شما پست قبلیه منو نخوندین. منظور من از اقدام کردن تماس مادرشون با خانواده ی دختر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HMD
واقعا خوشحال شدم. :310::104:ایشالا به هم برسید و خوشبخت بشید. برای ما هم دعا کنید:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
شما پست قبلیه منو نخوندین. منظور من از اقدام کردن تماس مادرشون با خانواده ی دختر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HMD
واقعا خوشحال شدم. :310::104:ایشالا به هم برسید و خوشبخت بشید. برای ما هم دعا کنید:72:
برادر من!نقل قول:
HMD دوست من شما پست های من رو نخوندین؟ اگه خوندین که دیگه چرا اینجوری پست می زاری؟
به قول دوستان در این سایت, "چیزایی که برای شما آرزو هست برای ما خاطره هست." (البته منظور جمله کلی هست, ناراحت نشید)
من چه جوری پست گذاشتم؟
عین واقعیت رو براتون شرح دادم, شما هم اکنون در گیر شدیدترین احساسات درونی هستید که حالا حالا ها خاموش نمیشه, و داری هی روش بنزین میریزی.
شما اگر این دختر رو میخوای فقط با خانواده اقدام کن ( که خدا رو شکر داری اقدام میکنی ).
در اون موقع شما و دختر زیر نظر والدین میرید بیرون و صحبت میکنید, در مورد خودتون و اخلاقتون و ... و بدون هیچگونه احساس بازی صحبت میکنید و در مورد هم تصمیم میگیرید.
اگر به درد هم خوردید که نامزدی و عقد و :227: !
اگر هم نخوردید نه شما و نه اون دختر دچار مشکلات بعدی نمیشید. ( چه روانی چه جسمی چه اجتماعی )
هرچند میدونم شما موارد بالا رو میدونستید, اینو برای تمامی بازدیدکنندگان نوشتم.
امیدوارم خوشبخت شی و اشتباهات من رو تکرار نکنی.
نقل قول:
شما پست قبلیه منو نخوندین. منظور من از اقدام کردن تماس مادرشون با خانواده ی دختر بود
صد در صد حرف شما درست, ولی از پست قبلی شما میشد هزاران برداشت کرد, بهرحال برداشت من در اون زمان این بود.نقل قول:
به نظر من شما که پسر هستین و میتونین اقدام کنبن نباید دست روی دست بذارین.
البته بازم هرجوری که خودتون صلاح میدونین. ایشالا هرچیزی که صلاحه اتفاق بیفته...
به نام یگانه مهندس گیتی
سلام
باز آمدم .
خوبید؟ این چند روز حسابی حسابی فکر کردم سبک سنگین کردم و
عاقل شدم (چه اعتماد به نفسی! :227:)
حالا اینجام. دلم می خواد از یلدا خانم یه بار دیگه تشکر کنم:72::72::72: .
قبل از اینکه موضوع را با کسی مطرح کنم خوب فکر کردم و نتیجه این شد.
نه الان زوده
بله من خودمم همونی که برای عشقم دلتنگم:302: اما الان جز آشفتگی ذهن برای خودم و ایشون چیزی به همراه ندارم.
تعجب نکنین :163: عشق من گذرا نبود و نیست اما نمی خوام احساسی تصمیم بگیرم و خودم و فرد دیگری را بد بخت کنم.
نتیجه گوش کردن به حرف های یه دوست (یلدا خانم رو می گم) من و به این نتیجه رسوند.
تصمیم دارم با تمام قدرت درسمو ادامه بدم و تا جایی که می تونم زودتر تموم کنم و اگر تا اون موقع ایشون ازدواج نکرد ریش و قیچی :160:رو به دست بزرگتر ها بسپارم.
حال یک سوال
تصمیم دارم در این مدت دورادور در دانشگاه به رفتار ها و کار های ایشون دقت کنم تا با شخصیت ایشون آشنا بشم آیا این کار اشتباست؟ آیا بعد ها در زندگی شخصی من تاثیر می گذارد؟
اهل دوست شدن نیستم و امیدوارم ایشون هم اهل دوستی با کسی نباشه (که اگه باشه قلبم میشکنه)
الان می گید خودت جواب خودتو دادی نه هرکسی مسئول زندگی خودشه اما از اینکه گول بخوره و آینده خوبی نداشته باشه دلم می شکنه.
از همه ممنونم.
چون به حرف من گوش نکردی باهات قهر میکنم! :311:نقل قول:
نتیجه گوش کردن به حرف های یه دوست (یلدا خانم رو می گم) من و به این نتیجه رسوند.
نمیشه قطعی گفت, من بودم نمیکردم. چون:نقل قول:
تصمیم دارم در این مدت دورادور در دانشگاه به رفتار ها و کار های ایشون دقت کنم تا با شخصیت ایشون آشنا بشم آیا این کار اشتباست؟ آیا بعد ها در زندگی شخصی من تاثیر می گذارد؟
1- اگر اون به سمت کسی بره دیوانه میشم ( چون نسبت به شما تعهدی نداره )
2- از کار و زندگی می افتم
3- مدام بهش فکر میکنم
4- ممکنه متوجه بشه و نسبت به من نظر بدی پیدا کنه
5- ممکنه کسانی متوجه حرکات من بشن و مشکلاتی رو ایجاد کنه
اینکه تصمیم گرفتید که دورادور ایشون رو زیر نظر داشته باشید با تصمیم دیگه تون (درس خوندن و اینا) متناقضه! چون اینجوری همه ی حواس و فکر و ذکرتون معطوف به ایشونه و چه بخواید چه نخواید نمیتونید تمرکز داشته باشید. از طرفی ممکنه اینجوری دوباره سر جای اولتون برگردید مثلا ایشون یه رفتار خیلی خوبی بکنن و شما دوباره نظرتون عوض شه. به هر حال هرجور که صلاح میدونید...
موفق باشید
ممنون متوجه شدم پس فعلا برم درسو تموم کنم این اتفاق در زندگی من خیلی نقش بزرگی داشت و مرا عوض کرد به این امید روز ها رو پشت سر می گذارم که به کسی که دوستش دارم برسم.
HMD برادر عزیز ازم ناراحت نشو از شما هم ممنونم از تمام دوستانی که پست دادن وقت گذاشتن تشکر می کنم.
در این تایپیک دو نظر وجود داشت یکی موافق من (برو باهاش صحبت کن) و دیگر (نه خیلی خطر داره حسن)
طبیعتا من با نظرات موافق بیشتر موافق بودم ولی در مقابل نظرات منفی و گنگ مرا بیشتر عصبی می کرد همه می گویند نه خوب چرا نه؟ تنها کسی که مرا با دلیل روشن و واضح راهنمایی کرد یک نفر بود برای همین تاکید زیادی کردم وگرنه منظور خاصی ندارم و همه شما برای من عزیز هستید.
به امید روزی که ادامه این تایپک رو بنویسم و بگم همه چیز آمادس و قراره بریم خواستگاری:43:. (الان می گین به کجاها داره فکر می کنه:311:)
91/8/2
می خواستم یه موضوعی رو براتون بگم
سعی کنید با هر تجربه و اتفاقی که تو زندگیتون میوفته عمیقا و از درونتون درموردش تصمیم بگیرید و بهش آگاه باشید
دیدین آدمایی که اگه مشکلی تو زندگیشون پیش میاد به گذشته بر میگردن و میگن اگه اینکارو میکردم مسیر زندگیم اینجور میشد و....
وقتی حرفایی بزنید که متناقضه یعنی احتمال داره هنوز درگیری وجود داره و یا در مورد این موضوع دید کامل ندارید
ویدا خانم توی یه پست گفتن :چرا فکر میکنید که این فرد برای فکر کردن به موضوع ازدواج برای شما مناسب هست؟
میدونید این یه سواله که قبل از گفتن هر جمله ای مثل این (به این امید روز ها رو پشت سر می گذارم که به کسی که دوستش دارم برسم) باید یه جواب داشته باشه
گذر زمان هم حتما بهتون کمک میکنه و تجربتون بیشتر میشه
فعلا تصمیم درستی گرفتید که روی درستون متمرکز بشید موفق باشید
به نام او که زندگی از او رنگ می گیرد
سلام دوستان خوبم
بيشتر از اين طاقت نياوردم:302: و موضوع رو با خانواده مطرح كردم :163:(البته سربسته يعني غير مستقيم موضوع رو گفتم و نتيجه اين شد كمي در موردشون تحقيق كنم)
حالا ترسي در دلم ايجاد شده نمي دونم چرا؟
ترسم: نكنه در انتخابم اشتباه كردم!
سوال از كجا مي شود عشق حقيقي را از گذرا تشخيص داد؟
اگر بگم زندگيم به كل عوض شده و رنگ و بوي جديدي به خودش گرفته باور نمي كنيد
اينم وصف حاله منه (براي تنوع):43:
نمی دانم چشمانت با من چه میکند
فقط وقتی که نگاهم میکنی …
چنان دلم از شیطنت نگاهت می لرزد
که حس میکنم چقدر زیباست
فدا شدن برای چشمهایی که تمام دنیاست…
وقتی یکی را دوست دارید، حتی فکر کردن به او باعث شادی و آرامشتان می شود
وقتی یکی را دوست دارید، در کنار او که هستید، احساس امنیت می کنید
وقتی یکی را دوست دارید، حتی با شنیدن صدایش، ضربان قلب خود را در سینه حس می کنید
وقتی یکی را دوست دارید، زمانی که در کنارش راه می روید احساس غرور می کنید
وقتی یکی را دوست دارید، تحمل دوری اش برایتان سخت و دشوار است
وقتی یکی را دوست دارید، شادی اش برایتان زیباترین منظره دنیا و ناراحتی اش برایتان سنگین ترین غم دنیاست
وقتی یکی را دوست دارید، حتی تصور بدون او زیستن برایتان دشوار است
وقتی یکی را دوست دارید، شیرین ترین لحظات عمرتان لحظاتی است که با او گذرانده اید
وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید برای خوشحالی اش دست به هر کاری بزنید
وقتی یکی را دوست دارید، هر چیزی را که متعلق به اوست، دوست دارید
وقتی یکی را دوست دارید، در مواقعی که به بن بست می رسید، با صحبت کردن با او به آرامش می رسید
وقتی یکی را دوست دارید، برای دیدن مجددش لحظه شماری می کنید
وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید از خواسته های خود برای شادی او بگذرید
وقتی یکی را دوست دارید، به علایق او بیشتر از علایق خود اهمیت می دهید
وقتی یکی را دوست دارید، حاضرید به هر جایی بروید که فقط او در کنارتان باشد
وقتی یکی را دوست دارید، ناخود آگاه برایش احترام خاصی قائل هستید
وقتی یکی را دوست دارید، تحمل سختی ها برایتان آسان و دلخوشی های زندگیتان فراوان می شوند
وقتی یکی را دوست دارید، او برای شما زیباترین و بهترین خواهد بود اگرچه در واقع چنین نباشد
وقتی یکی را دوست دارید، به همه چیز امیدوارانه می نگرید و رسیدن به آرزوهایتان را آسان می شمارید
وقتی یکی را دوست دارید، با موفقیت و محبوبیت او شاد و احساس سربلندی می کنید
وقتی یکی را دوست دارید، واژه تنهایی برایتان بی معناست
وقتی یکی را دوست دارید، آرزوهایتان آرزوهای اوست
وقتی یکی را دوست دارید، به زندگی هم عشق می ورزید
تمام چيزهايي كه در متن بالا نوشته است در من وجود داره حالا نمي دونم اين متن سر كاريه يا اين حسي كه در من وجود داره سركارم گذاشته ؟:162:
خیلی خوبه که با خانواده درمیون گذاشتین. به نظر من سعی کنید کمی احساساتتون رو تعدیل کنید که موقعی که به خواستگاری میرید یا در مراحل تحقیقات با عقل و عاقلانه تصمیم بگیرین و احساستان همه چیز را تحت الشعاع قرار ندهد اینجوری اگر هم به هر دلیلی به هم نرسین شکست عاطفی نمیخورید و نابود نمیشوید.
انشاا... هر چه خیرتان در آن است اتفاق بیفتد
چقدر بي معرفت شدين 4 روزه منتظرم جواب بدين اما بغيير از صبا خانم هيچ كسي جواب نداد
بابا من تحقيقات اوليه رو كردم فهميدم بهتر از اون كسيه كه فكرشو مي كردم
خيلي خوشحالم كه حرف بچه ها رو گوش كردم و مستقيم وارى نشدم چون اين خانم محل س* هم به اين جور بسرا نمي دن:104::72::72::72: