RE: اصرار شوهرم براي طلاق
سلام ممنون از همه
مهرو جان عمه ش دیگه برام مهم نیست
بهش فکر میکنم بعضی وقتا ولی رو رفتارم تاثیر نمیذاره اهمیتش رو واسم از دست داده
مشکلم الان بی توجهی همسرمه دیگه اینقدر منو پس زده که خودمم دیگه هیچ انگیزه ای واسه تلاش و محبت ندارم
داریم کم کم از لحاظ عاطفی طلاق میگیریم
متاسفام که اینو میگم ولی بعضی وقتا به فکر خودارضایی و خیانت میافتم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هاجس
متاسفام که اینو میگم ولی بعضی وقتا به فکر خودارضایی و خیانت میافتم .
سلام هاجس عزیز
میدونم در شرایط سختی هستی و این حرفی هم که زدی فقط از رو احساساته منفی هست ولی با این حال بازم اومدم ی چیزی بهت بگم
اگر نمی تونی وضعیت زندگیت رو بهتر کنی حداقل با این افکار خراب ترش نکن....
مثلا خیانت چه مشکلی از شما حل می کنه جز اینکه به مشکلاتت اضافه کنه
استرس ...عذاب وجدان ....احساس پستی .....ی احساس عاطفی بی سرانجام
ی رابطه هوس آلود ...
چه کمکی بهت میکنه؟
در مورد خود ارضایی هم خوب نمیدونم چه اعتقادی داری واسه همین بحث گناهش به کنار
ولی از نظر روحی حتما میدونی چه آسیب هایی بهت می زنه ...چه احساس بدی بهت میده......
سعی کن اصلا به این مسائل اجازه ورود به ذهنت رو ندی...
سعی کن راهنمایی ها ی خوب کارشناس ها رو عملی کنی :302:
امروز بازم دعوامون شد
اين ماه اضافه كارم خيلي كم بود
همسرم ديروز رفته بود و با معاونمون به خاطر اضافه كار خودش بحث كرده بود
من تو واحد كامپيوتر با يه اقا كار ميكنم
اضافه كار همكارم هميشه دو برابر منه
معاون جلوي شوهرم گفته بوده كه واحد كامپيوتر 1 نفر و نسفي هستن منظورش از نصفي من بودم
اينو شوهرم بهم گفت
منم با تعجب بهش گفتم كه تو ازم دفاع نكردي ؟ هيچي بهش نگفتي؟
گفت حقوق تو به من چه ربطي داره مگه چيزي به من ميرسه كه ازت دفاع كنم
بي معرفت من دارم تمام خرج جورد و خوراكمون رو ميدم اگه من خرج نكنم هيچي نداريم بخوريم
تمام خرج خودم گردن خودمه
نميدونم چرا اينقدر ازم انتظار داره با اينكه هيچوقت واسه مشكلات مالي بهش شكايت نكردم ولي اون هميشه طلبكاره فكر نميكنه منم دانشجو ام شهريه مو خودم ميدم ، لباسمو همه چيمو خودم ميخرم
منم بهش گفتم از پول تو ام هيچي به من نرسيده ديگه نتونستم تحمل كنم
ميگه من دارم پس انداز ميكنم تا مهريه تو رو بده
اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا:101:
ازش متنفرم
چرا یه مدت ترکش نمیکنی ؟
که جای خالیتو احساس کنه ؟
اگر دوستت داشته باشه و پشیمون بشه برمیگرده میاد دنبالت اگرم برنگشت که تکلیف خودتو فهمیدی.
تو اون خونه موندن اشتباهه
اره امروز واسه هميشه ميرم
به چي اين زندگي دلم خوش باشه
سلام هاجس جان
به نظرم خیلی داری صبوری میکنی - این مرد ارزش این محبت و دوست داشتن تو رو نداره بهتره خودتو دوس داشته باشی برای خودت ارزش قائل بشو
تو نباید اینقدر خودتو ضعیف نشون بدی اتفاقا باید به خودت برسی تا جایی که میتونی خوش باش فکر کن اصلا ازدواج نکردی !!
به نظر من خونه رو ترک نکن - توی خونه خودت باش خودتو شاد و سرحال نشون بده و بهش ثابت کن که اصلا بهش احتیاج نداری و داری زندگیتو میکنی - مطمئن باش وقتی تو رو شاد ببینه خودش خسته میشه بزار تو اونو خسته کنی نه اون تو رو .. اگه خونه رو ترک کنی میگه خودت رفتی خودت برو درخواست طلاق بده یا خودت بیا ... اونمیخواد از زندگی خستت کنه که خودت بری ولی تو محکم و قوی باش تا اون خسته بشه
هروقت هم حالت خوب نیس برو بیرون اصلا خونه نباش .... البته اگه شرایطشو داری
بزار یه بار اون فکر کنه اون برات ارزش نداره و داری زندگیتو میکنی ... هاجس عزیزم خستش کن
اامیدوارم نظرم درست باشه و کمکت کرده باشم
از وقتي كه واسه اخرين بار يعني 2 3 روز پيش واسه رابطه جنسي پسم زد زياد تحويلش نميگيرم باهاش قهر نيستم ولي منم ديگه بهش محبت نكردم فقط كاراي خونه رو طبق معمول انجام ميدم و سعي كردم دور و برش نباشم
اونم 2 3 روزه تو قيافه ست انگار انتظار داره اون هر رفتاري باهام داره من كوتاه بيام و محبت كنم بهش تا اعتراضم بكنم ميگه مجبور نيستي تحمل كني
اين ديكتاتوري محضه
ديگه بايد انقلاب كنم
ديروز ميگفت اگه واسه طلاق اقدام نكردم چون فكر ميكنم 50 مليون زياده و پشيمون شدم
با 2 3 مليون راه بيا تا توافقي از هم جدا شيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!:97:
شوهرت داره زجرت میده تا بری تقاضای طلاق توافقی بدی! اخه انصافه
ولی اصلا کوتاه نیا خودت بزن به بی خیالی و عمراً تقاضای طلاق نده و به شوهرتم بگو عمرا تقاضای طلاق نمیدم
چرا باید خانم ها پولشونو خرج معاش خونه بکنن برو چند تا وام بگیر ماشین و خونه قسطی واسه خودت بخر بگو قسط میدم پول ندارم خرج خونه بدم تا خودش بده
به نظر من تقاضای طلاق نده برو تقاضای طلب مهریه بده تا بدونه چه مسئولیتی در مورد بازی با زندگی تو داره اینجوری عمش هم میفهمه چه کار بدی با زندگی برادرزادش کرده و شاید دست از سرش برداره و شوهرت هم برای اینکه مهریتو نده پشیمون بشه و برگرده ولی تو نباید دیگه کوتاه بیای بگی من تو رو دوس دارم نمیخوام طلاق بگیرم اما مهریمو میخوام چون تو نمیدونی زندگی یعنی چی و زندگی بچه بازی نیست (البته با کمک یه وکیل زبده اقدام کن) در نهایت هم اگه کوتاه اومدی با شرط و شروط برگرد
میدونی شوهرت با وجود عمش از تو خوشش اومده و باهات ازدواج کرده پس مطمئن باش یه راهی برا برگشتش هس
در مورد قهر و رفتن از خونه هم نظری ندارم باید فکر اینجاشو بکنی که ممکنه اصلا دنبالت نیاد، شاید ببینه دیگه غذایی خونه نیست و بره پیش مامانش یا عمش شکمشو سیر کنه و کلا بی خیال تو بشه
متاسفم هاجس جان!
باور کن گفتن این جمله برای خود من خیلی سخته ولی باخوندن کارهایی که میکنی و رفتاری که داری خیلی دلم برات سوخت. چه اتفاقی میتونه برای این اشرف مخلوقات بیافته که اینقدر حقیر بشه. من اگه بودم 2 3 میلیون هم برات نمیدادم. خیلی زیادتر از ارزش فعلیته.
جناب بی وجدان!
اینکه یک دختر خانم برای حفظ زندگی اش تمام تلاشش رو انجام میده به معنای حقارت و .... نیست. این نشون میده که ایشون چقدر فهمیده و با شعور هستند که می خواهند هر طور شده این زندگی را سر و سامان بدهند (البته شاید در مواردی هم نشود) اما اینکه فورا تسلیم بشیم و فکر طلاق و .... بیاد تو ذهنمون اشتباه ترین کار ممکنه. قبل از طلاق هزار راه نرفته هست که باید همشون رو رفت و اگر نتیجه نداد به فکر جدایی افتاد. به نظر من ارزش دختری که برای خفظ زندگی اش این همه مشکل و سختی را تحمل می کند آنقدر بالاست که نمیشه حدی براش قائل شد. اگر انسان اشرف مخلوقاته برای اینه که می تونه صفاتی رو در خودش تجلی بده که بقیه موجودات نمی تونند مثل گذشت، صبر، ایثار و .....
من نمی دانم این فکر را که وقتی کوچکترین مشکلی در زندگی ایجاد شد می تونیم جدا بشیم کی اینقدر رواج داده در جامعه ما. طلاق بدترین و مبغوض ترین حلال در نزد خداست.
بیشتر از این نمی نویسم که تاپیک از موضوع منحرف نشه.