RE: هیچ وقت نمیتونم با شوهرم حرف دلم رو بزنم چی کار کنم؟
glare جان حرفای آقای SCI به من آرامش دادش.. فکر میکنم اگه بهشون عمل کنی حتما موفق میشی و خیلی زود اعتماد بنفست برمیگرده.. و فکر میکنم اگه خودت خودتو قبول کنی شوهرت هم حتما مثل قبل میشه واست.
ببخشید میشه یه سوال بیربط بپرسم!آقای Sci شما واقعا روانشناس هستین! آخه حرفاتون یه آرامش خاصی به آدم میده.. نمیدونم چرا اینجوری حس میکنم..
گلاره جون سلام
ببین اگه بهت اجازه حرف زدن در مورد مکشکلاتتون رو نمیده براش بنویس.اونم با مهربونی.با زبون برو جلو.حتی اگر فکر میکنی به غرورت توهین میشه.از یک شام خوشمزه وقتی از سر کار میاد شروع کن.اصلا سعی نکن باهاش راجع به مشکلاتتون حرف بزنی.بشین کنارش.واسه خوابم جاشو بیار جای خودت یا اینکه تو برو کنارش.مهربونیات بی جواب نمیمونه.به خدا یک جا خودش از این همه صبر و مهربئنیت خجل زده میشه
s-h و مرجان عزیزم
خیلی ممنونم.وقتی میام و حرفهای قشنگتونو میخونم آرامش خاصی به دست میارم.همین که احساس میکنم دیگه تنها نیستم برام یه دنیا می ارزه
sci گرامی من روز دوم هم به برنامه هام عمل کردم(البته به جز چند تا) کارهای زیر رو انجام دادم.
پیاده روی-رسیدگی به خودم-تماس با دوستم-رفتن به کتابخونه-تماشای فیلم ... منتها چون روز اول برا خودم برنامه فشرده ای گذاشته بودم و به تمام کارهای منزل رسیده بودم روز دوم به غیر از رسیدن به خودم دیگه کاری نمونده بود واسه همین چند ساعتی در روز بیکار بودم که نمیدونستم چطور پرش کنم.با تلویزیون گذروندمش.رویهمرفته خوب بود اما دلم میخواست اون دو سه ساعت هم مفید باشه.واسه همین تصمیم گرفتم از فردا با یه سری کارهای هنری سرم رو گرم کنم.به نظرتون خوبه؟فقط میترسم بعد گذروندن این دوره برام سخت باشه برم سراغ درسهام(شما فرمودید تو این دو هفته سراغ درس نرم) .راستی اوضاع ساعت خوابیم هم داره بهتر میشه...ممنون از لطفتون.به نظرتون برا شوهرم نامه بنویسم؟یا صبر کنم بعدها باهاش رو در رو صحبت کنم؟
گلاره بسیار خوبه
دوباره تاکید می کنم پستهای قبلی رو با دقت بخونید و توجه کنید که هر توصیه ای که به شما شده برای سرگرم شدن شما نبوده و هر کدام قسمتی از زندگی شما رو تنظیم خواهد کرد و دلیل مشخصی داره. پس با دقت بخونید و تامل کنید
ساعت خواب شما باید تنظیم بشه و خیلی الزامیه. توجه داشته باشد که صبح بعد از بیدار شدن قبل از دوش و صبحانه و در ساعات اولیه اینترنت نروید. تلفنتون رو نگاه نکنید و ایمیل چک نکنید و در مجموع کارهای ذهنی در ساعات اولیه صبح انجام ندهید شما رو مضطرب میکند
فعلا عجله نکنید برای گفتگو با همسرتون و بدونید حواسم هست چه زمانی صحبت کنید هر زمان امادگیش رو داشتید به شما خواهم گفت پس فعلا وارد تعارضات نشوید و سعی کنید محیط خانه ارام باشد ( قبلا گفتم به شما) نامه نوشتن لازم نیست
بنویسید احساساتتون رو و فهرست کارهایی که دوست دارید
ضمناً فعلا نگران خوندن درس نباشید
نگران کارهای اینده نباشید و مطمئن باشید گر توصیه ها رو عملی کنید موفق خواهید شد
اما
اگر فکر کنید که خب حالا هر روز لازم نیست برم دوش بگیرم، یا حالا موسیقی رو که گفته لازمم نیست...یا مواردی شبیه این، بی شک نتیجه نمی گیرید و کار سخت خواهد شد
سلام .حتما من مجددا پستهای قبلیتون رو میخونم.
فهرست کارهایی که دوست دارم اینه:
1-رفتن به کتابفروشیهای بزرگ
2- خرید وسایل فانتزی مثل گل سر.عطر..لوازم ارایش .لوازم التحریر.(منظورم خریدهای کوچک نه آنچنانی)این کار همیشه خوشحالم میکنه
3-سرگرم شدن با فیسبوک(البته طبق فرمایش شما دیگه صبحها نمیرم)
4-درست کردن کارهای دستی(البته زیاد توش وارد نیستم)
5- آشپزی کردن.درست کردن کیک.شیرینی و...
6-قدم زدن
الان احساسم خیلی خوبه.البته خیلی وقتها خوبم تا اینکه بحثی پیش بیاد یا رفتار بدی از همسرم سر بزنه چنان به هم میریزم که از یه آدم نرمال تبدیل میشم به شخص کاملا افسرده.طوری که گاهی 3 تا 4 ساعت گریه میکنم.و بعد از گذشت یکی دو روز خوب میشم.اما این چند روز خوبم.خیلی خوبم.فردا (شنبه)برای ثبت نام باشگاه میرم.استخر رو هنوز شروع نکردم که اون هم حتما همین هفته اقدام میکنم.راستی دکتر زنان هم وقت گرفتم برا روز شنبه
sci گرامیممنون از همراهیتون
لیست کارهای امروز من:
1-صبح زود بیدار شدم
2-دوش گرفتم
3- صبحانه حاضر کردم
4-ناهار درست کردم
5-فیلممو نگاه کردم
5-طبق فرمایشتون به دکتر زنان برا چکاپ مراجعه کردم.آزمایش دادم و یه سری دارو گرفتم.
6- موقع برگشتن هم پیاده روی کردم.
ضمنا به لیست علایقم میخواستم
خوردن بستنی
قدم زدن تو بارون بدون چتر
دراز کشیدن و خیالبافی
تماشای عکسهای قدیمیم و..... رو هم اضافه کنم.ازین به بعد هر وقت موردی به ذهنم برسه به این لیست اضافه میکنم.راستی امروز وقت نکردم باشگاه برا ثبت نام برم.فردا میرم
با سپاس.شاد و سلامت باشید
sci گرامی من تا حدودی تونستم دستوراتتون رو اجرا کنم.مثلا دوش صبح .دیدن فیلم.پیاده روی .ملاقات با یک دوست.اما تو اجرای بعضی برنامه هام تنبلی میکنم.ساعت خوابم هم تقریبا تنظیم کردم.امروز روز ششم اجرای برنامم بود تو این 6 روز هیچ شبی تا صبح بیدار نبودم.در صورتیکه قبلا در هفته 3 تا 4روز. شب تا صبح بیدار بودم و در طول روز میخوابیدم.اگه بازهم راهکار هایی در زمینه های دیگه برام دارین خوشحال میشم بهم بگین.تا جایی که بتونم عملیشون میکنم.راستی جواب آزمایشاتم هم فردا حاضره.بازم مرسی.ممنون
sci گرامی کمک کمک
من حدود 9 روز تمام برنامه هامو عملی کردم.تا جاییکه میشد تلاش کردم.حالمم هم خیلی بهتر شده بود اما دیروز یه اتفاق بد افتاد .روز جمعه با دوستامون رفته بودیم بیرون.سر یه اتفاق مسخره شوهرم جلوشون دوباره بهم بی حرمتی کرد و آبروریزی راه انداخت.ماجرا ازین قرار بود که بهم گفت کیف دستیشو بهش بدم تا خرید کنه.گفتم دست من نیست.ماشینو گشت تا فهمید خودش گذاشته تو صندوق عقب ماشینش.منم بهش گفتم دیدی حق با من بود دهنشو وا کردو جلوشون هر چی میخواست بهم گفت.بعدشم تا آخر شب به هر بهونه ای سر مسائل دیگه دعوا راه انداخت و جلوشون هم به من هم به خانوادم.بد و بیراه گفت.انقد داغون شدم تمام دیشب گریه کردم.امروز مثل قدیما از سر ناراحتی تمام روز خوابیدم و به هیچ کاری نرسیدم.خیلی ناراحت بودم الان بهترم.اما نمیدونم اینجور وقتها چطور از خودم مراقبت کنم.احساس کردم تمام تمریناتی که انجام دادم تاثیری روم نداشت.میخوام قوی شم اما نمیتونم.تو رو خدا کمکم کنید.ممنون
چرا دیگه کسی جوابمو نمیده؟؟؟:302::302::302:
سلام گلاره جان. متاسف شدم.
اما نگفتی این دو هفته که تغییر کرده بودی رفتار همسرت باهات چطور بود؟؟ رفتارش تغییر نکرد؟؟؟