-
RE: از خوب بودن خسته شدم
نه اصلا 3 رو انتخاب نمی کنم. نظر من نه 1 نه 2 نه 3 بود!
در واقع زهد و تقوی پیشه کردن که نوشتی که شامل تو نمیشه با عقایدی که می گفتی. نمی دونم واسه چی نوشتیش. ضمنا باید دنبال کسی که می خوای بگردی دیگه. اصلا 3 رو انتخاب نمی کنم. اما کلا دلیلی هم نداره که فقط بین 1 2 3 یکی رو انتخاب کنم.
یه کمی فکر می کنم سخت می گیری. کلا پیدا کردن یه همراه زندگی سخته. واسه همینم شاید طول بکشه تا کسی رو که منتظرشی بتونی پیدا کنی. به همین دلیل می گم همه ی تمرکزتو روی فقط و فقط دوستی و ازدواج نذار. کارای دیگه ای که باید انجام بدی رو هم انجام بده مثله درس خوندن ورزش کردن یا هر چی.
ببخشید که بعد از اینکه نوشتی قفل شه تاپیک برات پست گذاشتم.
موفق باشی عزیز.
-
می نوش صبر وقتی معنی داره که امید داشته باشی بالاخره یک روزی یکی رو مثله خودت پیدا میکنی .
اما من فکر می کنم اگه ۱۰ سال دیگه هم صبر کنم همچین آدمی توی زندگیم نمی یاد .
منظورم از زهد و تقوا همون صبر کردن به امید واهی بود . انگار توی این مورد خاص ما مثله هم فکر نمی کنیم و نظراتمون متفاوته .
الآنم اگه اتفاق خاصی نیفته تا ۶ یا ۷ ماهه دیگه که تکلیف زندگیم مشخص تر بشه حتی به ازدواج هم نمی خوام فکر کنم .
مدیران هم لطفا تایپیک رو قفل کنند
-
بچه ها خیلیییییییی احساس تنهایی و بلاتکلیفی می کنم :302:
شاید ۳ یا ۴ ماهه که این حس رو نداشتم . و اینکه نکنه من دارم اشتباه می کنم و باید حنما فرهنگم و علاقه مندی هام رو تغییر بدم و شاید اصلا بهتر باشه اول از شهرم مهاجرت کنم و بعدش به فکر ازدواج و .. باشم
خیلی منگم ، به حرفایی که زدید فکر کردم و واقعا نمی دونم چکار کنم
تایپیکم رو چون ازتون خواسته بودم قفل کرده بودید و نمی دونم کی بازش کرده . هر کی بازش کرده ازش ممنونم