خيلي ميترسم نكنه در اينده موقيعت اينجوري بيدا نشه واسم اكه اصلا هيج موقعيتي بيش نياد جي ؟فكرو خيال داره ديونم ميكمه ميكم اي كاش همون موقع كه غدا خواست واسش ميبردم و اشتي ميكرديم ولي خوب واقعا اينبار اون مقصربود بي دليل شروع كرد به فحش دادن
نمایش نسخه قابل چاپ
خيلي ميترسم نكنه در اينده موقيعت اينجوري بيدا نشه واسم اكه اصلا هيج موقعيتي بيش نياد جي ؟فكرو خيال داره ديونم ميكمه ميكم اي كاش همون موقع كه غدا خواست واسش ميبردم و اشتي ميكرديم ولي خوب واقعا اينبار اون مقصربود بي دليل شروع كرد به فحش دادن
دوست خوبم
کار خیلی خوبی کردی که چک رو ازش گرفتی!
بعد از وصول چک خطت رو حتما عوض کن و تمام خاطراتش ، شماره هاش و یادگاری هاش رو بریز دور تا دوباره وسوسه
نشی. روزهای سختی پیش رو داری. با مطالعه مطالب زیر میتونی خودت رو کنترل کنی.
چگونه غم جدایی را تحمل کنیم؟
مقابله با مشکلات پایان یافتن یک رابطه
لینک هایی که در این تاپیک معرفی شده رو هم بخون و عمل کن بهشون :
فراموش کردن یک رابطه ناموفق
گلم ما هم تنهات نمیذاریم. هر موقع دلتنگش شدی برای خودت با صدای بلند توضیح بده که چرا همه چیز رو تمام
کردی. احساست باید مجاب بشه! باید دائم بهش بگی تا بفهمه چرا اینطور شد!
ضمنا اینجا دوستان خوبی میتونی پیدا کنی و وقتت رو اینجا بگذرونی. میتونی برامون توی تاپیکت بنویسی.
هر وقت هم بیقرار شدی اشک بریز! عبادت کن یا ذکر بگو!
سعی کن با ورزش و درس یا تفریح و سفر انقدر خودت رو سرگرم کنی که فرصت فکر کردن بهش رو پیدا نکنی از
خستگی زیاد. شمنا میتونی از دختران هم سن و سالت دوستانی خوب هم پیدا کنی.
انشالا که به لطف خدا و اراده خوبت همه چیز درست میشه. ضمنا میتونی حساب کاربریت رو هم شارژ کنی و در
مباحثات جالب بچه های تالار شرکت کنی. مطمئن باش اینجا دوستان خوبی خواهی داشت :46:
اولیش هم خودم اگر افتخار بدی :43:
برات دعا می کنم عزیزم.
به توصیه ها با دقت عمل کن!
موفق باشی گلم
:72:
مرسي بهار عزيزم حرفاي شما خيلي روم تاسير كذاشت و بيشترين سهم رو تو تصميم داشت متاسفانه وقت تفريح ندارم اين 5سال تفريح كردم بس واسم نميخوام اصلا كريه كنم اكه شروع كنم به كريه ميشم همون ادم ضعيف قبلي ميخوام قوي باشم ميخوام امسال اون رشته اي رو كه ميخوام قبول بشم بايد اينقدر موفق بشم كه اكه روزي منو ديد حسرتمو بخوره,به نظرتون بشييمون نميشه ارزومه به دست و بام بيفته ,زاي نميدونم دطوري به خانوادم بكم فعلا تصميم دارم جيزب نكم ,زياد نميتونم بيام سايت از فردا فقط اخر شبا ميام يك ساعت,خيلي خوشحالم ايمحارو بيدا كردم اي كاش 5 سال بيش ميزمدم اينجا
نیاز جان،
شما خانوادگی دارید همه مدل سرویسی به این آقا می دید خب معلومه که پررو می شه. از کمک مالی واسه خرید خونه، تا سکس تا نهار گرم و خونگی ... من هم بودم باورم می شد که خبریه و من تحفه ای ام.
تازه بهت امر می کنه که برو سرکار، ماهی یک تومن هم دربیاری کمکه! کمک کی؟ چی؟
وقتی هم زندگیش سر و سامون گرفت یه بهانه پیدا می کنه و می ره. یا می گه زیاد اس ام اس زدی، یا می گه مامانم راضی نیست، یا می گه حقوقت کمه ...
نیاز خیلی سخته این عادت و وابستگی چند ساله را قطع کنی. ولی از اون سخت تر روزهایی هست که در آینده با این آقا خواهی داشت.
یک همت عالی می خواد و یکی دو ماه سختی.
یکی دو تا دوست خوب داشته باشی که سرت بهشون گرم بشه راحت تر تموم می شه. چند تا هم کار و سرگرمی. مثل ورزش. درس خوندن و ...
نیازززززززززززززززز جونممممممممممممممممم....تو میتونیییییییییییییییییییی ییییی...بخدا میتونیییییییییییییییییییی ییییییی...خودتو دست کم نگیررررررررررررررررر...منم امروز دلم خیلی براش تنگ شد ..بخودم گفتم یعنی اونم دلش برام تنگ شده اما خوب که فکر کردم فقط توو چشمام اشک جم شد خیلی خودمو کنترل کردم گریه نکنم اما...:302:...بالاخره میگذره....ولی خواهشا قاطع باش عزیزم:72:
من خيلي ميترسم اصلا ناراحت نيستم فكركنم خودمم باوة ندارم همش ته قلبم اينه كه برميكرده ,همش منتظرم بركرده بجه ها به مظرتون اكه بركشت ميتونم واسه ازدواج روش فكركنم البته فقط وقتي رسما بياد جلو ها ,البته ديكه هيجوقت كمك مالي نميكنم حتي تصميم دارم بالاترين مهريرو بزنم وايييييييييييييييي فكركنم ديونه شدم نه دارم خيال بردازي ميكنم ,بيدا جان من هيج دوستي ندارم واقعا شايد عجيب باشه ولي واقعا ندارم هيجوقتم نداشتم
نیاز عزیز
دست از این افکار بردار و انقدر به این رابطه فکر نکن.
مطمئن باش اگر اینطوری بخواهی بری جلو شکست میخوری.
قرار شد محکم باشی و با قاطعیت به این رابطه بگی نه.
از تکنیک توقف فکر استفاده کن و وقتی داره فکرت متمرکز میشه رو این اقا فکرت رو ببر جایی دیگه و سرت رو مشغول کن.
نیاز جان
زندگی خیلی فراتر از این حرفهاست.چه کسی با مهریه بالا خوشبخت شده که شما دومیش باشی؟!
اصلا به این چیزها فکر نکن.
اگر همش بهش فکر کنی و منتظر باشی که برمیگرده مطمئن باش خودت دوباره میری سراغش.
چرا به بدیهاش و ازار و اذیتهایی که تورو داده فکر نمیکنی؟
فکرش رو بکن همه نوع استفاده ای از تو کرده بعدش میره با کس دیگه ای دوست میشه.واقعا برات قابل تحمله این موضوع؟
5 سال تورو اذیت کرد و وقتی دلش رو زدی رفت سراغ یکی دیگه.به نظرت میشه رو این ادم حساب کرد؟حتی برای دوستی ساده..چه برسه به ازدواج.
به خاطر کسی که تازه وارد زندگیش شده شمایی که 5 سال همه جوره بهش رسیدی رو راحت گذاشت کنار و حتی به خاطر اون تازه وارد سر شما داد و بی داد کرد و فحش داد.
اون اگر تصمیمش یه زندگی سالم بود 5 سال شما رو به بازی نمیگرفت.
اون چطور به شما بگه شما رو نمیخواد؟رهاش کن...اینجوری دای هم خودتو ازار میدی هم اونو
یه مرد باید از خداش باشه که کسی که قراره باهاش ازدواج کنه یه مسیج کوچیک هم بهش بده...
نه مثل این اقا که مدام با شما دعوا کنه به خاطر اینکه زیاد بهش مسیج میدی و زنگ میزنی.
آخه این چه زندگی قراره بشه که شما مدام داری برای مهریه چرتکه میندازی؟
واقعا دلیل این همه دست کم گرفتن خودت چیه؟
سلام معذرت ميخوام واقعا از همنون ولي من باز اشتي كردم خودش متونست يك روز طاقت بياره و اومد اشتي كرد فرصت يك ماهه خواست تا خانوادش بيان واسه عقد اخه راهشون خيلي دوره ,ولي من هنوزم مستا صلم نميدونم جيكار كنم به نظرتون بهش رابطه مو قطع كنم تا يك ماه البته اينقدر بي عرضه است كه اكه من نباشم كاري نميكمه ,جدديدا دروغ ميكه بهم مسلا ميكه خونه تنها بودم ولي من ميدونم كه فلان دوستش بيشش بوده اخه جرااااااااااا؟من دروغ خيلي بزركي بهش كفته بودم ولي اون ناديده كرفت اول شوكه شد ولي بعد كفت نه من واسه اين رابطه مو تموم نميكنم بس حرا نه اصرار و تلاشي ميكنه و نه تموم ميكنه اخه .ظ
:302:ونم دوستان شما وقتتونو كذاشتين اينهمه راهنماييم كردين ولي من بازم رفتم سر خونه اولم به خدا كعذرت ميخوام
دوست عزیز
نیازی نیست از ما عذر خواهی کنی.
ما به عنوان کسانی که بی طرف بودیم سعی در راهنمایی شما کردیم و شما رو از مشکلات موجود در این رابطه وشکل گیریش آگاه کردیم.
ما بعد از اینکه از صفحه همدردی میریم بیرون ، دیگه فراموش میکنیم اینجا چی بوده و چی نبوده.اما این شمایی که 5 سال زندگیت رو هدر دادی و هنوز هم داری هدر میدی.و درنهایت خودت قراره با این اقا زندگی کنی و نه ما.
ما ضررهای این رابطه رو یادآوری کردیم.اما شما راه دیگه ای رو در پیش گرفتی.
موفق باشی
niaz64 عزیز سلام
دختر خانوم گل نسبت به پست های که اعضا محترم با دلسوزی تهیه میبینن توجه نشان بده
تا در این تعامل به راهکار مفید دست پیدا کنی
موفق باشی:72: