RE: ازدواج بدون علاقه اولیه بر اساس شرایط
خیلی دوست دارم بیبینم الان می دونی نامزدت در چه حال و شرایطیه؟
خانوادش نمی گن که چرا ازت خبری نیست؟یعنی کسی پیگیر هست به جز خود شما دو تا؟
فکر کنم دیگه دو هفته واقعا مدت کافیه...باید بالاخره یک ارتباطی با هم داشته باشین اخه می ترسم این همه بی خبری هم سردش کنه نسبت به شما
اگر مشکلت حل شد که ان شا الله به زودی خواهد شد، حتما بگی ها...... :72::72::72:
اره
ببینید ... اون خودش یه ماه زمان خواسته..
از دوستان پرسیدم گفتن چون زمان خواسته به خواستش احترام بذار .
دیگه از این سرد تر نمیشه.. هیچ علاقه ای میگه نداره.. زیر صفر که نمیره...
منم علاقم کم نشده بهش..
باید بریم مشاور خانواده
من که مشکلی ندارم ..
اها راستی مادرش دیروز زنگ زد خونمون گفت دخترش غذا نمیخوره زیاد همش گوشه گیره و میخوابه بیشتر..
بی حوصله و پرخاش گر شده
البته هفته قبل جمله بهش زنگ زدم
گفتم من همه جوره پشتتم
باهاتم و جلوی هر چیزی و یا هر کسی که لازم باشه وایمیستم
گفتم این مشکل رو حل کنیم کار کردیم . درست کردن سخته ولی خراب کردن راحته
همه اینا رو بهش گفتم...
ولی فقط میگفت.. خوب.. اره ..درسته.. همین..
یه سوال از دوستانی که جریانمو میدونن..
یه بار پرسیدم از دوستان که الان اگر برم سر راهش و بخوام ببینمش گفتن اینطوری میشی براش به چشم مزاحم برا همین منم کار ندارم بهش و بهش وقت فکر دادم.
میخوام با فکر پیش ببرم قضیه رو و از طرفی میترسم که با این دور بودن به خودش بگه ای بابا یه خبری هم نمیگیره ( که فک نکنم بگه چون دوسم نداره )
میتونید گاهی ایمیل یا sms جالب و نه عاشقانه فقط جالب براش بفرستید که تا حدی حضورتون رو حس کنه. ولی کلا در مورد دوری یک ماهه که اونم به خواست اون باشه من واقعا شک دارم چندان مفید باشه
اره میدونم .. البته قراره بریم مشاوره..
تاریخش هفته دیگست روزش معلوم نیست..
نمیدونم چی تو سرشه..
اس ام اس جالب براش یه بار فرستادم گفت لطفا اس نده مگه قرار نذاشتیم؟
میدونم اون پیشنهاد دوری رو داده ولی واقعا من الان موندم چکار کنم !!
برم سمتش ..
بهش مهلت بدم
؟؟
می دونی الآن خانمت به چی فکر می کنه؟من یه تارف کردم یه مدت رابطه نداشته باشیم اونم از خداخواسته قبول کرد.
نامرد یه زنگم نمی زنه حالمو بپرسه.
پاشو برو یه زنگ بهش بزن حالشو بپرس.همون زنگیدن مادرشم به سفارش خودشه که تو رو از حال و احوالش با خبر کنه.
فرهنگ جان درسته که این حرفو زده ولی تارف نکرده...
اون وقت میخواد برای فکر کردن..
من باید رو عقلم تصمیم بگیرم نه احساسم..
بهش زنگ زدم هفته قبل و بهش گفتم پشتتم و ازت حمایت میکنم
ولی خوب.. نمیدونم چی میخواد.
رو حرفش هست و میگه علاقه نداره بهم... و هنوز بوجود نیومده
به نظرم دو ماه خیلی کمه ولی اون فک کرده کم نیست..
باید بریم مشاور حضوری شاید اگه زنگ بزنم حرفی بزنیم با هم که بدتر کنه اوضاع رو
شما می تونین به طور غیر مستقیم ازشون باخیر بشین و بشون نشون بدین که فراموش نکردین و در عین حال سر قول فرصت دادنتون هستین. می تونین خودتون به مادرشون زنگ بزنین و احوالشون رو بپرسین. بپرسین اگر چیزی لازم داره براش بخرین یا هر چیز دیگه ای که می دونین. البته نگین که سلام بهش برسونین و اینها یا اگر هست گوشی را بدین که با دخترتون صحبت کنم. فقط احوال پرسی کنین.
البته باز خودتون شرایط رو بسنجین ببینین می شه این کار رو کرد یا نه.
پیشنهادی که فکور عزیز داده بودند هم خیلی خوبه اجرا کنین. البته بعد از جلسه مشاوره اگر دیدین لازمه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
مثلا اگه میتونید یک مسافرت کاری جور کنید یا تحقیقاتی (و نه تفریحی که اون کفر خانما رو در میاره) بعدا برید بهش بگید راست میگی من هم فکرامو کردم باید هردومون دوباره تصمیم مون رو ارزیابی کنیم و مثلا امروز دارم به فلان مسافرت کاری میرم گفتم در جریان باشی ولی تو این مدت خودم و تو باید فکرامون رو بکنیم که یه جورایی احساس کنه شما رو ممکن هم هست از دست بده اون موقع احتمال رو آمدن احساسات مثبتش بیشتر میشه.
البته اگر دیدین توی جلسه مشاوره همه چیز خوب شده دیگه لازم نیست این کار رو بکنین ولی اگر تردید هنوز وجود داشت می تونین این کار رو بکنین. اگر امکان مسافرت کاری نیست می تونین همون توضیح خوبی که فکور جان داده بودند رو بدید و مثلا بگین تا آخر هفته فکرامونو بکنیم و بعد با هم صحبت کنیم ببینیم چه تصمیمی بگیریم. طوری رفتار کنین که یه مقدار تردید توی شما ببینه. چراییش هم اینه که نه اینکه عشق شما به ایشون کم شده باشه ولی یک طرفه بودنش باعث تردیده.
البته در مورد این پیشنهادا فکر کنین و شرایط رو بسنجین.
بازم می گم محکم و صبور و امیدوار باشین ان شاالله درست می شه
سلام آقا محمد
منم نرسیدم همه پستهای بقیه رو بخونم اما یه چیزی کاملا مشخصه
ترس و اضطرابت باعث شده نتونی درست عمل کنی وگرنه تو همون تاپیک قبلی دوتا پست عالی بود برات
http://www.hamdardi.net/thread-25800-post-239794.html#pid239794
http://www.hamdardi.net/thread-25800-post-239898.html#pid239898
با حرفهای فکور هم موافقم و حرفهای مهران 21 تا حدودی
کاش یه جمع بندی از حرفها میکردی و یه تصمیم درست میگرفتی
شما هردو سنتون و مهارتهاتون کمه
اون خانم یه سری تصورات قشنگ و عاشقانه داشته و اصلا بزرگ نشده و شما هم با رفتارای نپخته به تصوراتش دامن زدی
این که میگه نمیخوام و نمیتونم یه حرفه که تو باعثش شدی
به همون دوتا پست خوب دقت کن اونم تو آرامش بخون
حرف طلاقو نزن
باهاش تو حرفهای منفی همراهی نکن
الان فکر میکنی داره تو تنهایی متحول میشه وقتی هیچ رفتار مردونه ای به اصطلاح ازت نمیبینه؟
نمیگم برو و هی اصرار و گریه و.. کن اینا همه رفتارهاییه که ازش دورت میکنه اما مردونه بهش بفهمون زندگیت بازیچه نیست و باید هردو بسازینش
اصلا نشون نده از جدایی میترسی اما دلیلی برای تکرار این کلمه نیست اصلا واژه ای به این نام نمیشناسی
یه جوری رفتار کن که تو هم داری سرد میشی و رفتارش بچه گانه است.بزار احساس کنه باید به دستت بیاره نه اینکه همه چی آماده در خدمتشه
گاهی تماس بگیر و انگار نه انگار اتفاقی افتاده حالشو بپرس در همین حد
من موافق نیستم با فاصله طولانی مدت چون نه شما مهارت زندگی داری نه اون و بیشتر فاصله میندازه بینتون
غرور مردونه تون رو نشون بدید بهش که به خودش اجازه نده به خواهرتون یا کسی بگه علاقه نداره بهتون
منظورم ایجاد ترس نیست یه جور حس احترام براتون قایل بشه
آقا محمد همه چی تو دست شماست
باور کن یه دختر چیز زیادی از همسرش نمیخواد اما این که کنار کسی راه بره که حتا کمکش کنه اتباهاتشو درست کنه حس خوبی بهش میده
حس اطمینان و پشتیبان داشتن
حرفهاشو بشنوید اما اصلا راهکار ارایه نکن که تو درست میگی یا باشه قبوله یا ...
اصلا دنبال اینا نیست اما متاسفانه بلد نیست هر حرفیو نباید بزنه
اونم کم کم یاد میگیره
فکر میکنه به همسرش حق داره بگه چون نزدیکترین کس بهشه اما نمیفهمه همین باعث میشه همسرش اضطراب پیدا کنه
کتابهای باربارا دی آنجلیس خیلی خوبن هرچند تو یه فرهنگ متفاوته اما تشابه زیادی با ما دارن
حتما براش بخر و هدیه بده بهش
کنارش خودتم مهارت پیدا کن
تو این مدت هم نه خیییلی کنارش باش نه بی تفاوت باش
ازش خبر بگیر و تلفن بزن و گاهی اس تا دلش تنگ بشه
نترس
اول راهی
کلی مهارت هست که باید هر دو یاد بگیرید اما متاسفانه وقتی یه نفر خیلی مشتاق یا کودکانه رفتار کنه طرف دیگه ماجرا سست میشه تو حد وسط رو رعایت کن و تاثیرشو تو رفتار همسرت ببین
موفق باشی:72: