RE: فراز و فرود احساسی و رفتاری را چطور به ثبات برسانم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
من فقط ی حملع کوتاه عرض میکنم. در ارتباطهای نصفه نیمه و به نتیجه نرسیده سه حالت پیشمیاد
1-قبول و فراموش کردنش=نتیجه به زندگی عادی بر گشتن
2-عدم باور=نتیجه دچار افسردگی و درگیری عاطفی شدن
3-حالت بینا بین(وضعیت شما)=عدم ثبات احساسی، ی روز شاد و ی روز غمگین
این حالت3 برزخه و انسان در هیچ زمینه ای به تعادل نمیرسه!:310::310:
عزیزم بهت تبریک میگم کشف بزرگی کردی!!! :46:
ارتباط ما خواستگاری رسمی بود و در چهارچوب درست و خانواده و تحت نظر مشاور
در ضمن ممنون میشم راهکار اراده بدین وگرنه خودم میدونم تو برزخم
:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین آریایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
تصمیم گرفتم رابطمه و با پسرک قطع کنم به خاطر یه سری اتفاقات که افتاده
سلام جوانه جان خوبی:46:
عزیزم تصمیم خیلی خوبی گرفتی من کل تاپیکت رو نخوندم و برای همین نمی تونم نظری بهت بدم ولی بدون این فکر سریع جایگزین کردن واسه همه هست
باید سرت رو گرم کنی ی جوری و نیازی به نفر جایگزین حس نکنی
حرف زیادی ندارم بیشتر اومدم خودتو ببینم :46:
من که کلا به مرد احتیاج دارم تو زندگیم
یه چیزی درونم خالیه که باید پر شه به هر حال
نمیدونم
راستش فکر میکنم الان که از خواستگار و مرد و آدمها خودمو دور میکنم به خاطر افسردگیمه شاید بعدا که بهتر شم دلم بیشتر بخواد رابطه داشته باشم
:163:
در ضمن عزیزم حضرت علییم که میخواست به یه بچه بگه خرما نخور خودش دو روز خرما نخورد بعد طرفو نصیحت کرد!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
نمیدونم
راستش فکر میکنم الان که از خواستگار و مرد و آدمها خودمو دور میکنم به خاطر افسردگیمه شاید بعدا که بهتر شم دلم بیشتر بخواد رابطه داشته باشم
:163:
در ضمن عزیزم حضرت علییم که میخواست به یه بچه بگه خرما نخور خودش دو روز خرما نخورد بعد طرفو نصیحت کرد!!!
سلام :46:
بابا من که خیلی وقته خرما نخوردم تازه اون حضرت محمد بود که دو روز خرما نخورد.
جوانه عزیزم دقیقا منظورم همین بود دیگه
منم خیلی دنبال جایگزین بودم و حست رو درک میکنم
بعد این جایگزین رو هم سعی کردم منطقی جایگزین کنم نه احساسی
به کمک مشاوره و خانواده و ی اقدام رسمی
منع رطب نمی کنم
می گم من این راه رو رفتم به زمین خوردم
تو مراقب باش زمین نخوری....
نه عزیزم حضرت محمد بود دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
جوانه جان به مرد احتیاج داری که چی بهت بده؟ی محبت غرضی دو روزه؟
ی سرگرمی چند روزه
نه به این چیزا قطعا احتیاج نداری
به کسی احتیاج داری که بخواد مرد زندگیت باشه نه فقط مرد لحظه های سرگرمی و دلتنگی
اونم راهنش این نیست که که اینترنت به کسی وابسته شی و ارتباطهای الکی الکی
سلام جوانه خانم..
پست های شما رو سعی کردم بخونم خصوصا قسمت هایی که نوشتی چند روز خوبی و یهو افسرده میشی واسه مدت طولانی..
نظرای دوستان رو دقیق نخوندم ولی حس میکنم این رفتارای شما ربطی به خواستگار نداره و شما بیشتر احساس تنهایی میکنین .
ببخشید ولی چند تا سوال دارم... روز های افسردگی چه حالت هایی میاد سراغتون و چطوری و با چه فکرایی ؟؟
حس خالی شدن دارین ؟ حس میکنین کسی دوستتون نداره ؟ یا کسی رو دوست ندارین؟
نازنین جان بعد چند بار خوندن این متن و تاکید به حضرت محمد ...
فقط این اومد تو ذهنم که...
برو بابا
:311::46:
یه سرچ تو گوگل کن وگرنه که روایتو با متن اصلی و سندبرات بفرستم؟
من اگه رابطه مقطعی میخواستم که به راحتی میتونستم. دوستایی دارم که هر آن حاضرن کنارم باشن و برام خیلی بیشتر از دوست باشن.کلا مردهای اطرافم از بزرگ و کوچیک خیلی منو میپسندن :)
اما من با خودم درگیرم نمیخوام درونم با مرد پر شه میخوام خودم این حسو تغییر بدم حسی که قریاد میزنه به یه مرد احتیاج دارم تا خوشبخت باشم در حالی که
میخوام تنهایی خوشبخت باشم
فعلا هم اصلا به ازدواج فکر نمیکنم:72:
ام.میلاد ممنون از حضورت
تودوره افسردگیم
حس میکنم تنهام کسی دوسم نداره با علل آفرینش به مشکل بر میخورم کل ساختار وجودی و اعتقادیمو زیر سوال میبرم بد بین میشم به همه چی و همه کی(اینا درونیه)
از نظر رفتار بیرونی پرخاشگر میشم گریه میکنم ساعت خوابم میریزه به هم و از اینجور چیزا
تو دوره پی ام اس این رفتار شدیدتره (دوره قبل سیکل ماهانه )
با موسیقی و ورزش الان میتونم یکم خودمو کنترل کنم و حالمو تغییر بدم مثلا با لبخند زدن نقاشی نوشتن و ....
آزمایشم دادم همه بدنم میزونه از نظر هرمونی اما به نظرم مشکلم جسمیه که دکترا نمیفهمن
ببخشید دوستان این همه تناقض تو حرفام هست...خودم میخونم خندم میگیره آخه گاهی احساسم مینویسه گاهی عقلم :))
من یه جوری هستم اما میخوام یه جور دیگه باشم و گاهیم دوس دارم اونجوری که دوس دارم نباشم بعد فکر میکنم شاید بهتره اونجوری باشم که دوس دارن یا جوری باشم که لذت میبرم یا اصلا باید جوری باشم که آخرتم تامین شه
[/quote]
من اگه رابطه مقطعی میخواستم که به راحتی میتونستم. دوستایی دارم که هر آن حاضرن کنارم باشن و برام خیلی بیشتر از دوست باشن.کلا مردهای اطرافم از بزرگ و کوچیک خیلی منو میپسندن :)
اما من با خودم درگیرم نمیخوام درونم با مرد پر شه میخوام خودم این حسو تغییر بدم حسی که قریاد میزنه به یه مرد احتیاج دارم تا خوشبخت باشم در حالی که
میخوام تنهایی خوشبخت باشم
فعلا هم اصلا به ازدواج فکر نمیکنم:72:
[/quote]
خیلی خوبه که رابطه مقطعی نمیخوای و این واقعا ارزشمنده...
راستشو بخوای جوانه خانم نامزد من یه جورایی خیلی شبیه شماست رفتاراش .. نمیتونم درکش کنم . همین حالتایی که شما میگین رو داره . نمیدونم کی میخواد ثابت بشه. روانشناس هم هنوز نبردمش نمیدونم چش شده :316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
نازنین جان بعد چند بار خوندن این متن و تاکید به حضرت محمد ...
فقط این اومد تو ذهنم که.
برو بابا
:311::46:
جدا میگی حضرت علی گفته؟باور کن من میدونم حضرت محمد بوده...
از حرف تا عمل
در زمـان پـيـغمبر اكرم (ص ), طفلى بسيار خرما مى خورد.هر چه اورا نصيحت مى كردند كه زياد خوردن خرما ضرر دارد, فايده نداشت .مادرش تصميم گرفت او را به نزد پيغمبر(ص ) بياورد تا او را نـصـيـحت كند.وقتى او را به حضور پيغمبر آورد, از پيغمبر خواست تا به طفل بفرمايد كه خرما نخورد, اما آن حضرت فرمود:((امروز برويد و او رافردا دوباره بياوريد.))
روز ديـگر زن به همراه فرزندش خدمت پيغمبر(ص ) حاضر شد.حضرت به كودك فرمود كه خرما نـخورد.در اين هنگام زن , كه نتوانست كنجكاوى و تعجب خود را مخفى كند, از ايشان سؤال كرد:يارسول الله چرا ديروز به او نفرموديد خرما نخورد؟ حـضـرت فـرمـود: ((ديـروز وقتى اين كودك را حاضر كرديد, خودم خرما خورده بودم و اگر او را نصيحت مى كردم , تاثيرى نداشت .))
امـام صـادق (ع ) فـرمود: ((به راستى هنگامى كه عالم به علم خودعمل نكرد, موعظه او در دل هاى مردم اثر نمى كند, همان طور كه باران از روى سنگ صاف مى لغزد و در آن نفوذ نمى كند.))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
ببخشید دوستان این همه تناقض تو حرفام هست...خودم میخونم خندم میگیره آخه گاهی احساسم مینویسه گاهی عقلم :))
جوانه جون رو بخون فکر کنم خیلی کمکت کنه ...
مباحثه بین عقل و احساس
پست 52فرشته مهربون
بله عزیزم
حق با توئه ( روایت از حضرت محمد ) :) .....
مباحثه رو هم حتما اجرا میکنم
دو دفتر 200 برگ بزرگ دارم که مخصوص کارای روانشناسیمه
از جدول آرزوها تا نوشتن اتفاقات تلخ و شیرین و شکستها و پیروزیها و تمرینات تنفسی و...
با کلی برگه پرینت گرفته شده که همه جاش های لایته و خلاصه نویسیه (برای تاپیکهام که همه رو پرینت گرفتم و خوندم )
با نتیجه گیری و بازخوردشون تو زندگیم
اکثرا آدم درون گرایی بودمو از خانواده و اطرافیان کمک نخواستم چون خواستم خودم مشکلاتمو حل کنم و بدون اینکه بقیه بدونن...
متاسفانه آدمهاییم که همیشه ازشون کمک خواستم نفهمیدن چی گفتم
و بدترین برخورد و داشتن
من خوشحالم که خودم تو زندگیم به خودم کمک کردم و خدا هم همیارم بود و تنهام نذاشت
و الان که مقایسه میکنم با همه کم و کاستی های الانم نسبت به گذشته احساسم و روحم و شخصیتم خیلی قوی تره و به خودم افتخار میکن
دوره های فرودمم با توکل به خدا و کمک دوستامو و پشتیبانی خانوادم خوب میشه از کمک همه شما دوستای خوبمم ممنونم و خوشحال که اینجام:72: