RE: منتظر بمونم یا ؟؟؟ (وابستگی بعد از یک آشنایی اینترنتی)
ببخشيد اين پست رو اينجا ميذارم ، فكر كنم حذف بشه.
ممنون از حرفاتون ، خيلي درسته
راستش به نظر خودم مهمترين كاري كه كردم اينه كه به طور قطع ديگه نميخوام به اون رابطه برگردم و اين خودش برام مهمترين عامل بازدارنده ست!
من اكثراس ام اس ها رو هم نگه داشته بودم ! امروز همه رو با خونسردي تمام واسه هميشه پاك كردم!قلبم به درد اومد اما ترديد نداشتم!
مرحله دوم و سوم هم سخته ، اما دارم با كمك خدا انجامش ميدم
واقعا اون مثال تي ان تي خيلي به دردم خورد ، مرسي ، اميدوارم شما هم بهترين تصميمو بگيريد.
اما خيلي ناراحتم بابت درسم ،راستش زمان زيادي نمونده و منم كلي از درسام مونده و دارم از استرس منفجر ميشم:302::302:
سلام
دوباره اومدم. و متاسفانه مثل روز اول بلاتکلیف و متحیر
تو این مدت خیلی تاپیکها رو خوندم و مشکل خودمو یادم رفت!!!!
تو یکی از تاپیکها دوستی از افسوس بابت رفتارهاش در طول رابطش (به خصوص اینکه طرفش رو هرگز بابت تصمیمش جهت ازدواج مطمین نکرد)میگفت.خیلی ملموس بود برام حرفاش.اما....
خدا میدونه چند بار تصمیم گرفتم اف بزارم و نذاشتم.چند صفحه (در مجموع)تایپ کردم و نفرستادم.
میشه به این 2 تا سوال من جواب بدین.
اکثر دوستان گفتن اف بزار ولی فقط به نیت خواستگاری.یا که تمومش کن این رابطه رو.
حالا،من دوست دارم اف بزارم و بگم میخوام بیام رسمی واسه اشنایی اصولی.ولی شرایطم واقعا مناسب نیست.برنامه هایی دارم واسه بهبود شرایطم(دست به کارم شدم اونم فقط با ته مونده انگیزه ای که خودش بهم داده بود)ولی زمان بره.حداقل 2 سال.بازم میشه اف گذاشت یا .... ؟؟؟
1_حالا با این شرایط چیکار باید بکنم؟
2_یعنی دیگه هیچ تلاشی نباید بکنم(نهایت کاری که از دستم بر میاد)؟
فقط خواهشا نگید که تو فقط میخوای رابطه رو داشته باشی.هممون میدونیم هر کی تو این دوره زمونه اراده کنه میتونه با یکی (یا چند نفر)رابطه برقرار کنه.الان یکی از دوستام هر روز جمعه با نامزدش میرن بیرون.چند بار به من میگه تو هم بیا ،منم به نامزدم میگم دوستش رو بیاره.ولی اینا چیزی نیست که من نیاز داشته باشم
همین الان فکر اینکه یه اف بزارم بابت تبریک شب یلدا عین خوره افتاده به جونم.تا کی بتونم خودمو کنترل کنم الله و اعلم
ممنون از همتون:72::72::72:
یا علی
[size=large]ممنون از همتون.:72:
خودم یه کاریش میکنم.
بازم ممنون.
یا علی[/size]
سلام به شما
برادر گرامی
پس فکر کردید دوران عقد و نامزدی برای چه مواقعی هستش؟!
یا مثلا فکر کردید الان هرکسی میره خواستگاری با ماشین و خونه و درامد میلیونی میره !؟
نه ....این فاصله ها باعث شناخت طرفین و اماده شدن دختر و پسر برای مقدامات ازدواجه.
و ...
تمام حرف ما اینه که شما اصولی برید جلو.
نیازی به دو صفحه آف نوشتن نبوده و نیست.ما به شما میگیم احساسات رو دخیل نکنید.تا هم اون خانوم اسیب نبینه و هم شما
رسمی و جدی شماره منزل رو جهت اشنایی بیشتر بخواهید.و بقیه رو بسپرید به خدا
سلامsalman111 عزيز
چرا تاپيكتو به امون خدا رها كردي؟
اينطور كه نميشه نتيجه گرفت
بيابگوچه كردي؟
كاري كه بايد انجام بدي معلومه(شروع پروسه شناخت،لطفا بدون دخيل كردن احساسات)
چيزي كه معلوم نيست اينه كه سدهايي كه واسه اينكار وجود داره رو ميتونيد رد كنيد(همون كه اگه شناخت ok شد ! ميتونيد شرايط هم رو براي ازدواج بپذيريد)
بيا بگو چه تصميمي گرفتي ، شايد دوستان بتونن راهنماييت كنند
آدم پاك و خوبي هستي و خيلي دوست دارم تصميم درستي بگيري و انشالله كه خدا كمكت ميكنه
به قول خودت يا علي:72:
سلام آقا سلمان من حستون رو درک میکنم اینکه یهو همه چی تموم شد و شما دلیلش رو نفهمیدید باعث میشه همیشه تو فکر باشید و بخصوص اینکه دسترسی هم به ایشون ندارید این بیشتر ذهن شما رو مشغول میکنه.............
ببینید اگر این خانم با شما ارتباطش رو ادامه میداد و الان باهم دوست بودید اصلا معلوم نبود شما بخواهین باهاش ازدواج کنید یا حتی بهش علاقه مند شید..........
ولی الان که اون رفته و شما رو بدون توضیح رها کرده ،فکر می کنید بهش وابسته بودید و دوست دارید از هر طریقی بهش دسترسی پیدا کنید...........
باور کنید دلیل این احساس وابستگی و عشق به اون خانم نیست
دلیلش مجهول بودن دلیل این اتفاقه و اینکه از طرف ایشون اتفاق افتاده و شما با ی عالمه سوال تنها موندید....
به نظر من اگر واقعا ایشون رو دوست دارید و حدس های بالا اشتباه هست می تونید از همون طریق سایتی که باهاشون آشنا شدید برای پیغام بزارید و بگید که قصدتون ازدواجه
بعد اگر ایشون جوابی دادن تو خواستگاری و این حرفا،شرایط کاری و درآمد و .............را براشون توضیح میدید به این فکر نکنید که الان شرایط ازدواج رو از نظر مالی ندارم .به قول مریم 123 همون اول که قرار نیست عروسی بگیرید.
سلام
ممنون ازتون بچه ها.از تک تک شما.:72:
به خصوص شما خواهر خوبم رویای صداقت عزیز.همیشه شما رو در ذهنم به عنوان یه نماد مقاومت و اراده حفظ میکنم.:72::72::72:
ممنون نازنین اریایی عزیز:72:
گفتم بیام تو این سایت بگم دردامو شاید سبک شم.میدونین چه نقشه ها کشیده بودم واسه ادامه زندگیم.اون خانم اومد زنده کرد منو.سالها بود در یک سکوت وحشتناک زندگی میکردم.توی یه پیله خیلی سخت خود ساخته
حالا که هزار و یک حرف رو قلبم سنگینی میکنه نمیتونم بنویسم.اهل درد و دل نیستم متاسفانه
با اینکه اینجا به چشم دیدم معجزه مشورت رو ولی بازم ......... .
من 7 سال بود اصلا ورزش نکردم.حسی نبود.منی که در ورزش رزمی صاحب مدارج به نسبه بالا بودم.تازه داشتم دوباره شال و کلاه میکردم که برم باشگاه.من عاشق فوتبالم.چه تماشاش چه بازی.حالا دیگه فوتبالم نگاه نمیکنم.پدرم باورش نمیشه استقلال بازی داره و من میگم میخوام بخوابم.
میخواستم درسمو ادامه بدم.:303:
مهمتر از همه اینا داشتم رو اخلاقیات خودم کار میکردم چون کم کم داشتم حس میکردم باید زندگیمو با یکی دیگه قسمت کنم.
اما الان انگار دوباره اون وزنه های سنگین به پاهام بسته شده.توان پا شدن ندارم.خستم.اونقدری که شایعاتی مثل پایان دنیا برام خبر خوش محسوب میشه.
دیگه به تاپیک سر نمیزنم،چون بیخود وقت یه سری ادم با صفا رو میگیرم.میدونم اخرشم کار خودمو میکنم.علیرغم راه حل های کاملا درستی که ارایه شده
کاش درد من فقط یک دختر بود که منو نخواست ......... .
مشکل دنیای کوچک منه.دنیایی که فقط یه چراغ بود که خاموش شد و خاموشم کرد
یا علی
از چیزی که نتیجه نده فراریم!
تو رو خدا لااقل تو از تاپیکت نتیجه بگیر
بابا مرد باشید تو رو خدا
پسرا چرا اینطور شدن ؟
آقا سلمان شما دیگه چرا ؟
هنوز این تاپیک جا داره
واقعا تالار داره دیدم رو نسبت به پسرا عوض میکنه
آدم همه ش حرصشونو میخوره!
هیچ مشکلی نیست که راه حلی نداشته باشه
چرا زود جا میزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان:72:
شرمنده بابت رها کردن تاپیکم
این پستم دو بخش داره بخش اول نتیجه گیری به حرمت همه کسانی که خوندن و نظر دادن.بخش دوم هم یه درخواست از مدیریت محترم سایت
اول اینکه دیگه ذهنم درگیر اون خانم نیست.البته خیلی سعی کردم و تجربه سختی بود.ایشون الان هست.گاها با چراغ روشن.دیگه با روشن شدن چراغ دلم نمیریزه.راستش دیگه هیچوقت چنین چیزایی رو باور نمی کنم.تازه زندگیم داره روال عادی می گیره به خودش.واسه خودم کلی کار تراشیدم.دیگه وقت ازاد کمی دارم.بهترین کار این بود که از اول شروع نمی کردم.بهش یه پیغام دادم و مطمینش کردم بابت تصمیمش مبنی بر قطع ارتباط.اینکه این کار از نشانه های سلامت یه دختر خانم.و اینکه با کسی که قصد مشخصی نداره ارتباطی نداشته باشه.(متاسفانه حس می کنم رفتنش یه حرکت بود واسه اینکه من کاری کنم.اینه که دوباره پریشون شدم).
نمیدونم چی شد،نمیدونم خوبه یا بد اما، الان دغدغم از یه خانم تبدیل شد به خودم.میخوام خودمو نجات بدم.میخوام خودمو پیدا کنم.میخوام خودمو دوست داشته باشم:43:.می خوام برگردم به اصل ادمی
اما درخواستم.می دونم قبلا گفته شده که کاربران مسیول اون چیزایی هستن که می نویسن.من خیلی دوست دارم بعضی از دوستام و حتی خواهر و برادرم رو با این سایت اشنا کنم.اما با این اسم کاربری و کلیات که گفتم به سرعت منو خواهند شناخت(منو بعضی دوستام تو تالار های دیگری هم عضو هستیم).به خصوص خانوادم.نمی دونم ممکنه که این پست به کل حذف شه؟فکر میکنم ارزشش رو داشته باشه چند نفر دیگه ای رو به این سایت اضافه کنم تا یه چیزایی یاد بگیرن.ممنون میشم اگه این تاپیک حذف شه.:316:
بچه ها کسی هست پارتیم شه؟؟؟؟:72::72:
ممنون از همتون بابت جوابهای صادقانتون.به خصوص شما پارتی گرامی!!!:311:
یا علی:72::72::72: