آوا جون دوستان به شما دسترسي داشتن و شما رو راهنمايي كردن
دليلش اين نيست كه ٩٩درصد ايرادا از شماست
اما همين كه شما روي خودت كار كني ، مطمئنم ميتونين روي همسرتون هم تاثير مثبت بذارين
نمایش نسخه قابل چاپ
آوا جون دوستان به شما دسترسي داشتن و شما رو راهنمايي كردن
دليلش اين نيست كه ٩٩درصد ايرادا از شماست
اما همين كه شما روي خودت كار كني ، مطمئنم ميتونين روي همسرتون هم تاثير مثبت بذارين
اوا جان سلام
اینهمه از بدبختی هات و نداشته هات گفتی . میشه فقط چند مورد از داشته هات بگی از نعمت های که بابتش خدارو شکر میکنی
میشه از اهدافت بگی؟؟
4672 سلام میدونم با این سوالاتت مسخوای کمکم کنی اما من از سرزنش و نصیحت بدم میاد چیزی که اکثریت ازشون بد میبرن46
اهداف:باید بیشتر رو حافظم کار کنم(در حال تمرینم)و تمرین بر صبوری که اینم میتونه هدف باشه-
ادامه تحصیل حتی شده 10 سال دیگه و رسما معلم بشم-هنوز فرزندی ندارم باید تا نهایت2 سال دیگه صاحب فرزندی بشم43 به خواست خدا سالم-یکی از هدفام یادگیری خیاطی(کلا یه تعداد هنری که اکثر خانم ها باید بلد باشند مثل آشپزی:غذاهای مختلف ترشی جات مختلفو....) هستش305
نماز خون کردن شوهرم(انقد تلاش کنم تا به این هدف برسم شده چندین سال بعد)310
با توجه به برنامه ی مالی مون از 2 ماه بعد کلاس زبان در فرهنگسرای محلمون ثبت نام میکنم-
تصمیم دارم تا عید سال نو یه بچه مینا بیارم و بزرگش کنم و حرفهای خوب یادش بدم تا به عنوان یه موجود زنده در تنهایی هام یاد آور زندگی باشه برام-بعد از آموزش خیاطی پیانو زدن(که تقریبا دیر رس)-نهادینه کردن نکردن غیب و دروغگویی(البته دروغ خیلی کم میگم) اول در خودم بعد کسایی که با من در ارتباطن-تصمیم مشترک من و شوهرم درست کردن مسجد یا مدرسه-تکمیل کردن چیزهایی که نیاز یه خونه ای امروزیه-وحدت بین شیعه و سنی در اطرافیانم-به کمال رسوندن شخصیتم و اول شناخت کامل خودم که در حال حاظر دارم تلاش میکنم برای شناخت خودم-راه اندازی آموزشگاهی برای دفاع از حقوق زنان که این حق میتونه حق انتخاب واضحار نظر باشه میتونه در راه بالا بردن اعتماد به نفسشون باشه میتونه در راه بالا بردن اطلاعات عمومی و شایدم تخصصوصی باشه میتونه در راه روشن فکری و....... البته نه در شهر که در روستا های اطراف مشهد به خصوص زنانی با مینگین سنی28-45 سال-
باید مثل 5 سال پیش دوباره تو جامعه باشم و در حال یادگیری و یاد دهی-و...........که اینها همه نیاز به1-بالا بردن اتماد به نفس خودم(که در حال تمرینم)2-پشتوانه ومشوق که اگه شوهرم باشه بهتر(البته شوهرم همیشه نظرش اینه که تو نمیخوا حسن غمکش باشی یا تو مسئول بد بودن ادمها یا چرایی خیلی چیز ها نیستیو........) و وقتی این حرفاها رو میشنوم میگم یعنی منظور شوهرم اینه که تو خودت پر بدی و ایرادی برو اول خودتو اصلاح کن تا بعد(بقیش پیش کشد)
اینها همه چیزهایین که مثل خوره به جونم افتادن و نمیدونم اسمشونو هدف بزارم ارزو و یا شاید رویااما به نظر خودم به اکثریتشون میتونم برسم حالا یا خیلی دور و دیر یا نه زیاد دیر اما میرسم.
و چیزهایی که بتونم به عنوان نعمت بدونم: پدر مادر خواهر برادر و شوهرم پدر بزرگ و مادر بزرگ دوستان و..........
اینکه اطرافیانم همه دوسم دارنالبته در بیشتر مواقع-
نداشتن بیماری های لا علاج-
داشتن شوهری با سواد و با اطلاعات عمومی خیلی بالا که یه منبع پاسخگویی بالاست برام-
اینکه با این سایت آشنا شدم تا راهنمایانی مهربون و فکوری داشته باشم-
اینکه انقدر به خدا نزدیکم که بتونم حداقل روزی یکبار بار خدایا شکرت رو به زبون بیارم-
اینکه هنوز انقد عقل دارم که واسه بهتر شدن زندگیم تلاش کنم و خطایی نکنم که بخشیدنش خیلی سخت باشه-
اینکه در طول هفته واسه سلامتی عزیزام صدقه میدم-
اینکه هنوزم در حدی هستم که بتونم الگوی چند نفری باشم-
اینکه اگر خیلی چیز هارو ندارم امیدم و به خدا از دست ندادم و همیشه میگم خدایا هرچی تو بخوای وتوکل میکنم به خودت-
و.................
احتمالا خیلی از شما فکر میکنید من منتظر تأییدم یا اصلا از حرفام مثل شوهرم خندتون بگیره شایدم اعصابتون از این همه ساده لوحی من خراب بشه اما من تصمیم گرفتم تو این مکان گرچه که بهش میگن مجازی روراست باشم تا بتونم کمک بیشتری بگیرم
:310:
من هنوز هم منتظر راهنمایی هاتون هستم:310:
:325:چرا مدیر همدردی انقدر بی ارزش با این موضوع بر خورد کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:316:
چرا کارشناسان قابل ندونستن که با کمکشون به یه انسنان وظیفه نه اما لطف انسانیشونو بجا بیارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:325:
:72::72::72::72:
ممنونم از کارشناسان و مدیر همدردی که قراره کمکم کنن:72:
سلام آوا،
من تاپيك شما رو خوندم.
دو تا سوال مطر ح بود كه ابتدا جواب مي دم: يكي اينكه شما آدم هستيد؟ بله بدون شك شما آدم هستيد و دوم اينكه شما سلامت رواني داريد: بله، شما سلامت رواني داريد اما مهارت روبرو شدن با مشكلاتتون رو بلد نيستيد! عملا آوا به مانند شخصي گمشده در جاده نيمه تاريكي است كه راه رو بلد نيست و همواره اين بلد نبودن راه رو، به منزلگاهها يا خود راه پيوند مي ده وگلايه مي كنه.
خب،همه مسائل شما رو خوندم و متوجه مشكلات شما شدم، هر چند مشكلات جزئي شما منابع كلي داره
از تناقضات به جايي نخواهيم رسيد، مثلا شوهر شما كه از ايشون به ني قليون تعبير كرديد، چطور مي تونه اونقدر محكم سر شما رو به زمين بكوبه كه زير چشمتون سياه بشه، و شما هنوز زنده باشيد!!!!( قصد جسارت ندارم )
ضمنا شخصي كه در پستي از ايشون(شوهرتون رو مي گم) اين همه به بدي ياد كرده ايد، همان شخصي نيست كه در پست اول فقط هيكلش رو دوست نداشتيد؟ و دوست داشتيد ورزشكار باشه؟ اين فرد كه اصلا به درد زندگي نمي خوره!
پس با اين توصيف كه در تمام پستهاي شما هست، نمي شه به يك مشكل در زندگي شما رسيد... حالا مي شه بگيد سوال اصلي شما چيست و چرا كمك مي خواهيد و در حال حاضر مشكل كجاست؟
لطفا خلاصه و مفيد بنويسيد
آوا خانم سلام...
به طریقی میتونم درکتون کنم چون همسر من هم مث شماست .. قرص مصرف نمیکنه ولی واقعا سر چیز های کوچیک بهم میریزه و باهام حرف نمیزنه..
نمونش امروز که اصلا با من حرف نزده .
همش میخوابه .. خستم کرده.. خسته...
دوست عزیز باور کن دنیا ارزش این همه غصه و غم رو نداره.. خیلی داری خودتو اذیت میکنی. درسته که رفتارات قابل درکه ولی با راهنمایی هایی که کردن دوستان برو یه مشاوره یا همون فرهنگ سرا و مهارت هایی رو یاد بگیر و به کار ببند .
:72::104:
با سلام و مرسی از اینکه باز هم راهنمایی کردین و خیلی ممنون از sci و م میلاد
من از وضع مالیم هم نوشتم پس در موقئیت مالی نسیتم که بتونم برم مشاوره و الا من از خدامه:310:
من هم خوابم منظم نیست شبا بیدار و روزها خواب البته به کارهای منزلم میرسم.
من از وضع مالیم ناراضی هستم اما نه خیلی خدارو شکر گذارم و امید دارم که زندگیم از نظر مالی با زحمات شوهرم خوب میشه گرچه که دیر اما خوب میشه.
جناب اس سی آی:72: دقیقا من خودم هم همین نظرو دارم که گم شدم خودمم نمیدونم چی میخوام به قول اطرافیانم تکلیفم با خودم روشن نیست.
قرار تا 2 هفته ای دیگه برم گرگان و مدتی باشم(دیدن خانواده)
اما میترسم و سوالهایی دارم که زجرم میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- چرا شوهرم از4 تا آیدی که داره فقط یکی رو بعد از ورود من به زندگیش درست و پسوردشم داده هرچی تلاش کردم روش باز تر شدو با جسارت خاصی میگه نمیدم پسورد بقیه آیدی هامو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- چرا وقتی مشهد یا گرگان واسه دیدن خانواده ام میرم هر چقدر باشم نمیگه برگرد میگه ها فقط در حد یه سوال اما مثل بقیه شوهر ها با قاطعیت نمیگه پاشو بیا سر خونه زندگیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-یعنی دوس دختر یا زنی دیگه داره آخه اوایل ازدواجمون حتی عکس چند تاشونم تو کامپیوتر دیدم گاهی وقتا به شوخی میگه اگه با خبر بشی من یه زن دیگه دارم و بچه چه کار میکنی گاهی وقتا با خنده خنده میگه نه جدی چکار میکنی؟؟؟؟؟؟؟:302:ولی بازم شکم و کم میکنم که اگه داشته بود :163:حداقل یه بار از دهن جاریم یا خواهرش میپرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شمارو خدا کارشناسای محترم کمکم کنید من با این خصوصیاتی که دارم1* چطور اعتماد بنفس مو بالا ببرم؟؟؟؟؟؟؟؟
2*چطور بیشتر از پیش خودم رو بشناسم؟؟؟؟؟؟؟؟
3*چطور شکم به زندگیم و تمام ادم و عالم کم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4*چطور با ادب باشم (در هنگام عصبانیت)چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
خیلی خیلی ازتون ممنون میشم
من منتظر راهنمایی شما بزگواران هستم:72:
:316:شوهرم واقعا لاغر هست اما زورش زیاد باور کنید چندین مرتبه به قصد کشت کتکم زده دستش سنگینه.
دوسش دارم وقتی دوسم داره و میخوام فقط به من توجه کنه
:72:
با سلام و تبریک شب یلدا
اول از هر چیز ممنونم از راهنمایی همه.
جناب اس سی آی من منتظر راهنماییتونم لطفا.
چرا هیچکی کمک نمیکنه البته دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن
[size=large][color=#006400]خواهشا راهنمایی و به معنای واقعی کمک کنید نه که فقط واسه دریافت ستاره یا عنوان یا رتبه همینجوری یه نظری بدید:46::72:
حق یارتون منتظرم