-
سلام عزیزم.خوش به حالت.انشاا.... که خوشبت بشید
آخه منم ی روزی جای تو بودم یعنی عاشقش شده بودم البته استارت رو اون زد،با رفتاراش.منم اولا بهش محل نمی دادم ولی بعد دیدم که عاشقش شدم بعد چند ترم سر زده اومد خواستگاری.همه چی اکی بود و قرار بود عقد کنیم که سر مهریه بهم خورد.خیلی شکست بدی خوردم :302:
- - - Updated - - -
سلام عزیزم.خوش به حالت.انشاا.... که خوشبت بشید
آخه منم ی روزی جای تو بودم یعنی عاشقش شده بودم البته استارت رو اون زد،با رفتاراش.منم اولا بهش محل نمی دادم ولی بعد دیدم که عاشقش شدم بعد چند ترم سر زده اومد خواستگاری.همه چی اکی بود و قرار بود عقد کنیم که سر مهریه بهم خورد.خیلی شکست بدی خوردم :302:
-
دلشکسته عزیز به همدردی خوش آمدید. بابت اتفاقی که براتون افتاد متاسفم. باید خدمت شما عرض کنم که این تاپیک تاریخ گذشته هست وطبق قوانین تالار نباید در تاپیک های تاریخ گذشته پستی گذاشت.
قبل از پست گذاشتن به تاریخ تاپیک دقت کنید.
-
سلام عزیزم
مثل همیشه ساده توضیح میدم
1:این عشق نیست و یک علاقه زودگذر مناسب سن و سال شماست,اصلا جدی نگیرش
2:مبادا بری بهش مایل بزنی.با این کار سبک میشی عزیزم اصلا این کاررونکن
3:اگه دقت کنی روزی چندین نفر تو دانشگاه با لبخند جواب سلام شمارو میدن این یعنی اینکه همه عاشق هستن؟
4:حتی اگه به شما علاقه داشته باشه خیلی رسمی ومردونه مطرح میکنه و احتیاجی به این نیست که شماپاپیش بذاری
5:باور کن الان 90%دخترای کلاس این حس شمارو دارن که کاملا هم طبیعیه چ.ن خیلی سنتون پایینه
6:بشین قشنگ و با متانت درستو بخون و خودتو گرفتار عشق دانشجویی نکن که بد میبینی.ایشالله خانم دکتر که شدی خدا یه مرد مناسب میاره سر راهت
-
لیلا جان اولا که این خانم به اون استادشون رسیدن و با هم ازدواج کردن (یه نفر تو همدردی به خواسته دلش رسید)
دوما اینکه تاپیک تاریخ گذشته ست عزیزم :43:
-
سلام
مطمئن هستم که توجه چندانی نمی کنه چون مورد ها زباد هست ولی برای انتخاب یک نفردنبال کسی میره که بامتانت باشه
-
خودش بهم گفت که ب خاطر متانت و سنگینی من اومده خواستگاری.چون هیچ دختری رو مثل من تا حالا مناسب ندیده.آخه خودشم خیلی ناراحت بود که بهم خورده.خخخخخخخخخخخخیلی حالم بد بود رو به قبله بودم.الانم دست کمی از اون روزا نداره ولی چکار کنم دیگه اون روزا برنمی گرده که بتونم کاری بکنم