RE: مشکل با خواستگاری سنتی!!
رویان خانم سلام
درد و دل هاتونو قبول دارم. یه سری آدم بی فرهنگ که برای پسرشون خواستگاری میرن دقیقا به دختر به صورت یک جنس نگاه میکنند. اما همه اینطوری نیستند
دختر مثل یه گل می مونه، لطیف و قشنگ. مثل یه چشمه ی پاک پر از احساساته. دوست داره عشقی داشته باشه که احساساتشو به پاش بریزه( چند وقت پیش یه آهنگ خیلی قشنگ از انریکه رو گوش میکردم که همینو میگفت پس اینور آبی یا اونور آبی نداره همه ی دخملا اینجورین)
حالا مشکل اینه که توی خیلی از دوستی های دختر پسر، دخمل چشمه ی احساساتش فوران میکنه و عیب های خیلی خیلی گنده ی طرف مقابل رو هم نمی بینه ( برای پسر هم پیش میاد ولی چون دختر احساسی تره بیشتر) به خدا کلی نمونه شو توی همین تالار خوندم.
من فکر میکنم که خواستگاری سنتی بهتره! چون اول بدون هیچ احساسی با عقلت طرف رو بررسی میکنی و اگر خوشت نیومد ردش میکنی. اگر هم عقلت تاییدش کرد با خیال راحت عاشق میشی.
حالا یه سری خواستگار بی شعور هستند که به دختر به صورت جنس نگاه میکنن به کنار، خیلی ها هم اینطوری نیستند. دقیقا به دختر به صورت گل لطیفی نگاه میکنند که مراقب قدرتمندی (پدر) دارد که باید از پدر دختر را خواستگاری کنند و ناز دخترش را بکشند. دختر هم با عزت و احترام وارد خانه ی شوهر میشود.
اینها نظر شخصی منه.
ایشالا زود زود یه همسر خوب نصیبت بشه و از این خواستگار بازیا راحت شی. میدونم جقدر سخته خواهر
مشکل اصلی اینه که تو کشور ما به شدت اختلاف فرهنگی وجود داره، پدر و مادرا کاملا سنتی، بچه ها مدرن!
سنت و مدرنیته رو هم نمیشه باهم قاطی کرد، یکی باید کوتاه بیاد.
به نظر منم خواستگاری بدون دیدن و آشنایی خیلی مسخره به نظر میرسه
چون توی دوستای خودم دیدم کسایی رو که میگن یارو فقط میخواد زن بگیره! یعنی چی؟ یعنی براش مهم نیست که کی باشه و دوستش داشته باشه یا نه!
ممکنه خونوادش 20 جا برن خواستگاری تا یکی دخترشو بهشون بده. خوب این اسمش چیه؟
من این نوع ازدواجا رو قبول ندارم. به نظرم دختر و پسر باید همدیگه رو ببینن و بپسندن بعدش خانواده ها رو در جریان بذارن. نمیگم دوست باشن و مدتها باهم بیرون برن اما میگم اگه کسی میخواد ازدواج کنه باید اول دختر مورد نظرش رو ببینه باهاش حرف بزنه، اول از خودش اجازه بگیره و بعد اگه دختر اجازه داد بره خواستگاری که هردو طرف راضی باشن برای این مراسم سنتی -که خیلی هم خوب و قشنگه- درسته یه زمانی خواستگاری به شیوه کاملا سنتی جواب میداد اما این روزا باید به این شیوه سنت و مدرنیته رو باهم قاطی کرد.
هرچند ممکنه الان دوستان بیان و بگن نه اشتباه میکنی
اما این نظر شخصی منه و بر اساس تجربه میگم بهترین راهه
البته این رو هم بگم با دوستمون موافقم، خواستگاری کورکورانه و شناخت بر اساس ظاهر و ایراداتی که گفتن، یه جورایی توهینه به شخصیت دختر.
اینو دیگه همه باید قبول داشته باشید
منم دخترم و این چیزارو درک میکنم الان وقت ندارم خیلی بنویسم اما دوستی با پسرا راهش نیس..پسره استفاده شو ازت میکنه لذتشو میبره بعدا میگه ما ب هم نمیخوریم کم نیستن این موارد...بهترین راه اینه ک هرکسی زنگیدو خونه راه ندین دیدین دارن سوالای چرت میپرسن ردشون کنین..البته تا ی حدی از ظاهر پرسیدن پشت نلفن شاید اشکال نداشته باشه گرچه من ازهمونم خیلی خوشم نمیاد اما باید واقع بین باشیم
سلام دوستان،
آخرین باری که rooyan آنلاین شده 3 آبان بوده و بیش از 1 ماه هست که در این تاپیک فعالیتی نداشته.
لطفاً صبر کنیم و تنها در صورت فعالیت مجدد ایشون در این تاپیک پست بگذاریم.
با تشکر.