اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا
پس من چيكار كنم:316:
نمایش نسخه قابل چاپ
اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا
پس من چيكار كنم:316:
عزیزم بهترین کار اینه که به یک مشاور مراجعه کنی!
موضوع خیلی حساسه و هر گونه تهمتی در این مورد خطرناکه! به نظر من در اولین فرشت به مشاور مراجعه کن تا راهکار مناسبی در اختیارت بکذاره!
عزیزم آرامشت رو حفظ کن و قوی باش تا بتونی بهترین راه حل رو پیدا کنی:72:
شماره یک مشاور خوب که بهارشادی عزیز معرفی کرده اینه:
آقای دکتر لواسانی
اینم شماره دفترشه :
22546088
همسرم راضي نميشه كه با هم بريم مشاوره
تنها رفتن منم فايده نداره
چرا فایده داره حداقل می فهمی باید چی کار کنی
حتما یه وقت بگیر و برو به مشاوره در اولین فرصت
چرا عزیزم فایده داره! میتونه راهکارای خوبی بهت بده حتی اگه تنهایی بری. حتما امتحان کن عزیزم:43:
چند روز پيش سرما خورده بود
ديدم به عمه ش مسيج داده
(( دردت بجونم سرما رو ازت گرفتم))
واي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا
دارم ديوونه ميشم
يه عمه چقدر ميتونه پست باشه كه با زندگي برادر زادش اينكارو بكنه
ميدونه ما حتي تا پاي طلاقم رفتيم به خاطر اين قضيه و بازم كوتاه نمياد
دوست عزیز سلام!
چرا فکر می کنی تنها رفتن تو فایده ای نداره؟ خیلی هم فایده داره! از یک جا نشستن و دامن زدن به افکاری که داره زندگی تو تحت الشعاع قرار میده که بهتره!
همسرت رو دوست داری، و بدون در نظر کرفتن این مشکل همه چیز عالیه! درسته ؟
خب پس دست به کار شو! نزد یک مشاور باتجربه و متعهد و دلسوز برو (به ویژگی هایی که برای مشاور ذکر کردم توجه داشته باش) حتی شده تنهایی! او راهنماییت میکنه هم در مورد افکارت، و هم اگه لازم باشه بهت میگه چطور همسرت رو قانع کنی تا پیش مشاور بره!
فعلا از فکر بد پرهیز کن
موفق باشی دوست خوبم:72:
رابطه زناشویی تون چطوره؟ شوهرت بهت تمایل داره؟
نمی توانی از پدر شوهرت بخوای که جلوی عمشو بگیره؟ بهش بگو پای آبروی خانواده تون هم در میونه. به هر حال همچنین چیزی اصلا تو جامعه پذیرفته شده نیست و اونا به خاطر آبروشون هم که شده باید جلوی این رابطه رو بگیرن
سلام دانوب جان
مرسي از راهنماييت
چشم اين راه رو هم امتحان ميكنم
ولي كاش مشاوراي همدردي م يه كم باهتم همدردي ميكردن:302:
رابطه مون زياد خوب نيست
راستش هميشه من پيشقدم ميشم
شوهرم ميگه كه از رابطه جنسي زياد خوشش نمياد
اين حرفشو باور دارم چون نديدم كه هيچوقت هيچ چيزي تحريكش كنه حداقل با ديدن كه تحريك نميشه برعكس اون من خيلي گرمم و البته اين مساله هم ازارم ميده
همین الان که دارم این مطلب تایپ می کنم 913 بار از این موضوع بازدید شده واقعا اشتباه این زن در ابتدا و مرد چقدر به سلامت عمومیه جامعه داره لطمه می زنه.خدایا از شر شیطان به تو پناه می برم.
پیشنهاد دوستانه:
چون شوهرتونو دوست دارین و از تنهایی می ترسین بهتر این موضوع رو بین خانوادگی حل کنید و کار به مراجع قانونی و دادگاه و ... کشیده نشه.شوهر خواهرم میگه اگه اثبات بشه در دادگاه حکمشون خیلی سنگینه.....بالاخره این شخص نسبت به کاری که انجام میده حتی صرفه رابطه عاشقانه آگاهی لازم رو نداره.
به راهنمایی دوستان ( زیبا کردستانی ، پدر بزرگ ، دانوپ و ...)گوش کنید و مشاور بهترین راهکاره!چون مشاور همیشه در دسترسه و نگران هم نباشین.مشاورها امین هستند و قراره مشکلتونو حل کنند.و خجالت هم نکشین در گفتن مشکلتون.بالاخره موضوع هرچقدر هم بغرنج باشه اگه قابل حل باشه و شوهرتون از ته دل نادم باشه حل میشه.
آرزوی قلبیمه که این شخص هم متوجه اشتباهش بشه و برگرده به کانون گرمه زندگیش.برای شما هم آرزوی خوشبختی می کنم.