RE: جلب رضايت اين آقا براي ازدواج.... به نظرتون كار عاقلانه اي مياد؟؟؟؟
پسری هم که مزه اینجور چیزا زیر زبانش رفته باشه سخت ازدواج می کنه
چرا ؟
چون وقتی می تونه هر روز با یه دختر باشه بدون هیچ تعهد و هزینه ایی ، به نظر شما دیگه چرا باید ازدواج کنه ؟
اون دسته از این آدم ها که ازدواج می کنند ناچاری هست یا جوگیری و بعدش پشیمون می شن و کار خودشون رو ادامه می دن
نقل قول:
الان من اين سوال تو ذهنم نقش بسته كه: اگه اين آقا با همين خصوصيات و همچنين همين گذشته از اول ميومد و قصد ازدواج رو مطرح ميكرد و اجازه ميخواست كه بياد خواستگاري نظر شما در موردش چي بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام بدونم ايشون از نظر شما به درد ازدواجم نميخوره يا به درد آشنايي نميخوره؟؟؟؟؟؟
یه مثال میزنم ماشااله خودت فهمیده ای دیگه برو تا تهش
همسایه شما ظاهرا آدم متشخص و با پرستیژی هست شما هم جدیدا یه ماشین خوشکل و مدل بالا خریدین . همسایه تون هم وسع مالیش میرسه که همون مدل ماشین یا بهترش رو بخره قبلا از این بهتراش رو داشته(اموالش رو از کجا اورده فعلا بماند) ولی میاد داداش کوچیکه شما رو اغفال میکنه که برو سویچ ماشینتون رو یواشکی واسم بیار و به هیچ کسم نگو تا من یه مدت از این ماشین استفاده کنم ببینم چه حالی میده !! داداش کوچیکه شما خام نمیشه و این کارو نمیکنه . همسایه تون میگه خب باشه حالا که سوئیچ نمیاری هر وقت خودت سوار میشی و خواستی بیا منم سوار کن یه دوری بزنم این موضوع سوئیچ دزدی و ... هم فراموش کن.
راما جان شما بودی از این به بعد هر وقت ماشین جدیدی می گرفتی می رفتی سوئیچ رو به همسایه می دادی می گفتی شاید واقعا قصدش خرید باشه حالا بگذاریم یه تست کنه !!! یا نه کلا دیدت نسبت به این همسایه به ظاهر متشخص عوض میشد؟
دوستان عزيزم ممنونم:72::72::72:
شايد با درست كردن اين تاپيك بيشتر دنبال اين بودم كه اون تلنگرها رو دوباره بهم بزنين كه هشيار بشم...بعضي هاتونم به جاي تلنگر بهم سيلي زدين بازم بيشتر ازتون ممنونم... من اين ها رو دوست دارم... چون بيدارم ميكنه...
دوباره تمام صحبت هاتونو از اول تا آخر خوندم.... تصميم گرفتم جواب منفيه قطعيمو بهش بگم... شايد به قول شما يه كم شرايطش منو كور كرده بود... شايد صحبت هاي اين همكلاسي هاي نا باب دخترم و نصيحت هاي نا پختشون خامم كرد و باعث شد دودل بشم واسه رد كردنش، با اينكه از اولم ميدونستم كارم اشتباهه محضه
دوستان من به دعاهاتون احتياج دارم... بعضي اوقات احساس ميكنم پشتم خالي ميشه... احتياج دارم كه كمكم كنين...
بازم اگه كسي نظري يا پيشنهادي داره بهم بگه...
همتون رو دوست دارم
یادمه تاپیکی داشتی در مورد غرایز.
فکر نمیکنی این موضوع تاثیری در این زمینه داشته باشه ؟/
راسشو بخواي آقا اميد با عرض شرمندگي آره يه جورايي... ربط داره