RE: بر سردو راهی طلاق یا ادامه
سلام دوستان
می خواستم یه تاپیک جدید بزنم ولی نمیدونستم چجوری باید این کارو بکنم.
با کمک شما دوستان و مشاوره حضوری حدود 1 ماهه که زندگیم خیلی خوب شده. ولی دیشب باز یه مشکلی پیش اومد. شوهرم می خواد منو واسه زندگی تو یه خونه ای ببره که من اصلا دوست ندارم و اونجا احساس آرامش نمی کنم چون نزدیک خونه مادر شوهرمه. بهش گفتم بیا خونه بخریم من همه طلاهامو می فروشم تو هم یه مقدار بذار روش وام هم میگیریم. گفت باشه ولی باید به نام من باشه. بهش گفتم سه دانگشو به اسم من بزن (چون من تقریبا نصف پولو میخوام بدم)گفت نه همش باید به نام من باشه وگرنه نمیخریم. بهم گفت اگه میخوای مهریتو ببخش تا نصفشو به نامت بزنم(این در حالیه که خودم هم می خوام نصف مبلغ خونه رو بدم) یعنی هم مهریمو ببخشم هم طلاهامو بفروشم تا نصفش به نام من باشه. دیشب یه حرفی بهم زد که خیلی آتیشم زد. بهم گفت که من اصلا به تو اعتماد ندارم حتی اگه یه دوچرخه هم بخرم به اسم بابام یا دوستم میخرم چون تو مهریه داری و من بهت بدهکارم. احساس خیلی بدی دارم با اون همه گذشتی که کردم بعد اون کتکی که بهم زد و چشمم خونریزی کرد من حتی به خانوادم چیزی نگفتم و پزشکی قانونی هم نرفتم(اینو هم بگم که مشاور حضوری که خیلی هم معروفه بهم گفت که خیلی اشتباه کردی که نرفتی پزشکی قانونی) حالا در میاد بهم میگه من اگه حتی دوچرخه هم بگیرم به اسم کس دیگه میگیرم. شوهرم به خاطر این حرفش خیلی معدرت خواهی کرد و گفت که حرفم جدی نبود ولی من هر کاری میکنم از دلم بیرون نمیره.
سئوالی که دارم اینه چجوری می تونم این حرفشو فراموش کنم و اینکه به نظر شما اجازه بدم خونه به نام اون باشه؟ با این همه مسائلی که ما در گذشته داشتیم این کار منطقیه؟
حرفش رو فراموش کن چون این همه سختی رو ریختی تو سطل حالا می خواهی پی یگ حرف رو بگیری . نه اینگار رو نکن مخصوصا وقتی معذرت خواهی کرده .
اما در مورد خونه نه این کار رو نکن اون تمام سرمایه شماست . اگه خودش با پول خودش می تونه خونه بخره ، بخره . حتی اگه خیلی کوچیکتر شد.یا مثلا وام بگیره . که خودش قسط هاش رو بده . یا اینکه حاظر بشه سه دنگ خونه رو به نامتون کنه .
ممنونم ساره جون از راهنماییت.
ولی من میدونم که اگه برم توی اون خونه چون مال پدرشوهرمه و مجانی میشینیم توش با شناختی که از شوهرم دارم آدمیه که اهل پیشرفت نیست(الان 7 ساله که از عقدمون میگذره و 4 ساله که ازدواج کردیم توی این 7 سال هیچی از خودش نداره) ممکنه تو اون خونه تا آخر عمر موندگار بشیم واقعا نمیدونم چیکار کنم.
سلام عزيزم
مجبور نيستي طلاهات رو بفروشي ، بذار خونه به اسم خودش باشه ولي توام طلا هات رو نگه دار و به هيچ وجه مهريه ت رو نبخش بالاخره مجبور ميشه كسري رو يه جوري جبران كنه اگه زياد پافشاري كني رو اين مساله مطمئن باش بي اعتمادتر ميشه
سلام هاجس جان.
مرسی عزیزم
می دونم که این کار ریسکه ولی اگه من طلاهامو نفروشم نمیتونیم خونه بخریم. اون اصلا نمیخواد خونه بخره من بهش پیشنهاد دادم اونم قبول کردبه شرطه اینکه به نام خودش باشه. اون 10 میلیون بیشتر نداره که اونم مال باباشه. خودش نمیتونه تنهایی خونه بخره منم باید پول بذارم. اون اصراری به خرید خونه نداره.
عزیزم مهریت چقدره ؟
و همسرت میخواد که چقدرش رو ببخشی؟
مهریم 914 تا سکه هست 450 تاشو دادگاه واسه شوهرم قسطی کرد. 7 ماهی یه سکه ولی من اصلا تا حالا 1 دونشو هم از شوهرم نخواستم. مشاور بهم گفت اشتباه محضه اگه مهریتو ببخشی. چون من بعد برگشت به زندگیم از همه شکایتام صرف نظر کردم بخدا خیلی گذشت کردم ولی شوهرم دادگاهاشو ادامه داد هم حکم تمکین گرفت بر علیهم هم مهریمو قسط بندی کرد. بهش گفتم من از شکایت مهریم میگذرم (قبل برگشت به زندگی حکمشو گرفته بودم) مهریمو نمیخوام گفت نه باید قسط بندیش کنم. ازش نپرسیدم که چندتاشو ببخشم چون اصلا و ابدا این کارو نمیکنم. مشاور بهم گفت با این کارت خودتو بدبخت میکنی. 3 تا مشاور اینو بهم گفتن
تورو خدا کارشناسا بیان یه نظری بدن.
بدجوری سردرگمم دیشب به خاطر حرفایی که بهم زده بود داشتم به طلاق فکر میکردم. دیشب اصلا نخوابیدم. نمیدونم امروز که از سر کار رفتم خونه باهاش چجوری رفتار کنم. خواهش میکنم راهنمایی کنید
چرا کارشناسا اصلا به تاپیک من سر نمی زنن!؟؟ :(
سلام
من کل تاپیکتو خوندم عزیزم شما چند تا انتخاب داری که هر کدوم یه معایبی داره و یه فوایدی
به نظر من بحث مهریه رو کلا بگذار کنار و اصلا راجع بهش حرفی نزن و به همسرت بگو چون می خوام باهات زندگی کنم
دیگه حرفی از مهریه نزن
معمولا زنا برای خرید خونه طلاهاشونو می فروشند ولی خرج خونه و همه هزینه ها با همسرشونه شما از اول با ایشون مشکل داشتین و این کمک ممکنه ایشونو بد عادت تر کنه
و از طرفی زندگی کنار خانواده شوهر ممکنه مشکلات شما رو بیشتر کنه
و اینکه اگر شما طلاهاتون رو بفروشید و به نام همسرتون خونه بخرید حس اعتمادی که بخاطر جریان طلاق از بین رفته دوباره برمی گرده
به نظر من شما خودت بشین فکراتو بکن ببین زندگی نزدیک خانواده شوهر برای شما بهتره با توجه به اخلاقیات شوهرتون که احتمال دخالت های اونها بیشتر می شه
یا خریدن خونه مجزا که در این صورت اگر صحبت به نام زدن از طرف شما و مهریه از طرف ایشون باز بشه و دوباره مشکلات شروع می شه .
به نظرم خونه مجزا بخر و طلاهات رو بفروش و به نام همسرت بزن خونه رو ولی این کارو به سادگی نکن
خیلی باهاش حرف بزن و بگو من می خوام زندگیمو بسازم و بهت اعتماد دارم که طلاهامو بهت می دم
خیلی از زنای دروبرم برای همسراشون این کارو می کنند و این باعث قوی تر شدن حس اعتماد می شه و هم پیشرفت خانواده
اگر شما خدایی نکرده دوباره کارتون به طلاق برسه پشتوانه محکمی از نظر مهریه دارید و می تونید همین الان حکم جلب همسرتونو بگیرید چون مهریه قسط بندی شده و اون پرداخت نکرده و اینکه شما می تونید به اعسار اعتراض کنید و شاهد ببرید که حقوقش بیشتره و دوباره قسط بندی بشه
ولی زندگی شما ارزش جنگیدن داره و اینکه سعی کنید بسازینش
انشالله خوشبخت باشی و بهترین راهو انتخاب کنی:323:
سلام تسلیم خدای عزیز
مرسی از راهنماییت
راستش الان قانون واسه مهریه تغییر کرده و دیگه واسش حکم جلب نمی دن و اینکه اون میتونه خونه رو به راحتی به نام کس دیگه ای کنه و ادعا کنه که از خودش هیچی نداره. آخه من یه سری این راهها رو رفتم و میدونم که به هیچ جا نمی رسم.