RE: چطور از عشقم دل بکنم ؟
چطور از عشقم دل بکنم ؟
من مشاور نيستم منم يه جونم مثل تو و اينا افكار منه همين و بس
اول خودتباور كن بدردت نمي خوره (بهش اعتقاد داشته باش)
در هيچ شرايطي باهاش ارتباط برقرار نكن
شمارتو عوض كن ميليتو عوض كن اگه مي توني مسير رفت آمدنت رو عوض كن
اگه احساس مي كني در زمان بي كاري نمي توني بهش فكر نكني با صداي بلند موزيك گوش كن (از هدفون استفاده كن) (برا من جواب داد)
اگه خواستگار داري برسي كن ببين اگه خوبه ازدواج كن (اگه خوبه از چاله در نيا بيفتي تو چاه)
با اراده ايي محكم بگو اين بدردم نمي خوره و سعي كن ديگه عاشقش نباشي
من اول باید با این کنار بیام که واقعا کارم نامردیه یا نه؟
اگه یکی با خودتون این کار رو میکرد چی؟
یعنی خودتون رو بذارید جای اون آقا
راستی من میخوام اگه قراره تموم شه ، با آرامش تمومش کنیم
نمیخوام دلش رو بشکنم
هرچند که میدونم خودش قبول میکنه
واي رویای صداقت دختر خوب مگه خودت نگفتي خودش گفت ازدواج نه مگه نگفت من بدرت نمي خورم مگه نگفت مامانم مي گه نه ديگه مي خواي چطور بگه نمي خواد تورو بزار روراست بگم و ناراحت نشو اين آقا فقط و فقط داره ازت استفاده مي كنه استفاده عاطفي مگه حتما ازت استفاده جنسي كنه كه بفهمي اين آدم آدم تو نيست.
مگه تو هميشه همراشي كه بدوني تو خلوتش چيكار مي كنه دختر خوب تو خوبي همه رو خوب مي بيني عزيز من اينقدر ساده لوح نباش.
بهت گف ازدواج نه مگه نگفت
مگه نگفت مادر مخالفه
مگه نگفت اصلا قصد ازدواج ندارم شرايطشو ندارم
پس چرا پيامك عاشقانه مي ده
داره ازت استفاده مي كنه داره از احساسي كه مجاني خرجش مي كني لذت مي بره داره از نگراني كه براش داري لذت مي بره مي دوني چقدر خوبه هميشه يكي نگران آدم باشه؟
واي واي واي داري ديونم مي كني.
بزار يك كلام بگم
داره باهات بازي مي كنه و لذت مي بره(كسي كه به قرآن اعتقاد داره با نا محرم ارتباط بر قرار مي كنه)
پس همه حرفاش دروغه دروغ باور كم
و خوشحال باش كه ازت استفاده جنسي نكرد
زودتر ازش دور شو تا خدايي نكرده پشيمون نشي و گريه كردن بعد ها فايده ايي به حالت نداره.
خدارو شكر كنكه هنوز سالمي.
saber-g1 به خدا اینجور نیست که میگی......
:302::302::302::302::302::302::302::302::302::302:
مطمئنم اگه بچه نداشت تا حالا ازدواج کرده بودیم اما اون الان مسئول زندگی پسرش و مادرش هم هست
هیچوقت به خاطر نیازش پیشم نیومده
آآآآآاااای چرا میگی به قرآن اعتقاد نداره؟ به خدا پاکترین مردیه که دیدم
بیشتر قرآن رو حفظه و تاحالا نشده سوار ماشینش بشم و نوار قرآنش روشن نباشه
نه شعار و ...
به خدا مرد عمله
روی هرچی گیر بدین قبول میکنم ، اما به این یکی گیر ندین تو رو خدا
اللَّهُ أَعْلَمُ
خدا آگاه است
من نه ايشون رو ديدم نه شما رو و اين حرفها فقط نظرات من بود از صحبتهايي كه تا حالا شد.
من برادرانه و دلسوزانه مي گم نرو طرفش
خدا نياره روزي رو كه انسان از خود بي خود بشه خدا نياره روزي نياز جنسي چشمان انسان رو بر حقيقت و ارزش ها ببنده
تو يه دختري همينو بگمو بس همه حيصيتت به يه چيز بنده يكم محطاط تر رفتار كن
خدا نياره روزي رو كه حيصيتت دختري لكه دار بشه
بشتر از اين نمي خوام بحث كنم كه فايده ايي نداره.
اميدوارم زندگيت رنگي باشه و هيچ وقت بخاطر گذشته گريه نكي.
كساني كه سر مولاي من حسين رو سر نيزه كردن حافظ كل قرآن بودن.
دليل نمي شه باور كن دليل نمي شه
من میخوام تموم شه
بر خلاف چیزی که میخوام
اما نمیخوام این ترک کردن با توهین و بی احترامی و شک و تهمت و ... باشه
فقط دلم نمیخواد بعدها عذاب وجدان داشته باشم
هرچند میدونم که من تلاش خودم رو کردم
به هرحال مصلحت نبود که با هم ازدواج کنیم
هرچند رویای هم بودیم
دلم میخواد چند سالی از همه مردها دور باشم
بیشتر از همه از اون عصبانیم
اما ...............
داغونم
عزیز من تو دنیایی که هیچ چیز هیچ چیز صد در صد نیست و نمیتونی صد در صد بهش اطمینان داشته باشی وقتی اینقدر مطمئنی یه جای کار میلنگه اساسی
مخصوصا که همش دلیل این اطمینانت رو حرفای جزیی میگی که گفتنش از طرف اون اقا هیچ ضرورتی نداشته جز اینکه ذهن تورو بازی بده.
میدونم سخته کاری رو که شروع کردی تموم کنی پذیرفتن شکست سخته.
ولی کار درستو باید انجام بدی زمان بیشتری که بگذره احتمال آسیب بیشترت هم هست بزار از این فکر و خیال راحت بشی اون حرف حساب رو بهت زده بقیه حرفاش رو فعلا بذار کنار و همون حرف اساسیش کافیه نذار بعدا به خاطر اینکه زودتر تمومش نکردی خودتو سرزنش کنی
محترمانه بگو به نظرش فکر کردی و تو هم میخوای هر جور ارتباطی تموم بشه و تو هم به همین نتیجه رسیدی
چرا كارشناس ها اينطرفا نميان؟؟؟
چطور ميشه خبرشون كرد؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رویای صداقت
[size=medium]
وای هیچوقت تا حالا انقد توی نظم دادن به فکرم کم نیاورده بودم
هیچ کدوم از دو کفه ترازو رو نمیتونم سبک سنگین کنم
هنوز اونقدر همه چی رو جمع بندی نکردم که ببینم چه باید کرد
شبا تا صبح فکر میکنم
باید از پس این قضیه بر بیام
اما الان از همه جهت استرس دارم
با سلام و احترام
همه ما گاهی در چنین شرایطی قرار می گیریم. علت چنین شرایطی حضور قوی و مدیریت قوی احساس به جای منطق در زندگی ماست.
جالبه بدونید اگر حتی خود ما مشاوران در چنین شرایطی قرار بگیریم و وسط گود احساسی باشیم. برای کمک به خودمون از دانسته ها و تحلیل ها و آگاهی های خود بهره نمی گیریم و از طریق یک مشاور دیگر که خارج از گود احساسی ماست و می تواند از منطقش استفاده کند کمک می گیریم.
این بدین معنی هست که اکنون مشکل اصلی شما شناسایی راه درست از غلط نیست. بلکه کنترل احساس و پیمودن مسیر صحیح هست. پس شما نباید دست به تصمیم گیری بزنید. باید به مشاوری متخصص اعتماد کنید و گفته اش را به کار گیرید و راه انجام کار را هم از او بگیرید.
اگر شک دارید که او به درد شما می خورد یا نه، باید از طریق مشاور و گوش شنوا داشتن به او و اعتماد به او شک خود را برطرف کنید.
اگر هم راه را یافتید باید کاری که مشاور می گوید انجام دهید.
اینکه دلتون برای او می سوزد
از اینکه احساس نامردی به او می کنید.
از اینکه می خواهید یه جور کنار برید که او آزرده نشود.
همه اینها احساس های بدون پشتوانه هست.
هیچ دوست دختر و پسری تعهدی نسبت به هم ندارند. و هر دو نسبت به شروع یک رابطه بی سرانجام و بی تعهد مسئول هستند و هر دو هم از آن آسیب می بینند و این ربطی به یک طرف قضیه ندارد.
او متلاطم می شود و اذیت
شما هم اذیت می شوید و متلاطم.
البته در مورد خاص شما ، حتی ازدواج هم بکنید هر دو اذیت می شوید و متلاطم(اگر جدا نشوید....)
نقل قول:
نمیخوام دلش رو بشکنم
جواب این را هم در قسمت گذشته دادم.
شما رئیس او در این رابطه نبودید، لازم نیست نقش اصلی این فیلم عشقولانه را به صورت افراطی بپذیرید.
شما قسمتی از این رابطه بودید و به اندازه آن هم در حال تاوان دادن هستید. او نیز همچنین .
و نکته ی دیگر هم اینکه ، تا وقتی بحث احساس نسبت به او را دارید. یعنی اینکه گرفتاری احساسی دارید و نمی توانید این مشکل را حل کنید.
لذا توصیه مراجعه به مشاور را دارم.
بدون هیچ پیش شرطی ، و هیچ واکنش دفاعی، حرفهایش را بشنو و عمل کن.
حرفهای او هم از جنس حرفهای همه اعضاء و صحبت های بنده خواهد بود.
اما در مشاوره حضوری چون هم حسی بیشتر هست. و توصیه کمتر احتمالا دفاع شما کم شده و پذیرش شما بیشتر خواهد بود
نقل قول:
نمیخوام دلش رو بشکنم
عزیزم .. این که الان با خوبی و خوشی و منطق تموم کنی بهتره یا وقتی که وارد زندگی بشین و مهر طلاق بخوره تو شناسنامه ت ؟!
خواهر خوبم این کار تو یه مردونگی بزرگه .. مردونگی در حق خودت و اون اقا و پسرش ..
من زمانی که تو یه رابطه ی غلط گیر کرده بودم زمانی که طرف رابطه م رفت گفتم هیچ وقت نمیبخشمش .. نفرینش کردم .. فحشش دادم .. اما الان از ته دلم ازش ممنونم .. واقعا لطف بزرگی در حقم کرد که زندگی جفتمونو جهنم نکرد .. واقعا مردونگی کرد ..
این که الان قبل از پیشروی بیشتر تمومش کنی به نفع هر سه تاتونه به خدا ..
بشین از تمام حرفهای ما یه جمع بندی کن .. حرفهای جناب مدیر رو هم یه بار دیگه مرور کن که خدایی خیلی قشنگ راهنماییت کردن ..
بهش بگو که ادامه ی این رابطه به ضرر من و تو و از ما بیشتر به ضرر پسرته .. بگو با وجود علاقه ای که بینمون پیش اومده ترجیح میدم با خاطره ی خوب و ارزوی موفقیت برای هم جدا شیم نه چند سال دیگه با ناله و نفرین و سر شکستگی ..