RE: نمی توانم راستش را بگویم. وای هرگز نمیتوانم.
سلام دوستای خوبم. سلام تالار عزیزم
نامزد کردم. سه روز پیش . تا عید نوروز هم انشاالله ازدواج میکنیم. نامزدم بسیار مرد خوبیه. خانوادم تحقیق کردن . خودمم قبولش دارم. هرچند هنوز عاشقش نیستم و احساسات خاصی رو تجربه نمیکنم . اما ایمان دارم که مرد خوبیه. پاک و نجیب و با شعور.
تو همین مدت کوتاه میتونم احساس آرامش کنم. آرامش خاصی که فکر کردن به لحظه حال بهم دست میده. آرامشی که در گذشته تلخ من جایی نداره.
خدا میدونه هنوزم چقدر استرس دارم. اما به هر حال این اتفاقات افتاد.
دعا کنیدبرام. ممنونم همه عزیزانم تو این تالا خوب.
ممنون فرشته مهربانم. :72:
:72::72::72::72:تبریک با صمیمانه ترین احساس.................:72::72::72::72::72:
خیلی بهت تبریک میگم عزیزم
انشاا... روزای خیلی خوبی رو داشته باشی.اونقدر خوب که همه چیه گذشته رو فراموش کنی.
دیگه بهش فکر نکن و به فکر آیندت باش
تو فوق العاده ای
فکر کنم هنوز از آخرین ارسال یه هفته نگذشته پس اجازه ی ارسال پست دارم ویدا جان . پیگیر تاپیک بودم ولی خبر ازدواج رو تازه دیدم و واقعا برام سخته چیزی نگم!
مهربونی خیلی خوشحال شدم.چه قدر خوبه که انقدر قشنگ تموم شدتایپیکت برات آرزوی خوشبختی میکنم.ایشالا خبر خوشبختی بیشترو مامان شدنت هم ببینم
:46::46::72:
mehrabooni عزیز تبریک فراوان دوست خوب:46:
برای آرامشی که داری خیلی خوشحالم ، همین معنای خوشبختی هست :43:
چون انتخابت از روی عقل بوده ، بهت قول میدم عاشق همسرت میشی ،اگر سعی کنی همسرت رو عاشق خودت کنی ، خودت زودتر عاشق میشی ، خیلی لذت خوبیه
قدر همدیگر رو بدونید ، براتون آرزوی خوشبختی دارم ، امیدوارم همیشه لبتون خندون باشه
[align=center]:72::72::72::72::72::72::72: