RE: ارتباط نامزدم با دختر دوست خانوادگی
عزیزم ممنون از توجهت .. ما عقد کرده هستیم ..
ما چند ماه قبل درباره ی تمام این موضوعات و تمام انتظارات و حریم ها با هم صحبت کردیم و حتی مکتوب نوشتیم و زیرشم دوتایی امضا کردیم .. و قول دادیم که برای همیشه رعایت کنیم تا به مشکل نخوریم ..
آخه نامزد من اصلا این کارو خیانت حساب نمیکنه !! دائم تکرار میکنه تو میدونی من منظوری ندارم و این خیانت نیست .. میگه ما چون رابطه مون خانوادگیه و از بچگی بزرگ شدیم اصلا با هم این حرفها رو نداریم و اگه اون خانوم اینجوری صحبت میکنه به دلیل اینه که اونجا این جور مسائل عادیه .. تو صحبت هامون بار ها و بارها اشاره میکنه به این که اونجا شرایطش با ایران فرق داره و همه با هم راحتن .. اون خانوم دوستای پسر داره و با همه شون اینجوری برخورد میکنه .. میگه تو که میبینی من زیاد باهاش صحبت نمیکنم و فقط به خاطر دوستی قدیمی و سرگرمیه ..
هر دفعه میگه ما به اندازه ی کافی مشکل داریم و تو به جای اینکه رو این مسائل حساسیت بی خود نشون بدی تو خرج و مخارج کمک من باش .. مدام ضعف های منو بهم یاد اوری میکنه و به قول معروف منو مجبور به عقب نشینی میکنه ..
با توجه به اخلاقش میدونم که از این به بعد صحبت کردن بی فایده ست .. فقط اونو حریص تر میکنه نسبت به این مسئله ..
با اینکه هیچ چیزی کم نمیذارم تو رابطه مون بازم میترسم نکنه به خاطر ضعف های من پناه ببره به اون ..
دوست پسر داشتن زن شوهر دار کجای دنیا عادیه؟ فرانسوی ها به خاطر این قضیه شون که تازه در بعضیهاشون هست مسخره می شن به بی غیرتی در بین اروپایی ها! در آمریکا که اصلا این مسئله جرم محسوب می شه !
مهران عزیز ممنونم ..
منظورم از دوست پسر به اون معنا نیست .. دوستهایی داره که پسر هستن و رفتارش باهاشون مث رفتارش با دختراست .. مثلا دست دادن و عزیزم گفتن و .... ( اینجوری که من متوجه شدم چون نمیخوام تهمت بزنم به کسی )
در ضمن اون خانوم میگه من با همه همین طورم .. یعنی این دوستت دارم و عاشقتتتتتم تیکه کلامه منه !! من میدونم که این طور نیست و حتی اگر هم اینطور باشه برای من یکی قابل قبول نیست و نمیتونم بپذیرم ..
یه جمله از مدیر همدردی خوندم که خیلی به دلم نشست ..
گفته بودن وقتی پیش یه ادم سیگاری میشینی ممکنه خودت سیگاری نشی اما بوی دود سیگار میگیری ..
این قضیه منو وحشت زده کرده .. اگر همسرم عادت کنه به این روابط و براش عادی بشه چی ؟!
این اولین بار هست که همچین مسئله ای پیش اومده و من میخوام که اخرین بار باشه .. چون مهم همون بار اوله که خیلی کارها تبدیل به عادت میشن ..
سلام دوست عزیز
چرا این همه مقاومت نشون میدی؟خیلی از خانم ها مثل شما هستن.خود من حتی از خانوادم هم دورم و همسرم اجازه نمیده تنهاجایی برم...اشکال نداره اما اینکه دست نگه داری تا بنیان خانواده سست یشه خیلی اشکال داره
اولا این دوران عقد رو غنیمت بشمار و تا می تونی شناختت رو از نامزدت بالا ببر.
دوم اینکه آیا شما در اون قرارداد در مورد ارتباط و حد و حدود همسر با زن های دیگر هم بندی نوشته اید؟ اگر حریمها مشخص هست که الان نباید به دنبال منصرف کردن ایشان باشید بلکه بیشتر نظاره گر باشید و البته یاداوری بندهای قراردادی که با هم دارید. اما اگر حریمها مشخص نیست پس لازم است ان قراردادتان را بازنگری کنید و یا انرا همانطور که هست بپذیرید.
خانومی ممنونم از نظرت ..
راستش من با تمام عواقبش که میدونستم سخت گیریهاش بیشتر میشه باهاش صحبت کردم ولی نتیجه ای نداشت ..
دلجو دلتنگ عزیز ..
ما قرار گذاشتیم از خیانت دوری کنیم و همیشه به هم وفادار بمونیم .. و هر رابطه ای که از راه خودش خارج بشه و به زندگیمون لطمه بزنه ( مثل رابطه با دوستان ) سریعا باید کات بشه ..
همسرم اصلا باور نداره که این رابطه چقدر داره منو عصبی میکنه و زندگیمونو خراب میکنه .. حتی من بهش گفتم قبول دارم که تو منظوری نداری اما به خاطر ارامش روانی من و فشاری که این موضوع برای من داره سریع تر این رابطه رو تموم کن .. اما جوابم فقط این بود که تو بیخودی حساس شدی و بین این همه مشکل به چه چیزی داری گیر میدی !!!
قبول نمیکنه که این جزو همون خط قرمزها هست که داره شکسته میشه .. فکر میکنه این رابطه سالمه و اون خانوم شخصیتش همین جوریه .. میگه برای من مهم نیست و برای تو هم مهم نباشه چون من تو و زندگیمونو دوست دارم و بهت وفادارم .. میگه این رابطه از اون حدود خارج نشده و من جوری باهاش صحبت میکنم که حواسشو جمع کنه و دیگه از این حرفها به من نزنه ..
!!!!!!
ای کاش اون زمان تعریف خیانت و خارج شدن از خطورطرو هم برای هم کاملا تعریف می کردید. از نگاه هر کس این مسائل متفاوته. مثلا شما می گویی من مو هایم بیرون باشد خط قرمز نیست اما شاید همسرت این را نوعی خودنمایی و خیانت بداند. به نظرم تعاریف جزئی مهمتر از کلیات هست. این را برای دختر و پسرهایی نوشتم که قصد ازدواج دارند.
اما حالا بهتر است به همسرت اعتماد کنی و ببینی چگونه از پس این مساله بر میاید. شما نمی توانی بعد از اینکه وارد زندگی شدی دائم او را چک کنی. بهتر است همین اول کار ببینی به قول معروف چند مرده حلاج است. الان زمان سنجیدن نامزدت هست نه تربیت کردنش.
چقدر قشنگ گفتی عزیزم .. کاش همون اول به جزئیات میپرداختیم ..
چشم .. سعی خودمو میکنم که تو این مورد بهش اعتماد کنم هر چند واقعا سخته و خیلی اذیتم میکنه ..
اما شما درست میگی من که نمیتونم دائم مراقبش باشم .. و نمیتونم هر لحظه راجع به این موضوع باهاش صحبت کنم ..
کاش مردها میدونستند با کارهایی که ممکنه به نظر خودشون کوچیک و بی اهمیت باشه چقدر با اعصاب همسرشون بازی میکنند و تحت فشار روانی میذارنش ..
عزیزم شوهر تو میدونه که داره چکار میکنه و به نظرم کم کم این مسله واسش مهم شده که اگر اینطور نبود به نیوشا نمیگفت کسی که اون روز با تو چت کرد ارام بود ؟ منظورم اینه که انگار نمیخواد بپذیره داره چکار میکنه ولی از طرفی داره خودشو گول میزنه که من منظوری ندارم اصولا انسان ها رو از هرچیز منع کنی حریص تر میشن به نظرم 1 مدت ظاهر خودت رو حفظ کن اصلادر این باره حرفی نظر و توجهی نشون نده اما پنهانی شوهرت رو زیر نظر بگیر ببین هنوز داره ادامه میده یا نه
هر روز با هم چت میکنن ؟
شوهرت ادمی هست که نسبت به ناراحتی و منزوی شدنت واکنش نشون بده یا اینکه تو محبتت رو اگه کمتر کنی متوجه بشه؟
کارو عزیزم ممنون از حضورت ..
راستش یک یا دو شب در میون با هم حرف میزنن ..
همسرم همه چیز رو به من میگه و جز چند تا مورد کوچیک که گفتم قبلا تا الان خدایی چیزی از حرفاشونو ازم قایم نکرده .. حتی پسووردش رو بهم داده و میگه هر وقت خواستی برو و بخون .. چند بار هم ارشیو حرفاشونو پاک کرده بود که گفت فکر میکردم بقیه میتونن ببینن و از وقتی من براش توضیح دادم که فقط خودتون دو تا میبینید دیگه پاک نمیکنه ..
کلا همه کاری که بخواد بکنه رو جلوی روم میگه و اینجوری نیست که پنهانی کاری کنه .. حتی اگه من خوشم نیاد اون کارو انجام میده اما بهم میگه که این کارو کردم ..
آره هر وقت من ناراحت میشم سریع میفهمه .. اولش دلیلش رو میپرسه و بسته به اون دلیل واکنش نشون میده ..
تو بعضی موارد آرومم میکنه و خیلی حضورش تاثیر داره .. اما تو یه سری موارد دیگه خودشم سرد و ناراحت میشه و بدتر دعوامون میشه ..