RE: هيچ تمايل جنسى به شوهرم ندارم و عاشقش نيستم جدا شم ؟
با احساسش که شک نکن بازی کردی ...
نمیدونم که بیش از اینش چیه؟
بازم میگم تمام اینا اشکالش جامعه است که واقعا اوضاع خوبی نداره ازدواجا با صلاح خانواده باید باشه نه به اجبار..
باید ادم کاملا خودش تصمیم بگیره..
بعدشم قبل عقد باید حد اقل 2 ماهی نامزد باشن همه.
خانواده من از رابطه قبليم و بهم خوردنش خبر داسثشتن اما من كه اومدم گفتم از خوشحالى بال در اوردن و سريع همه چيز پيش رفت من قبل عقد يك بار با شوهرم فقط بيرون رفتم نمى دونم چرا خانوادم اشتباه منو كردن اگر دو ماه باش دوست مى شدم كار به اينجا نميكشيد حتى خود شوهرم هم
مي دونست من تازه از يه رابطه بيرون اومدم و گريه هامو ديده بود . ممى گين چيكار كنم؟ حرف عروسى كه مى شه تنم مى لرزه اما تا كى ازش فرار كنم؟ خودش هم يه بار گفت اگر تو عاشقم نيستى بهتره جدا شيم اين جورى هر دو بدبخت مى شيم گفت تو عاشق من نمى شى و هيچ تلاشى هم نكرد! گفت مرد باش بگو اشتباه كردي جلو همم خودت بايد وايسى و توضيح بدى!!!
اها اگه اینطوره که حرفی نیست توافق میکنین..
یکی از اقوام ما مشاوره همیشه میگه باید از همه راه ها و مسیر ها برای حل مشکل استفاده کرد و اگر نشد راه اخر رو انتخاب کرد.
یه مساله مهم هم هست که توی مشاوره اینترنتی هیچ کس درک نمیکنه طرف مقابل تو چه وضعیه ( از نظر خانوادگی و فکری و ...)
برا همین خیلی سخته..
مشاور حضوری حتما چیزایی دیده توی شما دو تا که گفته بدرد هم نمیخورین
قبل ازدواج مشاوره نرفتین؟
من و خانمم رفتیم
گفت به هم میخورین ..شخصیتتون خیلی خیلی شبیه همه و...
ولی الان بعد دو ماه عقد میگه علاقه ای بوجود نیومده تو قلبش ..
البته نسبت به حرفش مطمین نیست..چون یه بار گفت بی علاقه هم نیست..
دودل شده.. الانم باهام هیچ ارتباطی نداره و گفته میخواد فکر کنه..
ببخشید شاید حرفم نوش داروی بعد از مرگ سهراب باشه ، اما حرف خوب گفتنش بهتر از نگفتنشه حتی اگه دیر باشه
صبح تا شب توی این برنامه های ماهواره و تلویزیون برنامه های روانشناسی و مشاوره ازدواح و غیره می ذارن
بهترین شون دکتر هلاکویی تا حالا چند بار اومدن گفتند زمان مناسب نامزدی (قبل از عقد و ازدواج) یعنی زمانی که باید زوج با هم آشنا بشن که آیا بهم می خورند یا نه ، بهترین زمان بین 6 ماه تا 1 سال و نیم است!
تو یکی از برنامه هاش دیدم دکتر هلاکویی میگفت حتی خیلی عالی میشه که قبل از ازدواج و عقد یک مسافرت با هم برن چون توی مسافرت خیلی از اخلاقها و رفتارها و جزئیات اخلاقی افراد مشخص میشه.
توی یه جلسه خواستگاری که نمیشه شخصیت رو شناخت.
سلام
همونطور که گفتم عاملی در ایجاد حس تنفر پیش اومده که اون رو هم شما گفتید.
که مهمترین عاملش زود ازدواج کردن شماست. جایی ندیدم بگید سن همسرتون رو ولی احتمالاً حدود سن
شماست.
دختر ها توی سنی که شما دارید بعلت آشنایی تازه با موضوع ،یک حس تنفر نسبت به مسایل جنسی دارند که به
مرور زمان و با افزایش میل جنسی و رسیدن به سطح طبیعی ،رفع خواهد شد . همچنین در پسر ها میل جنسی در
این سن بسیار سرکش هست و افراد خیلی بی مبالات رفتار میکنند و گاهاً حرکات نسنجیده (بعلت تازه کاری و
ناپختگی) ازشون سر میزنه.به نظر من مشکل شما مشکل حادی نیست و به مرور رفع خواهد شد بشرطی اوضاع رو
مدیریت کنید.
پیشنهاد میکنم هم خودتون و هم شوهرتون (خصوصاً شوهرتون)در مورد مسایل جنسی مطالعه کنید
موفق باشید.
سلام من رفتم مشاور گفت شوهرتو بيار ببنيم چقدر تغيير مى تونه كنه و چقدر اميد هست واسه ادامه دادن يا اگر نمى شه حداقل بعدا واسه خودت دليل داشته باشى پشيمون نشي اما شوهرم مى گه نمى يادددددد مى گه اين كارا مسخرس و پول الكى دادن!
فكر مى كنم بايد جدا شم مشاور گفت با خانوادم صحبت مى كنه . دوستان كمكم كنيد محكم باشم و بتونم بدون جنگ و دعوا تموم كنم
اگر واقعا حس میکنی همه تلاشت رو کردی با توکل به خدا راهی که به نظرت درست میاد رو برو..
البته بازم میگمم اگر فکر میکنی همممممممممه راه ها رو رفتی و هیچ راهی برات نمونده
سلام دنیا جان .نظرات دوستا تا حدی درسته ولی تصمیم نهایی و آخر خود شما باید بگیری با توجه به شناخت و هدفهای خودتون از شوهرتون و انتظاراتی که از زندگیتون دارید.