RE: تروخدا راهنماییم کنید - اس ام اس های مشکوک همسرم
از هر کسی که وقت گذاشته و به تاپیک من سر زد و جواب داد صمیمانه تشکر میکنم
پدر بزرگ عزیز این سخن شمارو
حالاكه همسرشما به اشتباهش پي برده وفهميده كه هيچ كس جاي همسرش رانميگيره حالاشما ازحاشيه بيا كنار و به زندگيتون بچسب.
دقیقا تصمیم گرفتم عملی کنم شوهرم رو میبخشم و شاداب تر زندگیم رو باهاش شروع میکنم دوباره از اول
و با امید دوباره بخدا که باز هم کمکمون کنه
باز هم از همه دوستان تشکر میکنم.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
به جای اینکه زنی را نفرین کنی و برای خودت یک عقده درست کنی ...............اول به نقد درست خودت بپرداز که با نقد درست خودت اول از همه از کمی ها و اشتباهات خودت باخبر می شی و در نتیجه مبتلا به عقده و حس زن ستیزی و نفرت و دلخوری از شوهرت و ....نمی شوی .
و نکته ی بعدی اگر چیزی را دلت می خواهد که انجام بدهی در رابطه با همسرت سد نساز . وقتی دلت می خواهد که بغلش کنی خوب بکن .
این سدها ست که دیوار می سازد .....بعد یک داستانی که درست شد .....مجبور می شویم بنشینیم و سایر زنان را نفرین کنیم که اجازه نمی دهند و نمی گذارند که ما هر کاری که دلمان می خواهد انجام بدهیم و دمار از روزگار همسرمان با کمترین و کوچکترین بهانه در بیاوریم و او هم بچه ی خوبی باشد و جیک نزند و صدا و تصویر کلا نداشته باشه مگر مواقعی که ما دلمان می خواهد !!:311:
خانم آنی عزیز
من کاری ندارم که نفرین کردن کار خوبی هست یا نه!! ولی به صورت بالا راهنمایی کردن مراجعی که خیلی غمگین هست و پناهی جز این سایت نداشته که حرفاشو بزنه کار درستی نیست.
حمله به زنی که مورد خیانت شوهرش قرار گرفته کار درستی نیست میشه به روش بهتری هم راهنمایی کرد عزیزم .
البته توی پست خودم بهار شادی عزیز الحق و الانصاف بسیار عالی منو راهنمایی کرد! واقعا ازش ممنونم :72::72:
اول یک مقدار همدردی میتونه راه گشا باشه و بعد در لابه لاش میشه راه کارها رو نشون داد. ولی من اینجا هر زنی که با این موضوع وارد شده رو میبینم انگشت اتهام به طرفش نشانه میره.
نمیدونم آیا مسئله خیانت تا به حال برای خودتون پیش اومده یا نه! مطمئنم که پیش نیومده وگرنه یکم این زنا رو درک میکردین و میفهمیدید چه حال بدیه!! واقعا با هیچ مشکل خانوادگی دیگه قابل مقایسه نیست! پس سعی کنید یک لحظه خودتون رو جای اونها بگذارید و درکشون کنید. هیچ انسانی نفرین کردن براش آسون نیست!! ولی ببین چقدر درد داره که به این کار مجبور میشه تا شاید از این درد مداوم و کشنده خلاصی پیدا کنه!!
خانم آنی من معنی جمله آخرتون رو نفهمیدم لطفا توصیح بدید: یعنی شوهره تا از دست زنش ناراضی شد بره دنبال اون زنا تا زنش پررو نشه و بدونه که هر وقت دست از پا خطا کرد شوهره هم میره دنبال یکی دیکه!! وکار اون زنا اینه که تا یک شوهری از زنش ناراضی بود بیان دو رو برش و نذارن آب تو دلش تکون بخوره!! به اینصورت که شما گفتید که واقعا نعمتی هستند برای این جامعه
!! اینجوری باعث میشن مرد هر کاری که دلش خواست انجام بده و خانم جرات اعتراض هم نداشته باشه وگرنه آقا سرش هوو میاره!! واقعا شما آقا هستید یا خانوم؟!
خانومی عزیزم :72: از پست آخرت خیلی خوشحال شدم امیدوارم موفق باشی و شاد وخوشحال بری سر خونه زندگیت. اینرو بدون که باید با کمک هم نهال عشقتون رو آبیاری کنید و حداکثر سعی ات رو بکن که بهترین زندگی رو برای شوهرت فراهم کنی. سعی کن اون موضوع رو فراموش کنی و حداکثر سعیت رو بکن که اصلا دیگه این مسئله رو به روش نیاری!! ولی یکجورایی بهش بفهمون که اگه دفعه دیگه تکرار بشه به این راحتی نمیتونی ببخشیش و برات یک خط قرمزه!
من به صبر و فداکاری و استقامت تمام زنها از جمله شما عزیزم آفرین میگم و میدونم که بهترین زندگی رو میتونیم برای خودمون و خانوادمون فراهم کنیم :104::104::104:
خانم زیبا کردستانی براتون از خدا آرزوی خوشبختی و موفقیت دارم
خیلی ممنونم از این پستتون واقعا دلم آروم شد نمیدونم این آنی محترم کی هست و با چه احساسی این پست ها رو برا من ارسال کرد اما ازش خواهش میکنم بدون اینکه جبهه بگیره یکبار و فقط یکبار تمام ارسالهای خیانت این سایت رو بخونه هیچ زنی که وارد زندگی یه مرد متاهل میشه قابل ستایش نیست و من هرچند این موضوع رو فراموش کنم تا آخر عمرم هرجا یادم بیفته نفرینش میکنم و از خدا میخام یک جا یادش بیاره که از کجا خورده همه اینهارو.
شاید به نظر ایشون اینا نعمت باشن اما به نظر من بعضی هم جنسام آفت جامعه ان و عارم میاد که من هم مثل اینها و هم جنسشون هستم.
مرسی
من همه سعیم رو میکنم از این به بعد.
بازم ممنونم ازتون:43::43::43::43::72::72::72::72:
سلام منم با زيبا ختنوم كاملا موافقم
هيچ زني كامل نيست همونطور كه هيچ مردي هم نميتونه كامل باشه
اگه قرار باشه هر مردي به خاطر اينكه مثلا از يه جاي زندگيش ناراضيه بره و خيانت كنه كه تكليف اون جامعه روشنه
اين جور مسائل فقط به ذات آدم و تعهدش برميگرده نه به چيز ديگه
لحن آقا يا خانوم آني خيلي تند بود
بد نيست بعضي وقتا خودمون رو جاي طرف مقابلمون بذاريم.
گفتم تصمیم دارم فراموش کنم
خیلی دارم سعی میکنم
برا فراموش کردنش هرکاری میکنم
رفتم باشگاه ثبت نام کردم که یه کم روحیه ام عوض شه
اما نمیتونم هرلحظه میاد تو ذهنم
همش فک میکنم تموم این روزا که من فک میکردم خش و خرمیم یکی دیگه هم بوده این وسط
من چطوری این فکرارو از سرم بیرون کنم
واقعا دارم دیوونه میشم
خانومی عزیز :43:
یک کم به خودت فرصت بده و صبر داشته باش!تا این افکار به ذهنت میاد، به چیز دیگه ای فکر کن و کاری رو شروع کن! وقتی این افکار به ذهنت میاد به شوهرت یک اس ام اس عاشقانه و قشنگ بزن تا اون هم یک جواب عشقولانه برات بفرسته و انرژی ازش بگیری!
دیگه به اون نفر سوم هم فکر نکن! انگار که اصلا جنین کسی وجود نداشته!
آفرین کلاس ورزش خیلی خوبه! :104::104: سعی کن سرگرمیهای دیگه ای داشته باشی و برای زندگی آیندتون برنامه ریزی کنی!! فکر کنم به زودی میری سر خونه زندگیت!! پس باید مشغله زیاد داشته باشی! تمرکزت رو از اون مسئله بردار و به فکر عروسی و کارهایی که داری باش!
موفق باشی عزیزم :72::72::72:
خانم کردستانی نمیدونم چرا اما منتظر بودم شما جواب بدین چون شرایط شما خیلی بدتر از من بوده اما میگین فراموش کردین
خوش بحالتون
الان مطمئنین از شوهرتون؟؟
شوهرم میدونست من عاشقشم تو عمرم بجز اون هیچکس تو ذهن و زندگیم نبوده از بچگی دوسش داشتم
اما الان از همه چی متنفرم میدونم فراموشم کنم این زندگی اون چیزی نمیشه که با عشقم شروع کردم همیشه بهش مشکوک میشم همیشه و این دوباره نابود میکنه همه چی رو
شما رفتین پیش مشاور؟؟
بله عزیزم رفتم پیش مشاور و خیلی بهم کمک کرد.
درسته که شوهر من کارهای خیلی بدی کرد ولی چیزی که الان برام مهمه اینه که از اون کارا پشیمون و نادمه و برای اعتماد سازی هم خیلی زحمت کشید و همه جوره باهام راه اومد!
بلاخره شوهرت یک انسانه و ممکنه خطایی کرده باشه! ولی اگر الان پشیمون شده ازش بگذر و ببخشش و دوباره بهش اعتماد کن عزیزم! البته اینکارو یک شبه نمیتونی انجام بدی و نیاز به زمان داره و باید روی خودت کار کنی و سعی کنی تا کم کم زندگیت به حالت اولیه برگرده!
این رو بدون که شوهرت هم دوستت داره ولی خوب پاش لغزیده و اشتباه کرده! مهم اینه که پشیمونه و به زندگیتون برگشته! اگر عاشقشی اینرو فقط توی دلت نگه ندار و بهش بگو! این خیلی مهمه! این عشق رو وارد لحظه لحظه زندگیتون بکن.
مورد دیگه اینکه راجع به اون ماجرا دیگه با شوهرت صحبت نکن و بگذار فکر کنه که فراموش کردی! این خیلی به رابطه تون کمک میکنه!
من نگفتم که کاملا فراموش کردم ولی دارم روی خودم کار میکنم و احساس میکنم روز به روز بهتر میشم! اگه فراموش کرده بودم که الان اینجا نبودم! بعضی از دوستان هم بهم پیشنهاد کردند که توی تاپیکهای خیانت شرکت نکنم تا راحتتر بتونم فراموش کنم. ولی به نظر من بهتر از فراموشی اینه که با اون قسمت از زندگیت کنار بیای و به عنوان یک تجربه بهش نگاه کنی !! درسته که شوهرت اشتباه کرده و اتفاق بدی توی زندگیت افتاده ولی میتونی از اون اتفاق درس بگیری و هر چه بیشتر برای بهتر شدن زندگیت تلاش کنی! من الان خیرهای اون اتفاق رو هم میتونم ببینم در حالیکه چند ماه پیش اصلا نمیتونستم حتی تحمل کنم!! الان قدر زندگیم رو بیشتر میدونم، دارم روی نقطه ضعفهام کار میکنم تا همسر و مادر بهتری باشم، به خاطر موضوعات کوچک خاطر خودم و خانواده ام رو تلخ نمیکنم. و تاجاییکه ممکنه بهشون عشق میورزم و لذت میبرم!!
موفق باشی عزیزم!:43: با درایتی که در شما میبینم مطمئنم که از پسش برمیای! :72:
یعنی شما میگین بهش نگم نمیتونم فراموش کنم؟؟
ما از هم دوریم اون تهرانه و صب 5 میره سرکار تا 8 یا 9 شب میرسه خونه درسته تو این فاصله زنگ میزنه اما جوابی به اس ام های عاشقونم نمیده
به اس معمولی که چیزی میپرسم یا با خودش چیزی میگم جواب میده
شب که میرسه شام و نماز و خواب
حتی بعضی وقتها احساس میکنم یادش رفته که باید کمکم کنه که فراموش کنم اون قضیه رو
میدونم طول روز سرش شلوغه اما نمیدونم چیکار کنم که یادم بره
معلومه که نباید بهش بگی که نمیتونی فراموش کنی! اینجوری واقعا ناامید میشه! فکر میکنه که من هر کاری بکنم فایده نداره و دست از تلاش برمیداره!
وقتی باهاش تلفنی صحبت میکنی حسابی باهاش گرم بگیر و خلاصه نامزد بازی دربیارین! :227:
در مورد اس ام اس های عاشقانه هم منظورم اونایی نبود که کلیشه ای هستش و از اینجا و اونجا میرسه!! مثلا براش بنویس " عزیزم امروز چطوری؟ خوبی؟ دلم خیلی برات تنگ شده و امیدوارم هر چه زودتر صورت مهربونتو ببینم! یا موقع ناهار بپرس که ناهار چی خوردی عزیزم؟ بعد که جواب داد یا بگو نوش جونت عزیز دلم و یا بگو بمیرم که هنوز چیزی نخوردی! " این نمونه ای از مکالمات من و شوهرم بود :rolleyes: شورشو دراوردم بچه ها نه :227: تازه همشو براتون نگفتم :227::227:
باید به خودت زمان بدی و کم طاقت نباشی! راستی به سلامتی عروسی کی هست؟ به نظرم تو باید یک جورایی شوهرتم سر شوق بیاری! بنده خدا صبح تا شب کار میکنه و باید کاری کنی که خستگیش در بره با زدن حرفای قشنگ و امید بخش :72::72: