:325:
نمایش نسخه قابل چاپ
:325:
:323:
را تنهام گذاشتید
خیلی احساس تنهایی می کنم
وضع داره بدتر میشه
امشب برخوردی باهام کردکه تا حالا داشتم گریه می کردم
دیگه تحمل ندارم امشب از خدا خواستم یا من رو بکششه یا اون رو
دیگه تحمل ندارم
سلام عزیزم. شما با فوق لیسانس زن یه آدم بدون دیپلم شدی؟؟؟ آدما وقتی تحصیلاتشون بالا باشه سطح شعور و فهم و درکشون میره بالا. عاشقش شدی؟ شما تو خونه ای اون وقت اون با فیلم خودارضایی میکنه؟
آره توخونه ام
اما میگه تو رو به خواب کنار من نباش
بخوام نرم هم داد میزنه
جلوی خودم تا حالا این کار رو نکرده اما بارها شده که وقتی با من هم رابطه داره سر من و میزاره تو سینه اش میزنه اون شبکه ها بعد با من رابطه برقرار می کنه اما نمیزاره من ببینم
آره اشتباه بزرگی کردم می دونم . الان هم دارم چوبش رو می خورم چقدر بابام گفت بدردت نمی خوره
اما به خدا خیلی فرق کرد همین که عقد کردیم انگار یه آدم دیگه شد . من چشم و گوش بسته بودم اون تهرونی بود زبونش وای ................. ضمنا اون سیگاری بودن ، مشروب خوردن و دیپلم نداشتنش رو قبل عقد نگفته بود
پسکجایید ای فرشته مهربون ای مدیر همدردی بعد اینکه بلایی سرم اوردید میایید پاسخ میدید
اومدید گفتید یه کارایی رو بکنم اما ما تو دعواییم این کار را رو چجوری بکنم هر چند که کردم دوباره پر رو شد . طلبکار تر از همیشه
کمکم کنید
ساره جان بالاخره پیدات کردم
هنوز صفحات قبل را نگاه نکردم
عزیزم سر فرصت میام میخونم و نظر میذارم
البته ظاهرا دوستان مشاوران سایت خیلی خوب راهنمایی کردند.
این دوستان مشکل اولیه من را که فعلا قهریم شوهرم طلبکاره و انتظار داره باز من خودم رو خرد کنم و بعد یه دنیا تعهد ازم بگیره رو حل نکردن
من انقدر کوتاه اومدم که اگه تو روز روشن بگه شبه میگه تو بگو شبه وگرنه زن بدی هستی
ممنون که انقدر کمکم می کنید . هر روز داره رابطمون بدتر میشه
چی کار کنم . دیگه سر راه رفتنم هم که چرا صدا میده داره دعوا راه میندازه
چی کار کنم ...........
ساره خانم..
سلام
یه جورایی معکوس درکتون میکنم چون همسر منم ( البته دو ماهه عقدیم ) همینطور شده.
البته قضیش فرق داره یکم ولی از همه چیم ایراد گرفته و گفته منو نمیخواد و دوسم نداره و نداشته از اولش ( البته بدش نمیاد و نمیومده به قول خودش روی عقل ازدواج کرده )
وقتی یه نفر رو ادم دوس داشته باشه بدی هاش رو هر چی هم باشه نمیبیه ولی وقتی یکی رو نخوای همه رفتاراش زیر ذره بینه ..
ببخشید رک میگم ولی شوهرتون شما رو دوست نداره و علاقه ای به شما نداره و از شما به عنوان یه ابزار داره بهره میبره . حتما به مشاور یا روانکاو نیاز داره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sare jo0on
اگر واقعا می خواهی مشکلت حل بشه یک بار دیگه پست مدیر رو بخون
خط به خط
کلمه به کلمه
سعی کن عمق مطلب را بگیری
با گفتن اینکه امروز این جوری شد ، اون روز اون جوری گفت
این جا رفتم ، اونجا بودم
فقط دلت سبک میشه ، اما مشکل سرجای خودش می مونه ، همتی کن و بخواه که زندگی ات را بسازی ، اون هم با تمام سختی هایش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی