RE: از همه اعضا برای گرفتن یک تصمیم عاقلانه تقاضای راهنمایی دارم
صدالبته! به نظر من هم معیارهای مادی الان مهمترین معیارهاست و خود شخص من اگر این معیارها رو کامل داشته باشم (البته تا حدود زیادی دارم ولی دارم از ایران می رم) ازدواج می کردم، اصلا برام مهم نیست باقی مسائلی که توی این سایت عنوان می شه! خانم اخلاق من رو فهمید بعدش خواست می مونه نخواست ننگ طلاق رو تحمل می کنه می ره! نه معتادیم، نه نه فحاش، نه دروغگو، نه پست نه خیانتکار! خانوم رو معیار مادی انتخاب کرده قرار نیست باقی چیزهای مثبت زندگی رو هم باهاش داشته باشه!
منت داشت می مونه نداشت یا علی!
فقط یک سواال دارم که جواب قانع کننده ای برای آن پیدا نکرده ام:
چرا تو جامعه ما ازدواج که اینهمه خدا بهش سفارش کرده و از نظر قانونی عرفی مورد پسند، اینهمه سخت شده و ارتباط با نامحرم و روابط نامشروع که مورد لعن خداونده و از نظر قانونی جرمه و شلاق و زندان داره مثل آب خوردن شده؟
از یک طرف شرایط نسبتا بد اقتصادی خودم و جامعه وفزونیه توقعات باعث شده نتونم ازدواج کنم و از طرف دیگه بخاطر اعتقاداتی که دارم نمی توانم با شخصی ارتباط خارج از امر خدا برقرار کنم!هر چی ندارم بدست میارم.کار کردم ماشین خریدم.10 تومن هم پس انداز کردم.مگه از آسمون باید برا من پول بباره!
منم دلم می خواد از راه حلالش دست یکیو بگیرم منم دوس دارم با یکی درد دل کنم و... آخه حرف دلمو به کی بزنم. آخه تقصیر من چیه که تو یه خونواده فقیری بدنیا اومدم!تقصیر من چیه که در کشوری بدنیا اومدم که شرایطش روز به روز بدتر میشه!
قرآن دروغ نیست. من از آخرت می ترسم آدم به گناه می افته! آدم دلش همدم می خواد!نیازه! نیاز!!!!!!!!!!!!!!
من از کار کردن و پذیرش مسولیت هیچ ابایی ندارم.و قبول دارم که لیس لالانسان الا ما سعی : جز تلاش برای انسان چیزی نیست!ولی آخه همین دخترای خوب هم بد شدند.همین خونواده های خوب هم بد شدند.یعنی مجبورند بد بشند.
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
ببین این وضعیت اون چیزی هست که وجود داره! عصبی کردن خودت فایده ای نداره.
صبور باش. ارشدت رو بی خیال شو فعلا. برو سر کار. یک سال کار درست حسابی پیدا کن ماهی 1 تومن داشته باشی لااقل. بعد با یک دختر بساز وارد زندگی مشترک شو. کسی که لااقل براش مهم نباشه کجای شهر زندگی می کنی یا عروسیش کدوم تالار باشه!ولی انتظار اینکه بگی دختره باید با نداری بسازه خنده داره در جامعه امروز! ببین مرد مهمترین خصیصه اش بحث اقتصادیه. اون نباشه باقیش هیچی ارزش نداره!
فقط صبور باش. ما هم تحمل کردیم تو هم بکن.
مهران جان کی گفتم با نداری باید بسازه!
1000 بار هم گفتم بازم می گم هر چی ندارم بدست میارم.
مگه همیشه تو این موقعیت می مونم.خیلی پر رو تر از این حرفا هستم.تا آخرش می جنگم.
چشم خودمو دیگه عصبی نمی کنم. حرفه برادر بزرگمو گوش می کنم.صبر می کنم.
فقط می خواستم اگه کسی می تونه این حرفامو هم یکی به خدا هم برسونه!ممنون می شم.
شب خوش
خب جمع پسرونه اس! (البته خیلی خوبه دارم با روحیات عجیب اقایون هم آشنا میشم!!!!!!)
دوستان عزیزی که القاب قشنگی چون "حیوان" و... را از پشت مانیتور برای دختری که تا به حال ندیدید تجویز میکنید! اندکی تحمل، مقداری صبر و کمی تفکر قبل از تایپ کلمات لطفا!!!
تصور نمیکنم این الفاظ دردی از دوستمون دوا کنه.
آقای HM شما رفتید خواستگاری (خیلی معقول و از راه درست،) و بعدش هم بنا به هر دلیلی جواب نه شنیدید، همین!
اگر مطرح شدن خواستگاری اون هم در جمع خودمانی مثل خانوادتون و بعد شنیدن نه (به هر دلیلی) اسمش میشه تحقیر، باید ازتون خواهش کنم که مقدار در دیدتون تجدید نظر کنید! چون از این "نه" ها در زمینه های مختلف (ازدواج، کار، زندگی، فرزند و....) بسسسسسسسییییار خواهید شنید!!!
یه "نه" این طور شما رو بهم ریخته که آب پاکی رو میریزید روی دست 90% از افراد جامعه تون؟
خب پس رو راست بهت میگم منتظر یکی از همون 90% هم باش! چون نگاه شما اونقدر برفکی و آمیخته با بغض از رنجشی بیهوده است، که اون زلالی و تیز بینی و صبر رو نداره تا یکی از اون 10% به زعم شما (که البته به نظر من بسیار فراتر از آمار شماست) رو پیدا کنه.
این خانوم رو فراموش کن! حداقل در حال حاضر
به خودت زمان بده تا به شرایط عادی بر گردی و عزت نفس یه کوچولو اسیب دیده ات احیا بشه
و از همه مهمتر اگر واقعا به سخنان پروردگارت که در پست هات نوشتی اعتقاد داری، توکل داشته باش! خیلی بیشتر از اینی که الاآن داری
موفق باشی:72:
دانوب جان، شاید بنده متوجه نمی شوم به چنین سبک انسانی غیر از حیوان چه لقبی برازنده هست:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H.M
بعد از جواب نه، ارتباطمون فقط از طریق SMS (هر از گاهی)ادامه داره.
3- به نظرتون تو آب نمک خوابوندن یک پسر کار خوبیه؟اگه از من بدش میاد چرا ادامه می ده!
پسر پیشنهاد داده، دختر نه نگفته! گذاشته بیاد مطرح کنه! بعدتوی خونواده رد کردند دوباره دختر قطع نمی کنه!
احساس توی آب نمک خوابیدن احساسی نیست که به هر کسی دست بده! دختری که بگه نه، دیگه دلیلش برای ادامه رابطه هر چند محدود چیه؟ همه ما اینقدر بزرگ شدیم که بفهمیم به خواستگاری هر دختری که می رویم میتواینم بله یا خیر بگیریم! ولی اینکه به این سبک رفتار شود رو شما اسمشو چی می ذارید؟
حتی یکی دیگراز کاربران به اسم TARANEH89 گفتند که این دختر شما رو در آب نمک خوابونده.
هرچند البته ماشالله چیزهایی که ما در جامعه امروز می بینیم(ارتباط عاطفی( و نه معمولی) همزمان با چند پسر به منظور انتخاب یکی از آنها!!!) اینقدر زیاد شده که دوستمون تصورشون اینه که با یک فرشته در ارتباط هستند.
البته به هر حال خدایی وجود دارد که ماورای تصور انسانهاست و مکر انسانها را در زندگیشان باز می تاباند!
ببینید دوستان
اصلا در آب نمک خیسوندن کسی کار درستی نیست
نه دختر ،پسر رو تو آب نمک بخیسونه
ونه پسر ، دختر رو
من یک توصیه به پسرها و دخترهای عزیز دارم
تکلیف خودتون رو از همون اول با طرف مشخص کنید و بعد اگه اوکی هستید ادامه بدید
اگر اوکی نیستید دیگه تمومش کنید و وابستگیهای الکی ایجاد نکنید
لطفا هم آقایون همون اول تکلیف رابطه رو روشن و واضح کنند و هم خانومها
یاحق
من تجربه بسیار بسیار تلخی از این موضوع دارم که روی روند نگرش من به خانومها اثر فوق العاده منفی گذاشته. البته نتایج این رفتار خانوم (که حتی اجازه قطع ارتباط رو هم به من نمی دادند و من رو درگیر عذاب وجدان هم کرده بودند علاوه بر ابراز عاطفه و عشقی که به من می کردندولی بعدش فهمیدم همزمان با چند نفر این کارو میکنند) در زندگی شخصیش هم بوجود اومد. من تمام موضوع رو به پدرش گفتم و تمام اس ام اسها رو هم همینطور! ضمن اینکه به خواستگارهای دیگرش هم گفتم و الان دختر در مرز 30 سالگی بدون خواستگاره! طبیعتا نتایج بدتری هم در انتظارش هست! هرچند ضربه عاطفی وحشتناکی خوردم ولی این اتفاق در زندگی خود شما هایی که در آب نمک میخوابونید اثر می ذاره! "سوی ما آید نداها را صدا"
من اینجوری که چند تا آیه حدیث نوشتم برا بعضی دوستان نسبت به شخصیت من سو تفاهم پیش نیاید. من پسر زیاد مذهبی نیستم ولی بالاخره وقتی می میریم بالا سرمون قرآن می خونند سر سفره عروسی قرآن می ذارن بالاخره وقتی مهریه تعیین می کنند قرآن می ذارن بدون اینکه هم خود دختر و پسر و هم خانواده ها به مفاهیم قرآن آشنا باشن.دوست داشته باشیم نداشته باشیم بد باشه یا خوب باشه هممون مسلمونیم و شیعه هستیم کاری به بقیه مسال ندارم.
دانوب عزیز من پذرفتم.نمی دونم چرا تعصب دختروونه باعث شده که نمی تونین واقعیت های جامعه رو بنینید.مگه رفتم خودکشی کردم.مگه مثل قدیم باهم SMS داریم.مشکل من فرهنگ و باورهای غلط تو جامعه است!ااین خانم نشد بقیه هم مثل این!بیشتر خانم ها البته همه خانم ها یی که خداوند کمالاتی از قبیل زیبایی، پول بابا، و... داده دارن، جولان می دن.حتی این خانوده های مذهبی هم بد شدند!
از همه اعضا خواهش می کنم یه جستجویی به آمار طلاق بندازن تا یقین پیدا کنیم وضع جامعه چه جوریه!یه نگاهی به اطرافیان و فامیلای خودمون بندازیم تا طلاق عاطفیو با آمار 100% نه 90% ببیننیم.همین دختری که به من نه گفت فردا پس فردا گیر پسری می افته که نه خدا رو می شناسه و نه بنده خدا رو!
ممنونم از همتون.این خانم به درد من نمی خورد.بعدا هم دوباره به خواستگاری برم به مشکل بر می خورم.ولی[size=x-large] از همه دخترا خواهش می کنم بخاطر نداشتن خواستگار یا چشم هم چشمی یا عقده ها یا مطرح شدن در خانواده، با غرور و شخصیت و آبروی یه جوون بازی نکنن.همون اول بگو نه.
الکی خوشبین بودن دردی درمان نمی کنه.خودمون اصلاح کنیم.خودمو می گم.مجرد ماندن من یا امثال به سود هیچ کسی نیست.
در همین جا باورهای خوبیو مطرح کنیم.خودمون هم این باورها رو در خودمون نهادینه کنیم.در غیر اینصورت.....
مهران عزیز میدونی چی می کشم.خودت کشیدی!
من بار اولم بخدا از دختری خواستگاری کردم.
خیلی عذاب کشیدم.
خیلی سخت بود برام.خیلییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییی
خداوند لعنت کنه هم دختری و پسریو که چند جانبه کار می کنن.
بخدا این روش شوهر پیدا کردن نیست.
سلام آقای H.m
شما که توی حرفاتون گفتین به خدا و وعده هاش ایمان دارین، پس چرا به خودش توکل نمیکنین؟
کی گفته اکثر دخترها و خانواده های مذهبی بد شدن؟ خانواده ای که شما را با همه ی خصوصیات خوب فقط به خاطر سطح مالی متوسط رد میکنند مذهبی نیستند. دختری را می شناسم که زیبا و مومن است خانواده ای با سطح مالی خوب دارد. به خاطر زیبایی و متانتش خواستگاران زیادی داشت اما همه شان را به خاطر ایمان و عقاید رد میکرد. خواستگارانی که بعضی هایشان بسیار پولدار بودند! این دختر به پسری بله گفت که از نظر اخلاق و ایمان در خانواده شان زبانزد بود اما سربازی نرفته بود، کار نداشت و سرمایه ی بسیار کمی داشت فقط در حد گرفتن مراسم عروسی. اوایل زندگی از حقوق ناچیز دختر زندگی را می چرخاندند اما پسر هم بسیار باجربزه و کاری بود و بعد از چند سال صاحب خانه شدند. انقدر این زوج خوشبختند و انقدر پسر خوش اخلاق و باایمان است و عاشقانه زنش را دوست میدارد که همه به زندگیشان غبطه میخورند حتی کسانی که به خاطر شرایط مالی پسر، دختر را برای انتخابش سرزنش میکردند. هم دختر و هم پسر برای ازدواج و پیدا کردن همراهی خوب به امام رضا متوسل شده بودند و ازدواجشان کاملا سنتی بود.
فکر اون دختر را از سرت بیرون کن و خطت رو عوض کن و برای ازدواج از خدا کمک بخواه و به ائمه توسل کن. الان هم که محرمه و امام حسین کشتی نجات. به خانواده هم بسپار برایتان دنبال دختر خوب باشند چون آنها احساساتی نمیشوند و با عقل برایتان تصمیم می گیرند. به خاطر شرایط مالی بهتر ازدواجتو به تاخیر ننداز. آنوقتی بیشتر آرامش داری که کنار شریک زندگیت پیشرفت کنی. اولش سخته ولی گشایش و برکت به زندگیتون میاد. وعده ی خدا حقه. فکر نکن همه ی دخترها هم مثل اون دختر هستند. در دو ماه گذشته من شاهد عروسی ها و عقد کنان های زیادی بودم که بسیار ساده برگزار شده بود و مهریه ها بسیار پایین بود. در چند تا از موارد مهریه ی دختر خانم 14 سکه بود و آقای داماد شرایط مالیش کمتر از شما بود. نا امیدی از شیطانه، به خدای بزرگ توکل کن و در این محرم توسل به ائمه کن.
انشاالله بعد از محرم شاهد خبرهای خوبی از شما باشیم.