ممنونم شماره قبلی رو که نتونستم باهاش تمام بگیرم ولی با ایشون تماس می گیرم
در مورد دارو اگر دارو گیاهی باشه من استفاده کردم و هیچ تاثیر ی نداشته با اینکه کلی هم پولشون رو دادم .
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم شماره قبلی رو که نتونستم باهاش تمام بگیرم ولی با ایشون تماس می گیرم
در مورد دارو اگر دارو گیاهی باشه من استفاده کردم و هیچ تاثیر ی نداشته با اینکه کلی هم پولشون رو دادم .
silvia از نظر من شما طبیعی هستی . فقط خیالپروری در مسائل جنسی و تمرکز زیاد روی آنها برانگیخته میکنه . در حالی که اگر تمرکز و خیالپردازی نداشته باشی و رابطه ات با همسرت را هم به خوبی مدیریت کنی که آنچه مایلی در رابطه داشته باشید در پیش گرفته بشه ..... همه چیز درست میشه .
زندگی شما نرم بالایی از سلامت دارد اگر خود شما خرابش نکنید .
دغدغه ذهنی شما از افشا شدن آنچه بوده ، به وسواس فکری تبدیل شده . بهتره نزد روانشناس برید تا هم اینرا رفع کنید هم یاد و خاطر اتفاقی که در نوجوانی افتاده .
پشیمانی و برگشت صادقانه از خطا و پای بندی به عدم تکرار خود به خود زمینه ای هست برای محفوظ ماندن از افشا شدن . برای شما بخصوص اینکه روابط مجازی بوده .
اقداماتتون تا اینجا عالی بوده . که زمینه و بستر زدایی کردید و وارد تغییر رفتار جنسی با همسرتون شدید :104::104:
.
منم تبریک میگم دوست عزیز :104:
خیلی خوب دراید مراحل رو پیش میرید .:104:
خوشحالم که بهتر شدید .:310:
انشالله زندگی خوشی داشته باشید :72:
سلام
عزیزم شما نباید از طریق نت و چت خودارضایی کنی چون باعث میشه وقت پیش شوهرت هستی ارضا نشی ( یکی از علت هایی که خانم ها ارضا نمیشن خودارضایی هست) باید کلا عکس و فیلم جنسی نبنید تا تحریک نشید فکر کنید دارید اعتیاد به مواد مخدر رو ترک میکنید و جدی و راسخ باشید
فکر میکنم شما زیبا هستید و وقتی مورد تایید قرار میگیرید احساس رضایت میکنید که این شما رو به سمت چت میکشونه پس باید به شوهرتون بگید که نیاز ب تعریف و تمجید دارید تا از این نظر هم ارضا بشید
این که فکر میکنید ممکنه شوهرتون بفهمه و ترکتون کنه خیلی خوبه که باعث میشه انگیزه ای برای ترک اشتباهتون داشته باشید چون هیچوقت ماه پشت ابر نمیمونه و اگه ترک نکنید به احتمال قوی ممکنه بفهمن چون خدا تا یه زمان گناه رو میپوشونه که شاید بنده من برگشت و توبه کرد اگه برنگشت ... خدا عادله و این حق شوهرتونه که چون پاکه بخواد که با زنی پاکه زندگی کنه مگه چی از زندگی میخواد چیزی جز دل و تنی که فقط مال خودش باشه!
من شما رو تحسین میکنم که به گناهتون واقفید و عملا سعی دارید مشکلتون رو حل کنید
پس نگران نباشید وقتی توبه کردید خدا گذشتتون رو به طور کامل پاک میکنه و شما هم باید کامل فراموش کنید تا دوباره وسوسه نشید
سلام عزیزم.منم توی نوجوانی مورد آزار قرار گرفتم
ببین تو واسه لذت این کارو نمیکنی.یه جور عقده شده واست.اینکه زودی خودتو از طریق مجازی به اوج لذت ببری .تصور کنی و آروم شی
...
نمیدونم رابطه ت با همسرت چطوره؟هنگام نزدیکی احساس آرامش داری؟!یا عذاب؟
....
ارتباط مجازی مزخرف ترینه.چون توی تصورت بهش بها میدی!هی بهاشو بیشتر و بیشتر میکنی
به این فکر کن که حیفت نیس ازت استفاده کنن؟
منم یه موضوع توی همین جا گذاشتم با نام : به ته خط رسیدم!!!میشه فراموشش کرد؟
میتونی ببینی شرایط منو(یه جورایی حسابی داغوووون هزار بار خواستم خودکشی کنم)
خودم خیلی داغونم.اما نازنیم ما باید شرایطمونو درست کنیم.
بنظرم منو تو خیلی می تونیم بهم کمک کنیم.زندگی شیرین داریم بیا شیرین ترش کنیم.طوری نشده که!
من یه سری پیشنهاد دارم اگه خواستی بگم
سلام،
اگر عنوان دیگری مد نظرتون هست در پست بعدیتون در همین تاپیک و یا از طریق گزارش به مدیران، عنوان جدید رو اعلام کنید تا مدیران تغییر دهند. دقت کنید که عنوان باید کامل و مشخص باشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط silvia
با تشکر.
سلام hamed65 عزیز ممکن هست بزارید برقراری ارتباط مجازی با دیگران با وجود عشق به شوهرم.
یا بزارید رفتار جنسی ناهنجار با وجود عشق به شوهرم
هر کدام بهتر هست.
فلورا فرشته و پدربزرگ از پاسخ شما ممنونم
فرشته عزیز برای درمان مشکلات نوجوانی و وسواس فکری الانم به صورت حضوری زیر نظر مشاور هستم .
از تمام کسانی که برای حل مشکلم و کمک به من خطی نوشتن متشکرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط سپیده سحر
از فرشته مهربان بسیار مشتکرم
سلام توصيه هايي كه دوستان كردن خيلي خوبه و مفيده من خودم خيلي آدم گرمي هستم وقتي ميلم خيلي زياد ميشه يا اين جورفكرا مياد سراغم چندروز پشت سرهم روزه ميگيرم تا نفسم وقوي كنم شماهم هيچ وقت از ياد خداغافل نباشيد يه توبه نصوح از ته دل كنيد و به حضرت زهرا قول بديد ديگه كارهاي گذشته روجبران نكيند ويه زندگي جديد بسازيد مطمئن باشد بي بي بهتون كمك ميكنه و آبروتون وحفظ ميكنه از رحمت خدا نااميد نباشيد كه اين بالاترين گناهه.وقتي آرامش بگيريد همه چي درست ميشه ميتونيد نماز استغاثه به حضرت زهراروهم بخونيد وازش كمك بخوايد.
سلام سحر
من خیلی خوشحالم الان 10 روزه که هیچ کاری نکردم یکی دوبار هم که وسوسه شدم فقط برای خودارضایی نه چت :305: خودم رو کنترل کردم.
امروز حساب کردم دیدم 10 روزه خندم گرفت فکر میکردم 3 ماهه
انقدر که برام این کارا روزمره و عادت بود 10 روز برام مثل سه ماه گذشته.
تو این ده رزو همان لحظه اگر شوهرم نبود بهش زنگ زدم اگر بودش رفتم بغلش و باهاش حرف زدم
وقتی تلفنی حرف میزنم باهاش تمام افکار کثیفم از بین میره .
وقتی هم خونه باشه می رم پیشش حرف میزنم شاید خودش بخواد قبلا اگر نمیخواست من می اومدم سراغ چت یا خود ارضایی ولی الان اگر نخواد بهش می فهمونم که میخوام. این خیلی بهتره از اینکه به این کارای پست و کثیف رو بیارم.اگرم نشد و رابطه نداشتیم با همون حرف زدن باهاش و بغل کردنش آرامش میگیرم و کنترل می کنم خودم رو .
خیلی راحتم باخودم فکر میکنم من به خودم هم مدیونم که انقدر روانم رو در معرض آسیب گذاشتم .
فکر میکنم میل جنسیم در کنترل کامل در امده .
من موضوعاتی که فرشته مهربان برام فرستاده بود رو پیرینت گرفتم هر از گاهی میخونمش اونم رو کنترل ذهنم خیلی موثره.
برای عذاب وجدان و استرس هم مشاوره میرم و هر شب نصف قرص آرام بخش میخورم.
سلام silva عزیزم.تو یک شیر زنی.بهت افتخار میکنم:72::72::72::72::72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط silvia
آرزوی بهترین ها رو برات دارم
شاد باشی و شادی آفرین