RE: چه جورى خانوادم رو براى طلاق راضى كنم؟
من هيچ نيازيم تو اين رابطه رفع نمى شه اكثر مواقع دارم تحملش مى كنم، مى تونيد به يه آدم ضعيف تكيه كنيد؟ كارى به گريه ديروزش هم ندارم قبلا هم گريه كرده سر هيچى مشاورم ديدش گفت بچه و خام و پرت از زندگى هستش ، نه كار داره نه پول نه هيچى فقط مى گه دوستم داره ، آقا مهران درست مى گن مشكل اصلى خودمم كه ازدواج واسم زود بود اونم يه ازدواج بدون علاقه و از لجبازى! نمى خوام زندگى اين پسرم بيشتر از اين خراب كنم الن جدا شيم بهتره تا ده سال ديگه ، من نمى دونم چرا چمه سعى هم كردم حسم درست شه اما وقتى بهم نزديك ميشه يا بوسم مى كنه اصلا حسى ندارم اصلاااااااا. من گيج شدم فكر كردم كمكم مى كنيد اما يه سرى مى گين جدا شو يه سرى مى گين نشو ! آيا ممكنه من عاشقش شم؟ ٧ ماه كم بود؟ مشاورم گفت اين آدمى نيست كه تو عاشقش شى، خواهش مى كنم كمك كنيد يه تصميم محكم و درست بگيرم! دليل من واسه طلاق اينه كه احساسم بهش در حد يه هم كلاسي هست نه شوهر! دوستان طلاق خيلى اشتباس؟ اگر من با اين حس بخوام باهاش عروسى كنم و برم تو يه خونه ترجيح مى دم بجا لباس عروس برم تو كفن! من يه شب باهاشم فرداش تبخال مى زنم! مى دونم پاكه سادس اما اى كاش همون هم كلاسى مى مونديم نه خودم رو به اين وضع مى انداختم نه اين بنده خدارو عذاب وجدان دارم ، از آيدم مى ترسم، كمكم كنيد
ما الان تو يه خونه نرفتيم بهتر جدا شيم تا بعد، اگر شوهرمم الان بره يك سال ديگه به خودش مى ياد و اگر با كسى كه علاقه دو طرفه هست و به يه ميزان و در سطح خودش ازدواج كنه خيلى خوشبختر ميشه.
نمى خوام بدون عشق برم زير يه سقف
دنیا خانم..
میدونم تلاش کردین ولی واقعا اگر شوهرتون مردونه تر بشه دوسش دارین ؟
دوست عزیزم من به عنوان یه خوانندهی تاپیکت می خواستم نظرمو بهت بگم
اگرچه ایشون شاید بچه و خام باشه به نوعی
شما هم بچه گانه فکر می کنی به نوع دیگه
شما هم خود خواهی و واقع بین نیستی و این از طرز نگارشت و حرفات مشخصه
منظورم این نیست که باید ادامه بدی منظورم اینه که چه با این آقا ادامه دادی چه نه سعی کن کمی واقع بین تر باشی و خودخواهی رو کنار بذار تا خدای نکرده دوباره ضربه نخوری
بله آقا محمد امكانش هست و چند ناه پيش هم بيشتر امكانش بود. اما اون مشاورم رفتيم بدتر شد! صابره عزيز من مى دونم بى عيب نيستم و بايد خودمم درست كنم و اصلا تا يه مدت وارد هيچ رابطه اى نشم و رو خودم كار كنم اما خود خواه نيستم بحث يه عمر بحث شريك زندگيمه !
پس مشکل در واقع اینه که همسر شما تغییر نمیکنه
چه جالب بر عکس مایین شما
همسر من قبول نمیکنه که من تغییر میکنم و من مطمینم که میخوام تغییر کنم.. اون میگه مشاوره فایده ای نداره ولی من دارم همه تلاشم رو میکنم...
البته فرقش اینه که ما دوست نبودیم و فقط دو ماهه عقد کردیم و ایشون هم با کسی دوست نبوده ..
اتفاقا شوهرم خود خواهانه انتخاب كرد و حتى كسى مثل خودش رو من پارسال بهش پيشنهاد دادم گفت در حد من نيست! منم حدم اين نيست خب منم دوست داشتم شوهرم از همه نظر در سطح خودم باشه و خانواده هام همين طور،
همسر من تغيير نمى كنه و تغييراتشم در جهت علايق خودشه !
مثلا از من پول قرض مى گيره يه كمم مىزاره روش واسه من يه كادو مى ياره! مسخره نيست؟ بعدم همش مى ناله كه پول ندارم! صد بارم گفتم نكن به جاش اگر همين پول رو نگه مى داشت بيرون مى رفتيم پول داشت واسه من حس بهترى داشت اما انگار داره جلن نظر خانوادمو مى كنه نه من رو