RE: دختري را دوست دارم اما نمي دانم چه كاري درست است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
saber-g1 گرامی
اقدام رسمی چاره کار شماست .
اگر فکر می کنید شرایط ازدواج را ندارید ، دمیدن در تنور احساسات ممنوع . همین جمله را سرچ کن تا مقاله اش را در تالار پیدا کنی و بخوانی .
موفق باشی .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taraneh89
متاسفانه تنها پستی که بهش توجه نکردی پست فرشته ی مهربان بود!مسیری که براتون مشخص کردن بهترین مسیره
اینجا هر کس نظر شخصیشو میگه نتیجه گیری نهایی با خودتونه.مقایسه ی خودتون با بقیه اعضا و بیان احساس فقط تو سایت و رفتار منفعلانه تو محیط واقعی مسلما مشکلی رو براتون حل نمی کنه
موفق باشید
سلام ممنونم taraneh89
اینقدر نظرات منفی تو این دوماه شنیدم که کلا منتظرم بچه ها بگن این کار اشتباست
همین طور هم هست کلا آمار مخالف بیشتره
در پست 7 گفتم می خوام بعد امتحانات اقدام رسمی از طرف خانواده انجام بگیره.
در پست 8 یلدای مهربان یه مقاله مفید برام قرار داد. خیلی هم ازش ممنونم.
در پست 9 برادر بزرگوارم H.M گفت فعلا صبر کن و ... .
در پست 15 دوست خوبم tamas فرمودن رهاش کن .
در پست 16 برادر H.M ما رو تشبیه به بچه بی دندون کردن که زوده نون دستش بدن.
در پست 17 فرشته مهربان دوست گرانقدرم فرمودن یا اقدام کن یا بی خیال.
حالا من باید چی کار می کردم؟
دوستش دارم رهاش کنم؟
شرایطم جور نیست اقدام کنم؟
شما جای من چی کار می کردی؟ یه لحظه خودتو جای من بزار یکی رو دیوانه وار دوست داری اما موقعیت نداری فعلا اما مطمئنی تا چند سال آینده موقعت های خوبی بدست میاری چیکار می کردی؟
فعلا ما به حرف tamas گوش می دیم و رهاش می کنم
آخرین بار که خواستم رهاش کنم فقط 20 روز تونستم ندیدنشو تحمل کنم اینبار نمی دونم؟؟؟
یلدا جان نظراتت برام ارزشمنده و احترام خاصی برات قائلم ممنونم که تایپیکمو پیگیری می کنی.
انتظار سخت است… فراموش کردن هم سخت است…
اما اینکه ندانی…
باید انتظار بکشی یا فراموش کنی…
از همه سخت تر است…
آقا صابر فقط همینو بگم که ماهایی که مشکل داریم واقعا اول از همه باید روحیه مون رو حفظ کنیم و قوی باشیم.
افسردگی بدترین چیزه !
پس شادی و انرژی و امیدواری رو گم نکن !
بعدشم امیدوارم هرچی که صلاحته برات اتفاق بیفته
تو پسر خوبی هستی ، حتما خدا کمکت میکنه:72:
سلام
خیلی حالم بهتره باید بگم خیلی خیلی حالم بهتره.
خوب فکر کردم هم به خودم هم به اون خانم به آینده هردومون فکر کردم.
تصمیم گرفتم رهاش کنم، tamas جان دیدی آخرش حرف شما شدhttp://www.postsmile.net/img/20/2082.gif.
خیلی فکرا تو سرمه خیلی برنامه ها دارم اما برای رسیدن به هدفم باید زمان بگذره تا به هدافم برسم.
دوست خوب و دلسوزم H.M حرف درستی زد ایشون دختره زمان کمی داره برای انتخاب نباید جلوی خوشبختی یه انسان را برای خود خواهی خودم بگیرم و همیشه برای این خانم آرزوی خوشبختی می کنم و امیدوارم با کسی باشه که خوش بختش کنه.
احساس می کنم در پست های آخر با خانم kamr بد صحبت کردم همینجا ازشون عذر خواهی می کنم و بزارید پای جونیم خواهر بزرگوارم.
حالا موندم سه روز اول هفته رو چیکار کنم خدا کنه دیگه نبینمش خدا رو شکر هم رشته نیستیم وگرنه دیونه می شدم.
از مدیر همدردی تشکر ویژه می کنم که چنین محیط دوستانه ایی را ساختن.
مدیر خیلی مخلصیمhttp://www.postsmile.net/img/19/1999.gif.
خدا رو شكر
:123::326::123:
وضعيت شما هم مشخص شد
حتما اينم حكمتي داره
(خوش به حال شما پسرا:227:)
راستي ميدونم فرشته مهربان اين پست رو حذف ميكنه چون چت گونه ست،پس تا حذف نشده بخونش:311::311:
بدو تشكر رو بزن كه بدونم خونديش:311:
البته فكر كنم فرشته عزيزم:43::46: الان اينجاها نيستن
(دوباره براي چند لحظه بچه شدم!!:311::311:)
راستي اينو جدي ميگم
روزايي كه ميري دانشگاه زودتر از زمان كلاست نرو ، همين كه رفتي توي دانشگاه سرتو بنداز پايين تا وقتي كه ميرسي سر كلاس
سعي كن جايي بشيني كه راهرو رو نبيني كه كي مياد و ميره
بعد از كلاس هم همينطور
به قول مدير يه جورايي بستر زدايي كن!
سلام صابر جان
خیلی خوشحالم که از اون حالا و هوا اومدی بیرون. تو فعلا اول راهی بهتر از اینا میتونی از زندگی و جوونیت لذت ببری مگه نه؟ الکی میخواستی خودتو محدود و فکرتو درگیر چیزی کنی که معلوم نبود میشه یا نه.
به هر حال بهت تبریک میگم تصمیم خوبی گرفتی :326: انشااله با موفقیت فارغ التحصیل بشی :18:
سلام آقا صابر.
من رو که حتما می شناسی؟
پست های جدیدی که دوستان زدند رو خوندم
به نظرم همه دوستان دارن تمام تلاششون رو می کنند تا بهترین راهو انتخاب کنی
یادم می آد یه بنده خدایی تو یه دانشگاهی به من می گفت اگه عاشق یه نفر بشی می تونی فراموشش کنی یا نه که منم گفتم آره
ولی اون بنده خدا گفت نه
حالا امروز این بنده خدا پست گذاشته که دیگه تصمیممو گرفتم و فراموشش می کنم.
ولی سعی می کنم دیگه تو دانشگاه نبینمش.به نظرم همین جمله نشون میده که هنوز اون دختر توی ذهنته
من تجربه صحبت با عاشق رو بیش از یک سال داشتم.البته مورد شما کمی متفاوته.ولی از لحاظ احساسات عاشقی شباهت ها بسیار زیاده
همون کسی که نمی تونست دوری معشوقش رو تحمل کنه در کمتر از یکسال بعد از عقد خودش به من گفت تو دیگه اشتباه منو نکن.بشین درستو بخون و پیشرفت کن.همون آقا گاهی از دست عشقش چنان عصبانی میشه که تو به عشقش شک می کنی و و گاهی چنان عاشقانه رفتار می کنه که تو هم آرزوی ازدواج می کنی
من تا جایی که ممکنه مخصوصا تو مساله ازدواج سعی می کنم به کسی توصیه صریح نکنم.چون اصلا این بحث شوخی بردار نیست
من درباره موضوعت فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که تو به یه راه بلد نیاز داری و برای همینه که توی بیابون دلت سرگردانی.به نظرم بهترین راه اینه که پاشی بری پیش یه مشاور و همه چیزو براش بگی و ببینی اون چی میگه و قدم به قدم مشکلت رو حل کنی
من با یک مورد تجربه احساس می کنم خیلی چیزها را فهمیدم حالا خودت حساب کن مشاور با اون همه تجربه دیگه چی می دونه.مطمینم خیلی فراتر از انتظارت می دونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjr100
سلام آقا صابر. "سلام بر شما"
من رو که حتما می شناسی؟ "بله شما داداش گل منی."
پست های جدیدی که دوستان زدند رو خوندم "ممنون که وقت گذاشتی"
به نظرم همه دوستان دارن تمام تلاششون رو می کنند تا بهترین راهو انتخاب کنی "از همه دوستان ممنونم"
یادم می آد یه بنده خدایی تو یه دانشگاهی به من می گفت اگه عاشق یه نفر بشی می تونی فراموشش کنی یا نه که منم گفتم آره "یادمه "
ولی اون بنده خدا گفت نه "اینم یادم"
حالا امروز این بنده خدا پست گذاشته که دیگه تصمیممو گرفتم و فراموشش می کنم."دروغ می گه شما باور نکن"
ولی سعی می کنم دیگه تو دانشگاه نبینمش.به نظرم همین جمله نشون میده که هنوز اون دختر توی ذهنته "آره بدجور هم تو ذهنشه"
من تجربه صحبت با عاشق رو بیش از یک سال داشتم.البته مورد شما کمی متفاوته.ولی از لحاظ احساسات عاشقی شباهت ها بسیار زیاده "بله داستان اون بنده خدا را تا جاهایی با خبرم"
همون کسی که نمی تونست دوری معشوقش رو تحمل کنه در کمتر از یکسال بعد از عقد خودش به من گفت تو دیگه اشتباه منو نکن.بشین درستو بخون و پیشرفت کن.همون آقا گاهی از دست عشقش چنان عصبانی میشه که تو به عشقش شک می کنی و و گاهی چنان عاشقانه رفتار می کنه که تو هم آرزوی ازدواج می کنی "امیدوارم زندگیش سرو سامون بگیره"
من تا جایی که ممکنه مخصوصا تو مساله ازدواج سعی می کنم به کسی توصیه صریح نکنم.چون اصلا این بحث شوخی بردار نیست "کار درستی می کنی"
من درباره موضوعت فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که تو به یه راه بلد نیاز داری و برای همینه که توی بیابون دلت سرگردانی.به نظرم بهترین راه اینه که پاشی بری پیش یه مشاور و همه چیزو براش بگی و ببینی اون چی میگه و قدم به قدم مشکلت رو حل کنی "فکر خیلی خوبیه"
من با یک مورد تجربه احساس می کنم خیلی چیزها را فهمیدم حالا خودت حساب کن مشاور با اون همه تجربه دیگه چی می دونه.مطمینم خیلی فراتر از انتظارت می دونه "آره این کارو می زارم تو اولویت هام و حتما انجام می دم"
داداشی لطف کردی وقت گذاشتی خیلی خوشحالم کردی.
شما منو از نزدیک میشناسی با اخلاق و روحیه من آشنایی و فکر کنم بدونی که چقدر دوسش دارم پس می دونی که من بگم فراموشش کردم یه دروغه یا می خوام فراموشش کنم یه دروغ بزرگه.
بهترین کار صحبت با مشاوره اما مشاور چی می خواد بگه می خواد حرف فرشته مهربان رو تکرار کنه یا اقدام رسمی یا فراموشی.
الان جلو روم یه دوراهیه وارد هرکدومش بشم بهم ضربه می زنه واقعا گیج شدم.
از بیرون که منو می بینی میگی خیلی حالت خوبه خیلی سرحالی گاهی اوقات خودم باورم می شه که حالم خوبه خیلی خوشحالم اما از درون بیمارم یعنی هنوز به خودم می گم به همین راحتی؟ تموم شد؟ این همه دوست داشتن این همه علاقه خودم می دونم چه شبایی با نگرانی اینکه بهش نرسم خوابم می برد و با بغض از خواب بیدار می شدم و می شم. معمولا یه نفر از خواب پامیشه یه مقدار منگه بی حاله یعنی تا چند دقیقه فکر می کنه امروز چند شنبست کجاها کار دارم ولی من هر روز تا بیدار می شم می گم امروزم نبینمش؟ حالا چیکار کنم؟
یه جورایی ته دلم خوشحالم که شنبه نزدیکه اما باز می ترسم.
خیلی برنامه ها دارم می دونم با ازدواج از همه چیز می افتم خیلی جاها دوست دارم مسافرت کنم اما با قبول مسئولیت امکان پذیر نیست اما واقعا مرددم چیکار کنم.
یعنی 90 درصد وجودم می گه رهاش کن بابا بیخیال خیلی رویاها توسرمه که باید تنهایی بهشون دست پیدا کنم باید به خیلی جاها برسم
اما 10 درصد دیگه می گه نمی تونی فراموشش کنی . البته بر اون 90 درصد غالب هم می شه انگار جاهاشون عوض می شه.
خلاصه فکرم می گه این کار اشتباست رهاش کن همه حساب و کتاب ها می گن اشتباست اما قلبم می گه نباید عقب بکشی .
حالا من موندمو یه قلبو یه عقل که هر کدومشون یه ساز می زنن موندم به ساز کدومشون ...
خودم از خودم و حرفام خسته شدم ؛ الان دو روزه که اصلا نمی تونم درس بخونم کلی برنامه ریزی کرم اما دو روزه که با یه صابر جدید روبه رو هستم اصلا مثل قبل نیستم که با انگیزه درس بخونم با انگیزه به کارام برسم انگار دیگه هیچی برام مفهوم نداره (از وقتی که گفتم رهاش می کنم)
انگار مردم وای ....
این نوشته رو اون 10 درصده تایپ کرده و اون 90 درصده داره فریاد می زنه راهاش کن.
یه جورایی از این نوشته خجالت می کشم اما نمی تونم جلوی خودمو بگیرم.
یه علامت سوال گنده جلومه که هیچ جوابی براش ندارم
؟
ولی اول و آخر باید رهاش کنم.
اره مشاور ممکنه حرف فرشته مهربون رو تکرارر کنه.یا بگه اقدام رسمی یا فراموشی
ولی سوال من اینه مگه غیر از این دوحالت حالت به درد بخور دیگه ای هم هست؟
اگه رفتی پیشش ملزم نیستی حتما حرفشو گوش کنی ولی عوضش خیالت راحتتره که با یه آدم با تجربه هم صحبت کردی
آقا صابر
يه جورايي حسمون نزديك به همه!
منم خيلي بي انگيزه شدم ! حتي دوست داشتم با ارشد قبول شدنم خوشحالش كنم و اين برام شده بود انگيزه
اما حالا خيلي سختمه درس خوندن !
حتي قبلا توي خريد شال و كفش و ... انگيزه م اون بود ، الان از خريدي كه قرار بود انجام بدم منصرف شدم(يعني تا اين حد)
خودت بهتر ميدوني كه منم بين همين قلب و عقل موندم و آخرش سمت عقل رفتم و خودمو انداختم وسط كاري كه ازش بي نهايت ميترسيدم!
اما فكر كنم شما يه خورده قضيه ت متفاوته ،هنوزراهي هسبت كه نرفته باشي ، پس بهترين كار همون مشاوره كه دوستمون گفتن!
پس لطفا تصميم بگير كه پيش مشاور بري و تا اون موقع زانوي غم بغل نكن
اميد و توكلت به خدا باشه
آفرین پسر.
از حرفی که زدم منظوری نداشتم.
I am sorry
بی خیال شو برو به کار زندگیت برس.
میای بالاتر دخترای خوشگل و موشگل انقدر می بینی یادت میره که قبلا همچین دختریو می خواستی.
آقایون تنوع طلبند هرچقدر هم عاشق باشن.
من امسالم با سال دیگه از زمین تا آسمون فرق کرده.
زوم کن روی درس - ارشد همزمان کار و .....
دختر فقط بیخودی ازت انرژی می گیره.
والسلام.
موفق باشی