RE: مشکلات مالی انگیزه مو برای ازدواج کم می کنه.
آقا امید ،
دعا و ثنا خوبه. اما ...
اگر واقعا می خوای ازدواج کنی این بساط ناراحتی و ناامیدی رو باید جمع کنی. باید به خودت ثابت کنی که می تونی.
ما هم ازدواج کردیم در حالیکه همسر من در اون سن نه کار ثابت داشت و نه خونه داشت و نه هیچ پشتوانه ای از طرف خانواده. اما همت داشت. تلاش می کرد. و البته با هم زندگیمون رو تا حالا پیش بردیم (اگرچه هنوز هم هیچ کدوممون کار ثابت نداریم ).
اگر واقعا تنها دغدغه ات شرایط مالیه ، سعی کن یک کار موقت دوم پیدا کنی. مهم نیست اون کار چقدر در شان تو (از نظر اجتماعی که در اون زندگی می کنی) هست یا نه چون کار مرد رو می سازه. فقط کاری باشه که به طور موقت بتونه کمی از نظر مالی جلو بکشدت. کلاس خصوصی، تدریس تو مدرسه غیر انتفاعی، پروژه گرفتن ، دم مغازه ای کار کردن و .....
و بعد هم سعی کن با کسی ازدواج کنی که شرایط زندگی شما رو درک کرده باشه. مطمئنم اگر همت کنی موفق میشی. و یادن تره قانون های دنیا زیادن، کافیه یکی از این قانون ها رو خوب یاد بگیری و به طور پیوسته پیش بری اونوقت به نتیجه ای که می خواهی می رسی.
امید فکر می کنم داری شروع می کنی همون اشتباهی رو که من کردم چند سال بکنی! حالا تو الان موضوع مالی رو برای ذهنت کردی مانع من یه چیز دیگه. یه قسمت از ازدواجو داری خیلی مهم و پراهمیت می کنی انقدر که همه ی قسمت های دیگه رو پوشش بده. می دونم اوضاع مالی خیلی مهمه ولی همه چی نیست. اصل موضوع همون ارامش و دوست داشتنیه که کنار همسرت می تونی بگیری و بدی. با اینکه واقع بین باشی موافقم. اما اینکه یه مدت همش زندگیتو بذاری واسه ازدواج و بعدش هم حالا به کل بی خیالیش بشی مخالفم. تو کارخودتو بکن زندگی خودتو بکن درسی که باید بخونی رو بخون. اما کنارش هم ذهنتو به روی ازدواج نبند. شاید یکی رو کنار کارا و درسایی که اصله و داری می خونی ببینی که همون همراه زندگیت باشه. اما اگه کلا دلتو و ذهنتو به روی ازدواج ببندی ممکنه نبینیش.
با توجه به اینکه الان شخص خاصی توی زندگیت نیست و کسی رو دوست نداری و بقیه مواردی که میگی مثله اوضاع مالی و اینا توصیه ام اینه که تو کار اصلی خودتو بکن اما ذهنت رو هم به روی ازدواج باز بذار که انتخاباتو از دست ندی. یعنی اصل کار رو هیچکس چه دختر چه پسر نباید بذاره سر ازدواج. نمیشه ادم بگه من می خوام تا 4 ماه دیگه ازدواج کنم. باید کارای اصلی خودتو بکنی و روال عادی زندگیتو پیش ببری. اما کنارش هم اماده ی عاشق شدن باشی. فکر و ذهنت هم به روی ازدواح نبندی که وقتش و ادمش رو که دیدی بتونی واقعا ببینیش و بفهمی که همون کسیه که دنبالش می گردی. خلاصه می تونی بذاریش توی حاشیه ی کارات اما حذفش نکن.
موفق باشی.
امروز رفتم و یه سوری از لوازم خانگی رو پرسیدم .
جمعاً شد 20 میلیون تومن .
خونه هم که ندارم و ماشین .
جمع زدم شد 60 تومن . اول زندگی .
.
بهتر نیست دوست دختر بگیریم ؟ ارزونتر در میاد.
حالا هم که از خونه رفتی بیرون رفتی مغازه لوازم خانگی!!!!!!!!! قرار بود در جهت افزایش روحیه تلاش کنی نه تضعیقش
خوب مگه جهیزیه رو دختر نمیاره تو شهر ما که همه چی به عهده دختره به جز تلویزیون و بخاری
در ضمن اگه آدم کار داشته باشه میتونه وام بگیره لازم نیست همه پولها رو نقدی بده که
سلام داداش این چه حرفیه؟
بهتر نیست دوست دختر بگیریم ؟ ارزونتر در میاد. :311:
دیوووووووونه دوست دختر بدتره زنت دلش برات میسوزه دوست دختر چرا باید مراعاتت کنه؟؟؟؟؟؟
عجب گیری کردیم ها !
فکر کنم اصلاً این غریزه هایی که در من هست همه اش الکیه .
کلاً چیزی جز دردسر فایده دیگه ایی نداره.
غریزه جنسی ، نیاز عاطفی .
.
زن و زندگی و فرزند و بچه داری و هیچ و پوچ .
ولی اگه یه دوست دختر داشته باشم .
خیلی راحت می تونم تمام اکفارمو متمرکز کنم .
.
هم من و هم اوشون می تونن به راحتی از این امکاناتی که دولت (به خاطر گرونی) و ملت ( به خاطر فرهنگ های غلط) در اختیار ما قرار گذاشتن استفاده کنیم.:163:
چه اشکالی داره واقعاً ؟
.
.
این افکار ، افکار شیطانی من هستند که از درون من برخواسته اند .
.
این روزها روی تیغه دارم راه میرم .
.
هر لحظه ممکنه تصمیمی بگیرم که مخالف تاپیک "دلایل عینی" باشه.
فکور ، نه اینجا جهیزیه رو هم پسر میده.
بیا من خودم زنت میشم جهیزیه هم بابام میده خوبه؟:311::311::311:
دوست من من دیدگاهم متفاوته با بقیه. این مسائل که خدا بزرگه و... جدا، مشکلات اقتصادی جامعه ما هم جدا! خانمها پیش از ازدواج معمولا می گن که ما با شرایط مالی کنار میایم. تا شرایط مالیت نسبتا اوکی نشده اقدام نکن. رو چند چیز حساب باز نکن. یکیش صبر همسرت در شرایط بدی مالیه.
والا ما که سعی خودمونو کردیم خوب باشیم .
دیگه به جایی رسیدیم که نه خویشتنداری جواب میده نه تنهایی.
.
نمی دونم شاید انتظاراتم زیاده .
اخه من هیچ پشتیبانی ندارم .
بابام و مامانم اونقدر سنشون بالاست که اصلا نمی فهمن نیاز یعنی چی .
نمی فهمن که من اگه اراده کنم با کسی دوست بشم ، به ساعت نمی کشه .
نمی فهمن که مجرد رو باید زن داد .
باید فرستادش خونه خودش.
باید کمکش کرد .
.
می خوام بگم من کلاً هیچ پشتیبان مالی و معنوی ندارم .
خیالم هم راحته .
این 60 تومن که هیج ، 30 تومن که باید داشته باشم یا نه ؟
اگه بخوام با حقوق الانم با خرجای الان . برنامه ریزی کنم و پس انداز کنم برای 30 تومن حدودا 6 سال زمان می بره .
در این 6 سال هم ، این 30 تومن هم ارزش خودشو از دست داده . در واقع مبلغ جدید میشه 60 تومن :311::302:
خب من در این 6 سال ، در غریزه مو و در حس عاطفی مو باید ببندم .
واقع بین باشین .
.
به نظر من که بهتره .
از وقتی که قیمت همه چی رفته بالا دیگه نه دختری ازدواج میکنه نه پسرا چرا؟؟؟؟مگه زندگیا باید چشم و هم چشمی باشه؟؟؟؟بسه تا کی؟برا خودتون زندگی کنید.وضع مالیمون خوب نبود الان متوسط یا خوب اما چه فایده که فرزند اول خانواده مریض شد و فوت کرد کجاست خوشی؟خوش بگذرونیدبیخیال مال دنیا