خوبه.... پس باید کم کم اسم تاپیکتونو عوض کنید و بزنید : تونستم احوالاتمو تغییر بدم!
خیلی خوشحال شدم.:310:
خواهشا انقدرم رو خودتون برچسب (سنگ) و (آدم آهنی بی احساس)و.... نزنید! بهتون نمیاد!:81:
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه.... پس باید کم کم اسم تاپیکتونو عوض کنید و بزنید : تونستم احوالاتمو تغییر بدم!
خیلی خوشحال شدم.:310:
خواهشا انقدرم رو خودتون برچسب (سنگ) و (آدم آهنی بی احساس)و.... نزنید! بهتون نمیاد!:81:
کیش میش خودم حالم خوب نیست حوصله ندارم اصلا بعدا با دقت بیشتر به پستات جواب می دم.
نوشتی سرد شدی سنگ شدی. منم کلی وقت اینطوری بودم. از یه کمی قبل مثلا سه ماه پیش حدودا گفتم بذار دلو باز بذارم ببینم اوضاع چی میشه. الان همش حال خودم بده. ببین وقتی همه محبتشونو از خونواده یا دوستای نزدیک یا اقوام می گیرن دیگه خیلی نمی خوان دوست جدید اشنای جدید پیدا کنن. همه گذری میانو میرن. فکر می کنم ما که خونواده هامونم سرد بودن یه مقدار بیشتر از بقیه احساساتی هستیمو یه جورایی این سنگ و سرد شدنی که می گی فکر می کنم یه شکلی از سیستم دفاعیمونه. حداقل واسه من که اینه. الان که نه سنگم نه سرد مثله یه حلزونه بدون خونه شدم کاملا بی دفاع! همش دارم اسیب میبینم همش دلم داغونه. فکر نکنم واقعا سرد باشی.
بعدا میام به دو تا پستت هم توی همینجا هم تاپیک خودم دقیق تر جواب می دم.
من دلم خیلی گرفته...:302:
چند روزه.....
سلام به همگی خصوصا جناب کیش میش
منم میخام کمکتون کنم البته در حد یه روانشناس نیستم اما تجربیاتمو میگم..شما یه سقف آرزوها و چیزایی برخودتون تعریف کردین معمولا هم ا اطرافیان تاثیر گذارن ناخاسته...پس شما بجاهایی رسیدین که فکر میکنید کافیه براهمین در همون غرق شدید و انگیزه ی متقاوت و جدیدتری ندارید تا شورو اشتیاق برای بدست آوردن اون داشته باشید...پس زندگی میشه کسل کننده و یکنواخت...از اونجایی که تو خانواده هم حس شادی و آرامش نمکنید به این دامن میزنه..سعی کنید آخرهفته برید کوهنوردی واقعا تخلیه میشید بقول دوستان الکی بخندید هرچند تو دلمون میگیم چرا ادا درمیاریم حس خوبی نداریم اما وقتی دوستامونو میخندونیم وسط خنده اونا یک آن یادمون میره کمک کم ای لحظات بیشتر میشه و ما شادمان میشیم..این انرژی اگه برای یه روزمون کافی باشه برا روز بعد دوباره تلاش...پیاده روی هم خوبه..به غذاهاتون هم توجه کنید مونده و کنسروی نباشه.. گلاب استشمام کنید یا در شربت و نوشیدنی تون استفاده کنید اما زیاد نخورید که سفیدی مو میاره..به تخم مرغی کمی زعفران اضافه کنید و نیم برشت کنید که شادی آوره..یک نکته خیلی تو روحیتون اثر داره شاید باور نکنید فقط کفیه تجربه کنید انفاق و نیکی کنید به نیازمندان کمک کردن فوق العاده حس خوبی داره...برا خونواده و دوستانتون هدیه بخرید که یه حس خوب وشادی رو در جو خونه ایجاد میکنه..برید کمک مامانتون و یه شب ظرفارو شما بشورید..شاید براتون خنده دارباشه (لاقل موفق شدم بخندونمتون ؛-) )اما تاثیر داره منظور از شاد بودن این نی که 24ساعته دهنمون باز باشه همون حس خوشبختیه باید باشه..به احتمال خیلی زیاد شما حرفای مارو اجرا نکنید با این کار انتظار معجزه نداشته باشید خودتون باید به خودتون کمک کنید..و این که بچه ها به شما گفتن دنبال همدم باشین اما شما با شرایط روحی دوباره دچار مشکل خواهید شد و ممکنه انتخاب درستی نداشته باشید بهتره کتاب "آیا تو نیمه گمشده من هستی" و یا مطالب این سایت رو مطالعه کنید..اگه چیزی به ذهنم رسید بهتون میگم البته اگه دوس داشتین..راستی شنا هم خوبه و اینکه در ساحل یا روی خاک پای برهنه راه برید باعث تخلیه انرژی منفیتون میشه..با آرزوی بهترین ها برای شما
سلام حالتون چطوره؟ چرا دلتون گرفته؟ البته اگه فضولی نباشه که هس..شما هم راه هاتون به درد بقیه میخوره؟!! خودتونم اجراش کنید تا حالتان به شود...نه میوه به!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط the secret
امیدوارم زود زود شاد شید..با آرزوی بهترین ها برای شما
من خودم هر چیزی رو که تو این تاپیک گفتم 100% اجرا کردم و اجرا میکنم و همیشه هم ازش جواب گرفتم.
اما بالاخره... برای همه یه همچین مواقعی پیش میاد که... هرکاری هم آدم میکنه لباش خندیدنش نمیاد!
صبر کن سهراب....
قایقت جا دارد؟!
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
افسرده نشدما... دلگیرم...همین...
الانه که بغضم بترکه.
من شاید تا چند روز نیام اینجا.
چون تو هیچ جا به اندازه این تاپیک نظر ندادم اینجا گفتم.
لبخند یادتون نره...
[quote=کیش میش]
کیش میش جونم گشتی توی این دو سه ماه و کسی رو نتونستی پیدا کنی؟ باید بگردی تا کسی رو که می خوای پیدا کنی. تازه کار منو تو خیلی سخت تره چون 30 سال به هر حال با 20 سال فرق داره. بیشتریا یکی رو دارن حالا یا دوست یا همسر. واسه همینم سخت تر پیدا می شه کسی که بشه دوسش داشت و کسی رو خودش نداشته باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط the secret
نوشتی مواردی هستن توی زندگیت اما مشکل اینه که تو نمی تونی جذبشون شی. دلیل این حستو نمی دونی؟ مثلا واسه ازدواج می دونی چه چیزایی برات مهمه منظورم همون معیاراست؟ مثلا ظاهر اون دخترا برات خوشایند نبود یا رفتارشون یا ادم اروم می خوای یا ادم شوخ می خوای یا مهربون نبودن یا هر چی؟ اینا رو می دونی؟
راستی اون دختر خانمو که دوست داشتی چطوری بود؟ الانم داری دنبال یکی مشابه اون می گردی که می گی کسی به دلت نمیشینه؟ اخه هیچ دو نفری مثه هم نمیشن.
نه بابا. مگه چکارش کردی که نفرینت کنه. نه به این چیزا فکر نکن. نشده دیگه.
سفر هم خوبه.
سلااااااااااام:310:
خوب هستید؟؟!
اوضاع رو به راهه؟!
من قهرم تموم شد، حالم خوب شد دوباره برگشتم، شما هنوز نیومدید؟؟؟:163:
سرتون شلوغ شده یا حالتون خوب خوب که دیگه تو تاپیکتون نمیاید؟
فعالیتهای پژوهشی تون به کجا رسید؟! برامون بگید.فکرکنم نزدیکی رشته هامون اونقدری باشه که بتونم سردربیارم!
راستی من چند وقت دیگه امتحان استاتیک دارم:325:
ولی فکرکنم اینارو الکی نوشتم.شاید دیگه هیچوقت نیاید اینجا و اینارو بخونید!
امیدوارم هرجا که هستید شاد و موفق و خوشبخت باشید:72:
از صمیم قلب آرزو کردم
چرا دیگه نیاد؟؟؟
کیش میش خوبی؟
:72:
میگم نکنه کیبردتون خرابه....!
که 7-8 روزه یا نمیاید یا وقتی هم که میاید فقط تشکر میکنید میرید:311:
باز خوبه که لااقل فهمیدیم حالتون خوبه!
خدایا قربون مهربونی و کرمت! یکی مثل ما تاپیکش خاک میخوره میره اون عقبا.... یکی هم مثل شما!
کسی رو هم نداریم که لاقل چند روز نبودیم بیاد پیگیر حالمون باشه و تاپیکمونو ادامه بده...
:311::73: