RE: فیلم دوران جوانی زندگیم را خراب میکند..
با سلام وممنونم
الان باهاش تماس گرفتم وتمام حرفهای شما را برایش همان طوری که گفتید شرح دادم..یعنی گفتم دیگه نمیخوام راجب این موضوع صحبت کنم اذیت میشم اذیت میشی خیلی قربون صدقه اش رفتم ...ازش خواستم همه چیزو فراموش کنه زندگی ارزش این حر فهارو نداره گفتم میریم مسافرت تا روحیش عوض شه
گفته باید یه جایی اجاره کنیم و از کنار خونه مامانت بریم یه محله دیگه تا مامانت بفهمه داره ما رو اذیت میکنه با حرفهاش ...این کار درسته یا نه؟میترسم مادرم ناراحت بشه ..
ازش خواستم چادر سر کنه گفت اگه قول بدی با مامانت کمتر رفته امد کنی باشه قبوله منم قبول کردم
خیلی دلداریش دادم راجب مخالفت با مادرم گفتم دوست ندارم به مادرم فحش بدی یا اینکه اصلا حرفشو بزنی زندگیمون ارزش این حرفها رو نداره ما با چه سختی زندگیمونون ساختیم این درست نیست به این راحتی و با این حرفها خرابش کنیم ...همش طرفدارش شدم گفتم تو راست میگی مامانم اشتباه کرده این حرف زده فقط خدا کنه عواقب بعد نداشته باشه چون خودم اصلآ راضی به زدن این حرفها نبودم فقط با راهنمایی شما گفتم
هواشو داشته باشید اما بی احترامی رو اصلا قبول نکنید
بهش بفهمونید همونطور که شما احترام خانواده اونو دارید و مهمتر ازون احترام بزرگتر از خودتونو از بی احترامی نمیگذرید
بحث مادر شما و ایشون هم نیست,این مربوط به شخصیت آدماست
دوست عزیز تو هر موقعیتی میتونید رفتار درست انجام بدید اما اینقدر نترسید که امتیاز دارم میدم و...
این اتفاق شاید خیلی از کاستی های زندگیتونو رو میکنه و فرصتی میشه برای شناخت بیشتر
پس حتما سر فرصت مشاوره برید حالا به هر بهانه ای,جوری که منجر به جبهه گیری نشه
ما فقط پیشنهاداتمونو میگیم این شمایید که تشخیص میدیدبنابر شرایطتون کدوم مناسب تره
اما فقط یه توصیه که اصلا دیگه حتا به اون رابطه و فیلم نپردازید,حرفشم زده شد صحبت دیگه ای پیش بکشید و بفهمونید یه موضوع بی اهمیت بوده
اینقدر شرط و شروط نزارید و هی دنبال امتیاز دادن یا گرفتن نباشید
مسافرت هم رفتید سعی کنید یه تجدید روحیه برای هردوتون باشه
برنامه های آینده تون,آرزوهاتون و... از همه بگید
بحندید,شاد باشید و فراموش کنید
امیدوارم آرامش برگرده به زندگیتون
صبور باشید:72:
یک مقدار منصف بودن هم بد نیست حاجی جان! چادر سر کنه؟ نعوذبالله چند درصد از آقایان از چنین گناهی در مورد همسرشون می گذرند اون هم با فیلم ضبط شده! اصلا تصورش هم مو به تن آدم سیخ می کنه! یک مقدار انصاف.. من مذهبی نیستم . ولی احتمالا شما مذهبی باشی. حضرت علی (ع) همیشه توصیه داره به انصاف داشتن . در حق هر کسی. شما دروغی رو گفتید که رئیس جمهور آمریکا رو به پای میز محاکمه کشوند. اگر همسرتون کمتر به روتون میاره نشونه بزرگواری اون هست.
به نظر من سعی کنید اصلا خودتون رو حساس نشون ندید. بیشتر بهش محبت کنید، اون سزاوار دوست داشتن و محبت دیدنه. به نظراتش احترام بذارید ولی اصطلاحا خودتون رو از دست ندید یعنی وقار و اعتماد به نفس یک مرد رو داشته باشید. بگذارید زمان مشکلتون رو کمرنگ می کنه. حساسیتهاتون رو از بین ببرید.
با سلام وممنونم از همه شما دوستان
حرف شما درست هیچ مردی نمیتونه از چنین گناهی بگذره (البته به نظر من) من هم خیلی عذاب میکشم چون تصور این چنین چیزی را هم نداشتم.... بدترین و یا آخرین حد انتضار (که دعا میکنم برای هیچ کس از این اتفاقها پیش نیاد)از یک خانم نسبت به شوهرش است که حتی فکر کردنش برای بعضی خانمها هم سخته چه برسد به دیدن فیلم جنسی همسرشون با یک فرد دیگه .....من خیلی شرمنده همسرم هستم وسعی میکنم اشتباهم را با بزگواری او جبران کنم .... باید همسرم را درک کنم اما نمیتوانم بهش میدان بدم چون میشناسمش اگه یکم بهش زیادی میدان بدم بعدا باهاش مشکل پیدا میکنم چون خانواده همسرم مادر خانم همه کاره خونه است پدر خانم فقط دکور خونواده است همسرم هم همیشه قبل از این ماجرا میخواست که من به همه حرفهایش گوش بدم و هر چه ایشون گفتند بگم چشم الان که این اتفاق افتاده منظورش اینه که من هر چی میگم تو باید بگی چشم یعنی تو خانم باش من آقا .....ولی توی خانواده ما اینجوری نیست من زیاد سخت گیر نیستم ولی زیاد هم به خانمها میدان نمیدم ...... من از این موضوع هراس دارم و نمیتونم تمام اختیارمو به خانمم بدم از طرفی هم اون اعصابش خیلی داغونه باید یه جوری این ماجرا از ذهنش پاک کنم فقط چطوری باهاش رفتار کنم که هم فراموش کنه وهم این رفتار من باعث نشه که اون فکر کنه من هر چیز که گفت بگم چشم ....
زیاد مذهبی نیستم حتی بعضی وقتها خودم بهش اجازه میدم چادرسر نکنه ..اما به بعضی چیزها اعتقاد دارم ...اگه امروز خواست چادر در بیاره ....فردا میخواد موهارو فر بده ...اون وقت نه من میتونم منصرفش کنم نه خودش از این کار دست بر میداره (چون خانمه دوست دارن همه یه جوری بهشون توجه کنند اگه این عادت بشه دیگه کاری نمیشه کرد)
دوست عزيز سلام و وقت بخير:72:
منم يه خانمم تو اين تالار مثل همه خانمهاي ديگه با عقايدي متفاوت،ولي مطمئنم هيچ خانمي حتي ببخشيد كه اين رو ميگم خراب ترين نوعش هم نميتونه خيانت همسر و يا ارتباط همسر با زن ديگه اي رو از يادش ببره.پس اين يك طرف قضيه كه شما ميبايست سعي ميكرديد قضيه پيش آمده رو كتمان كنيد و بگذاريد بين خودتون و خداي خودتون.ولي خوب نشد و اين كارتون رو بسيار سخت خواهد كرد ،چرا كه اعتماد همسرتون نسبت به شما از بين رفته و انتظار نداشته باشيد به اين زودي ها قضيه تموم بشه و انگار نه خاني اومده و نه خاني رفته.پس خواهشا قيافه حق به جانبي نداشته باشيد.درسته موقعيت خانم با آقا فرق ميكنه و حالا چون تحت شرايطي دين ما به مرد اجازه داشتن 4 زن رو داده كه البته به نظر من به غير از معصومين هيچ مردي شرايط اين موقعيت رو نداره، ولي مردها هم نبايد به خدشون اجازه هر كاري رو بدن.خيانت خيانته چه براي مرد چه براي زن.سوء استفاده جنسي بده چه مردش چه زنش.
حالا بگذريم دوست عزيز زنتون حق داره نسبت به شما بدبين باشه و بخاطر همين ميخواد جاپاش مطمئن باشه،مثلا خونه به نامش بشه،رو حرفش حرف نزنيد و خيلي چيزهاي ديگه ،به قولي ميدونيد تحت كنترلتون داشته باشه چون شما خطا كرديد و خطاتون هم متاسفانه كوچيك نيست.يا بهتره بگم جزو خط قرمزاي تقريبا همه زنهاست يا مهمتر از اون خط قرمز هر مرد و زنيه.سعي كنيد يه مدت باهاش مهربون باشيد،بهانه دستش نديد اگه خواست چك اتون كنه بذاريد بكنه.موبايلتون،ارتباطاتتو رو كنترل كنه خوب به نظر من طبيعيه.اگه ميتونيد حتما بريد پيش مشاور.
تازه يه چيز ديگه هم هست كه من حق رو به همسرتون ميدم.شما خودتون خطا كرديد و جالبه بهش ميگيد چادر سرش كنه؟چرا؟به نظرتون اين درسته كه خودتون گناهكار باشيد و بعد چون مرد هستيد نسبت به همسرتون تو اين موقعيت تعصب به خرج بديد؟شما بايد متاسفانه به خاطر اشتباهتون و توبه اي هم كه كرديد بسيار حليم باشيد.بردباري به خرج بديد.بسيار دعا كنيد.نماز و روزه هاتون رو به موقع به جا بياريد.بذاريد همسرتون هم درك كنه و ببينه كه شما اون مرد دورا ن مجردي نيستيد و پابند زندگي و زنتون هستيد و الان ديگه پاهاتون نمي لغزه.
وقتي من فكر ميكنم خدايي ناكرده اگه اين اتفاق براي من ميافتاد چيكار ميكردم.داغون ميشم،تصورش هم برام ديوانه كننده است.هيچ چيزي نميتونست اعتماد از دست رفته ام رو بهم برگردونه.نميدونم شايد زمان و رفتار طرف مقابل به مرور چاره ساز باشه....
براتون دعا ميكنم و اميدوارم هميشه پاك باشيد و پاك بمونيد و ديگه خطاي اينجوري نكنيد.دعا ميكنم زندگيتون دوباره شيرين بشه،آمين