RE: کاش همه چیو ارزون نفروخته بودم وقتمو احساسمو جسممو ....... چه کنم ؟
کم کم طول میکشه تا بفهمی آدم ها از رو وجدانشون، انسانیت، و ... رد میشن تا پست ترین کارها رو بکنن. باید باور کنی همه خوب نیستن، همه عشقی باور کردنی نیست.
اینو از همه ادم های اینجا قبول کن که غرورت رو برای کسی که 0.01 این کارها رم برات کرده زیر پا نذار چه برسه به این ادم. اگر این کار رو بکنی و دیگه طرفش نری، 2-3 ماه دیگه متوجه میشی چی گفتیم.
این درس ها برای آدم های احساساتی لازمه تا بزرگ شن. زندگی همینه، واسه همه ما ها هم همینطور بوده و تازگی نداره. پس غرورت رو حفظ کن و خودت رو بالا ببین تا بقیه هم با احترام باهات رفتار کنن.
کل ساعت های روزت رو با کارهای مختلف پر کن و با دوستات تا به اون فکر نکنی...
سلام گلی! خوبی خانم؟
اول از همه بهت میگم درک می کنم چه حس و حالی داری. اینکه مدتها با اون آدم بودی و یهو در دنیای خودت تنها شدی. متاسفانه این عاقبت همه روابط بی تعهد و بی سرو ته هست.
یه حرف خنده دار و در عین حال غم انگیز درباره بعضی پسرهای ایرانی گفته میشه: میگن پسرهای خارجی بعد از چند سال به این نتیجه می رسن که با دوست دخترشون ازدواج کنن اما (بعضی) پسرهای ایرانی تازه بعد اینکه با یک دختر دوست میشن می فهمند که نباید با اون ازدواج کنند! .... (البته خطاب به همه پسرها بخصوص پسرهای گل تالار نشه!... پسرهای خوب زیادی دورو بر خودم دیدم مثلا داداشهای خودم:46:)
.
.
حالا یه چند تا نکته هست که دوست دارم راجع به خودت بدونی:
- ما خانمها فقط جسم نیستیم. هرچند که جسممون اولین آیتم مورد توجه هست. اما این جسم فقط یک ظرف برای نگهداشت روح عظیم ماست. اون مرد به خیال خودش لحظاتی از جسم تو استفاده کرده و فکر کرده داره زرنگی می کنه. حالا که دلشو زده رفته سراغ یکی دیگه! اما عزیزم اون نتونسته به زیبایی و عمق روح تو دست پیدا کنه و از این لحاظ باید از خودش شرمنده باشه. اما این بازم مهم نیست چون تو روح عظیم و بلند خودتو داری و باید به وجودش افتخار کنی. می دونی اشتباه خیلی از ما خانمها چیه؟ اینکه بدی و نامردی یک نفر دیگه رو به خودمون ربط می دیم و فکر می کنیم حتما خودمون اشتباه کردیم که اون طرف از ما زده شده... ولی بهتره این موضوع رو بپذیری که متاسفانه یکسری از آقا پسرهای ما فقط دنبال خوش گذرونی هستند. شاید بتونی حتی ریشه خیلی از این رفتارهاشون رو در خانوادشون پیدا کنی. وظیفه تو اینه که در مقابل این آدمها از خودت محافظت کنی و خوشحال باشی که به هر طریقی از زندگیت بیرون رفتند.
- دوم: فراموش کردن یک رابطه آسیب زا زمانبره. مثل غبار که در گذر زمان بیاد و روی اون تصویر نازیبای زندگیت بنشینه.
هر خاطره جدید، هر اتفاق بدون اون آدم، هر شادی، هر موفقیت جدید، مثل یک غبار بر صفحه ذهنت می نشینند. پس باید اجازه بدی هر روز غبارهای بیشتری از شادی و موفقیت و تجربه های جدید در زندگیت زخ بده تا فرآیند گذر از این مرحله برات آسونتر بشه. خونه نشستن، سر کلاسها نرفتن، غصه خوردن و مرور خاطرات قدیمی و داستان سرایی کردن راه خوب شدن و برگشت به زندگی عادی رو برات طولانی تر می کنه. پس اجازه بده زندگی در تو جریان داشته باشه. خودتو موظف کن سر کلاسهات بری، با دوستات قرار بذاری و خیلی کارهای دیگه انجام بدی که اون آدم توش نباشه. واقعا برام جای سواله! آدمی که حضورش انقدر مایه عذاب باشه چرا باید برای تو جذاب باشه. ما عاشق می شیم که لذت بهتری از زندگی ببریم نه اینکه خودمونو نابود کنیم. عشق مثل یک سایه زیبا آروم و بی صدا به آفتاب سوزان قلبت سرک می کشه تا لحظه ای به آرامش برسی نه اینکه با سر و صدا و طوفان بیاد و با نامردی و سواستفاده بره! عشق حامی بشره نه نابود کنند اون. عشق رو خداوند آفرید تا بشر رو فارغ از مادیات و حساب کتاب در کنار هم نگه داره و چیزی رو که اونها با درک زمینی بهش نمی رسیدند زودتر انجام بده. عشق باعث آبادی میشه و اگر می بینی که اون چیزی که عشق صداش کردی آرومت نمی کنه پس تو عشق رو با علف هرز کنارش اشتباه گرفتی. آروم اون علف هرز رو کنار بگذار تا عشق واقعی خودشو نشون بده و این رو بدون که عشق واقعی از دوست داشتن خودت شروع میشه.
.
.
:72:
من به عنوان یه برادر متن شما رو کامل خوندم
پسرا وقتی به ازدواج فکر میکنن اولین مورد براشون وفا داری و وقتی که با کسی رابطه ی نا مشروع برقرار کنن دیگه هیچوقت به اون فرد به عنوان همسر نمی تونن فکر کنن چون فوری این سوال تو ذهنشون پیش میاد که این که با من رابطه داشته پس ببینم با چند تای دیگه هم قبل من رابطه بر قرار کرده و به هیچ وجه موضوع اعتماد شما به اون براش مطرح نمیشه پس از خدا به خاطر اشتباه قبلیت طلب مغفرت کن و مطمعن باش اون هیچوقت دیگه سراغ شما رو نمیگیره
خودتونو تزکیه کنید و منتظر مورد جدید با شید و با اون در مورد رابطه قبلیتون به هیچ وجه صحبت نکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد هم درد
من به عنوان یه برادر متن شما رو کامل خوندم
پسرا وقتی به ازدواج فکر میکنن اولین مورد براشون وفا داری و وقتی که با کسی رابطه ی نا مشروع برقرار کنن دیگه هیچوقت به اون فرد به عنوان همسر نمی تونن فکر کنن چون فوری این سوال تو ذهنشون پیش میاد که این که با من رابطه داشته پس ببینم با چند تای دیگه هم قبل من رابطه بر قرار کرده و به هیچ وجه موضوع اعتماد شما به اون براش مطرح نمیشه پس از خدا به خاطر اشتباه قبلیت طلب مغفرت کن و مطمعن باش اون هیچوقت دیگه سراغ شما رو نمیگیره
خودتونو تزکیه کنید و منتظر مورد جدید با شید و با اون در مورد رابطه قبلیتون به هیچ وجه صحبت نکنید
و البته فراموش میکنن یه سر بوجود اومدن این ارتباط خودشونند.همیشه این طرز فکر برام جای سوال بوده و هست و خواهد بود!
موفق باشید!
دوست عزیز از صحبت های شما اینطور فهمیدم ,البته ناراحت نشین اما این اقا به هر علتی به شما علاقه نداره و میخواد رابطه رو تموم کنه که شما مانع میشید شاید بهتره وقتتون رو با دوستای دختر پر کنید یا اینکه به علاقه ای دیگه فکر کنید حتما موفق میشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ن_سلطانی
دوست عزیز از صحبت های شما اینطور فهمیدم ,البته ناراحت نشین اما این اقا به هر علتی به شما علاقه نداره و میخواد رابطه رو تموم کنه که شما مانع میشید شاید بهتره وقتتون رو با دوستای دختر پر کنید یا اینکه به علاقه ای دیگه فکر کنید حتما موفق میشید
تو اینکه دیگه بهم علاقه نداره شکی ندارم اما تو اینم که یه روزی بهم خیلی علاقه مند بود شکی نیست برای همین ندونستن اینکه چی باعث شد اینجوری از من بدش بیاد اذیتم میکنه البته الان خیلی بهترم اون دختریو از دست داد که عاشقش بود اما من کسیو از دست دادم که واسه ترک کردنم حتی زحمت توضیح دادنم نکشید