دوستان منو تنها نذارید
منتظر نظراتتون هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان منو تنها نذارید
منتظر نظراتتون هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
آقای گل نمک به نظر می رسه در بیشتر مسائل با توجه به جواباتون توافقی ندارید. اگر هم توافقی هست در واقع توافق نیست بلکه کنار امدن و همرنگ دیگری شدن است. یعنی شما دو نفر تنها راه حلتان برای اینکه در کنار هم بمانید این است که از خواسته تان بگذرید.
این مساله بعدا برایتان خیلی دردسر ساز می شود (زمانی که احساسات کمرنگتر می شود و عقل بیشتر نمایان می شود).
مساله دوم این است که پذیرش این خانم از ناباروری شما مساله را حتی پیچیده تر می کند. چون به نظر می رسد تنها دلیل انتخاب ایشان احساساتشان است. و من واقعا نگران ادامه این رابطه هستم. چون در اینده این خانم چشم باز می کند و می بیند نه تنها تفاهمی وجود ندارد بلکه بچه دار هم نمی تواند بشود و انوقت است که تنشهای زندگیتان شروع می شود.
اگر با کسی با فرهنگ و اعتفادات خودتان باشید، حداقلش این است که خانمتان بعدها در زندگیتان اگر از بچه نداشتن ناراضی باشد امید می بندد به این تفاهمات. اما اگر تفاهمی هم نباشد چه؟
در تایید حرف دلجوی عزیز
باید بگم که در شرایطی مثل شرایط شما که بچه دار نشدن را عنوان کردید . طرف شما اصلاً نباید از روی احساسات بله بدهد ، بلکه کاملاً عقلانی باید باشد . از طرف دیگر تنها وقتی اطمینان به این پذیرش شرایط باید داشته باشید که ثبات در آن هست ، که شما 90 درصد سنخیت منطقی با تأیید یک روانشناس بین شما باشد و هر دو از روی بلوغ عقل انتخاب کرده باشید و هدف مشترک مهمی در زندگی را بخواهید پی بگیرید که در این صورت نداشتن بچه می تواند مورد تفاهم قرار گیرد . اما بین شما واضح و آشکار که خود نیز بیان کرده و عنوان تاپیک نیز قرار داده اید سنخیت فرهنگ و مذهبی وجود ندارد ، آنهم به شدت .
مطمئناً ازدواج شما در آینده به جدایی ختم خواهد شد . پس عقلانیت فردا را امروز به کار بگیرید که دردسرش فقط قطع وابستگی هست ، نه فردا که راهروها دادگاه و بحث مهریه و نفقه و .... را باید تجربه کنید .
.
سلام
من این چند صفحه را خواندم و تنها چیزی که می تونم بگم اینه که
این ازدواج به هیچ وجه صلاح نیست و نتیجه ای جز بدبختی طرفین نخواهد داشت. شما دو نفر هر کدام متعلق به یک سری افکار کاملا متضاد هستید و اون چیزی که الان شما رو وابسته نگاه داشته فقط و فقط احساساته. بنابراین به زودی شاید در کمتر از 6 ماه پس از ازدواج مجبور به جدایی خواهید بود. پس زندگی خودتون و اون دختر خانم را خراب نکنید و همین امروز این رابطه را پایان بدید. هر چند سخته بعد از 4 سال اما به مراتب ساده تر از طلاق و تالمات روحی ناشی از اون هست.
از همگی شما متشکر دوستان خوبم.