RE: شخصیت وابسته داره - عدم ثبات
اول تبریک میگم
آقا محمد همه تاپیکهاتو مرور کن تمام توصیه ها رو به کار بگیر تقویت خصوصیات مردانه برای شما لازمه با اومدن اون خانم مشکل شما کامل حل نمیشه هنوز باید روی خودت کار کنی
ضمنا یادت نره زیادی احساساتی شدن ممنوعه در هر موردی هر حسی پیدا کردی مجبور نیستی همون وقت بیان کنی باید نگهش داری روش فکر کنی و اگه لازم بود اون حس رو نشون بدی
فكر كنم وقت مناسبي گله نكردي آقا محمد ! چون شايد فكر كنه حالا كه هردومشكل داريم پس چرا ادامه ميديم؟!
اما دعا ميكنم زودتر به لحظه هاي عشقولانه تون برسيد:43::43:
ممنون از شما.. واقعا این مدت اینجا ارومم میکرد..
خصوصا از مدیر ، فرشته و بالهای صداقت عزیز خیلی ممنونم که توصیه هاشون کارشناسانه بود...
البته باید اینو بگم که مشکل ما رو بالهای صداقت عزیز تشخیص دادن ( عدم توانایی در تصمیم گیری داره خانمم )
الانم که تغییر کرده به گفته خودش ... خودش به نتیجه رسیده و الان مطمینه که دوسم داره و میتونه ادامه بده.
با فکور عزیز موافقم باید هنوز روی خودم کار کنم در واقع باید به هم کمک کنیم تا بهترین لحظه ها رو داشته باشیم.
همتون خیلی خوبین.. همتون.....
این دو سه هفته زمان خوبی بود برای فکر کردن .. گاهی ادم توی تنهایی به چیزایی میرسه که توی با هم بودن ها نمیرسه..
یه توصیه دوستانه هم دارم..
دختر و پسرایی که تازه ازدواج کردین .. خیلی خوبه که همیشه با هم باشین ولی یه فرصت هم ب دلاتون بدین تا یکمی تنگ هم بشن و بفهمین که چقد همو دوست دارین .
مشکل ما این بود که نمیدنستیم چقد همو دوست داریم که بعدش فهمیدیم..
بازم میام اینجا تا توصیه هاتون رو بخونم و بتونم هر روز بهتر از دیروز بشم..
یا علی..
آقا محمد من خودم یه مدلی هستم که بهتون میگم شاید خانومتون هم شبیه من باشه و در روابطتون کمکتون کنه.
من از مرد ذلیل متنفرم
دبیرستان که بودیم داستان های لیل و مجنون رو که میخوندیم و مجنون برای لیلی گریه میکرد، پیش خودم میگفتم چطوری لیلی مجنون رو تحمل میکنه و حالش بد نمیشه؟
همیشه در نظرم این بود که همسرم باید بااقتدار و در عین حال مهربون باشه مثل خدا که بااقتدار و مهربونه .
باید همسرم حامی ام باشه تکیه گاهم باشه قوی باشه و دوستم داشته باشه.
مردی که سر زنش داد میکشه دقیقا ضعف و ذلت خودشو میرسونه. مرد میتونه به خاطر کارش سر کارگراش یا زیردستاش داد بزنه ولی باید با زنش به صورت موجودی فوق العاده ظریف و گرانبها رفتار کنه.
طبق سلیقه ی من مرد نباید رفتارهای هیجانی زیادی بروز دهد یا سر مسایل عادی گریه کند.
به نظرم این بعد اقتدارتون رو افزایش بدید و مردتر با همسرتون رفتار کنید در عین حال جوونمرد و با گذشت باشید.
انشاا... زندگی خوبی داشته باشید و خوشبخت بشین.
منم دقیقا یه مشکلی شبیه آقا محمد دارم. تایپک هاتون رو خوندم امیدوارم مشکل منم حل بشه.
پس منم باید همینطوری رفتار کنم
یادم افتاد که گفته بود دوست داره مردش مرد باشه و قوی باشه. باید حواسمو بیشتر جمع کنم.
مرسی دوستان
واقعا ازتون ممنونم امروز کلی با احساساتم درگیر بودم و داشتم داغون میشدم اما با خوندن این تاپیک آروم شدم.
منم میتونم از سردرگمی درش بیارم. برام دعا کنید
حالا نه در این حد ولی خوب واقعا خوشحالم...
:43:
البته یکمی هم نگران هستم که نکنه بازم دلسوزی میکنه و از آه و نفرین میترسه که بازم مونده باهام. گرچه رفتارش واقعا خوب شده و بهمم گفت واقعا و قلبا دوستت دارم و به هر چیزی قسم میخوره که دوسم داره .
شاید این حسم طبیعی باشه که نگران باشم..
ولی خوب توکل به خدا انشالله درست میشه همه چی!
دوستان میدونم دعوام میکنین ولی باور کنین میام که مشکلم حل بشه
شاید فک کنین حل شده ولی در واقع اصلا نشده...
دیشب بهم گفت.. حقیقت اینه :
من تورو به عنوان شوهر نمیتونم بپذیرم هنوز و هنوز اون حس رو بهت نتونستم ایجاد کنم که شوهرمی.. میگه وقتی نیستی دلم برات تنگ میشه ولی وقتی میبینمت یهو خالی میشه حسم و هیچ حسی ندارم. اما به عنوان یه دوست واقعا دوستت دارم و قبول کردیم مدتی مث دو تا دوست ( دوست پسر و دوست دختر ) باشیم و حتی نیاز جنسی هم رو هم رفع کنیم ولی عشقولانه بازی نکنیم .
از دیشبه میگه حس خوبی دارم . میگه میدونم تو خیلی خوبی و خیلی مورد اطمینانی خیلی منو درک میکنی و خیلی هوامو داری خیلی دوسم داری خیلی بهم اهمیت میدی هیچی برام کم نذاشتی و نذاشتی هیچ وقت کمبود داشته باشم ولی من اون حس رو بهت ندارم . میگه اطمینانی که به تو دارم به هیچکی ندارم و میدونم هیچکی مث تو نمیتونه منو دوست داشته باشه و همینا منو امیدارو نگه میداره چون به خودم هیچ امیدی ندارم و انگیزم صفره .
میدونم کارشناسا دیگه نمیان نظر بدن چون میگن همونی که اول گفتیم ولی خداییش قضیه الان خیلی فرق میکنه . دختره واقعا امادگی ازدواج نداشته و خودشم کاملا قبول داره . میگه شاید هم افسرده ام ولی با هم که هستیم واقعا شاده .
قضیه هیچ فرقی نکرده ، شما چون اطلاعاتت کم هست و روحیات زن و مردها را خوب نشناختی تا چیز جدیدی متوجه میشی هیجانی شده و میترسی .
این حرفها کاملاً طبیعی هست در راستای همون که گفتم آمادگی ازدواج نداشته ، ایشون نیاز عاطفی داره ، نیاز جنسی داره ، اما به بلوغ در زمینه عاطفی و اجتماعی و مسئولیت پذیری و .... نرسیده چنانکه خود شما هم از ابعادی نرسیدی . شما هنوز مرد نشدی او هنوز زن نشده ، لذا هردو نیاز به دوره ای دارید که به کمک مشاور به این آمادگی برسید و تا به آمادگی نرسیدید عروسی نکنید . فقط نیاز هست که حرفهاشو به مشاور بگی و بخواهی که خودش این احساسهاشو بگه تا مشاور با درک دقیقتر از وضعیت روحی و خلقی او به وی کمک کنه به پذیرش و آمادگی همسر داری برسه .
این همه نگران نباش . قدم خوبی برداشته ، همینکه پذیرفتت و دارید به هم نزدیک میشید خوبه . او نیاز داره زمان بگذره تا به عنوان همسر با مسئولیتهای همسری بپذیرتت چیزی که فعلاً ازش میترسه و احساس میکنه توانشو نداره ، وقتی میگه به عنوان دو تا دوست راحت تره یعنی احساس مسئولیت توی این رابطه نیست . نگران نباش و در عوض شما مرد بودنت رو تقویت کن و نشون بده و همچنین به عنوان یک شوهر عمل کن بدون اینکه به زبان بیاری ، تا در او زن بودن و تکیه کردنش را تقویت کنی .
از مشاوره حضوری غفلت نکن و گام به گام پیش برید و اینهمه هم هیجانی نشو هیجانات نگرانی را کنترل کن .
.
فرشته مهربون
ممنون از شما.. خیلی خوب گفتی.
مشاوره حضوری رو قبول نداره یکی رفتیم یه تست ازمون گرفت گفت ازین مشاور خوشم نیومد..
الان میگه تنها دلیل اینکه دارم تلاش میکنم اینه که تو واقعا خوبی و منو خیلی دوس داری و میترسم هیچ مردی اینقد دوسم نداشته باشه و کارایی که تو میکنی رو برام نکنه .
به عنوان یک دوست پسر منو دوست داره و حتی دلش تنگ هم میشه برام.
تو این دو هفته هم دلش تنگ شده بود . قبول دارم امادگی ازدواج نداشته ولی من که هر کاری که مردا میکنن رو میکنم براش..
اینجا رو هم خوندم . به نظر دوستان تو این شرایط با وجودیکه خودش گفته در صورت نیاز رابطه داشته باشیم این کار درسته یا نه؟
در خصوص رابطه جنسی شما نپذیرید ، و بگویید چون ممکنه عاقبت نتونیم زن و شوهر باشیم با توجه به اینکه گفتی نمیتونی منو به عنوان شوهر بپذیری ، درست نیست که شرایطتت از دختر بودن تغییر کنه و بهتره که از این نظر وابسته نشی که بعدش اگه بخوایم جدا بشیم برات سخت باشه ، اینگونه شما با دست پس میزنی و از طرفی با محبتها و توجه مردانه با پا پیش میکشی .
باز هم تأکید می کنم مرد بودن را در رفتارتان داشته باشید یعنی صلح کل نباشید ، وقتایی که لازم هست قاطع و جدی و حتی رو برگردانید .
.