها حسايي بود كه منم داشتم ، اما باهاش مقابله كردم )
الان من بعد از گذشت ٣١روز احساس بهتري دارم.
تو هم تحمل كن، مطمئن باش يه هفته ديگه به مراتب حالت بهتره.
اون آغوش مال تو نيست كه بخواي اونجا آروم شي.
نبينش و به دوستات هم بگو جوابشو ندن
اينكه ميتونه يا نميتونه كار كنه،مشكل تو نيست،مشكل خودشه، اون هم بايد سهم خودشو از اين اشتباه بپذيره،معلومه از اينكه يه دختر جوون رو از دست داده ناراحته،به هر حال كدوم مردي از همچين چيزي بدش مياد؟
اما الان تو فقط مسئول خودتي ، نه اون
پس پاشو برو كمي به خودت برس،يه دوش بگير كه آرومتر شي،يه چيزي بخور،بعد بيا درستو بخون.
زمان رو واسه درس و زندگي از دست نده كه بعدا پشيمون ميشي.
پاشو دختر گل
زندگيتو بكن...
اربعينه
از اباعبدلله كمك بگير[color=#006400]
راستي اين جدايي ها آروم آروم نداره
يك دفعه، صريح و قاطعانه و كامل بايد تموم شه.