RE: نظر نامزدم برای مهریه ،نصف اموالش است + تهیه ی جهیزیه با هم....
سلام دوباره به دوستان عزیزم:72:
مرسی از راهنماییهاتون.استفاده کردم
من فکرام روکردم و با نامزدم صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم که:
چون نامزدم رو دوست دارم و شناخت روش پیدا کردم به این مرحله رسیدم که مهریه ضامن خوشبختی نیست(البته دوستان هم اشاره کردن به این که مهریه تضمینی نیست و نمیتونه دوامی باشه برای ادامه ی یه زندگی موفق) و تصمیم گرفتم هیچ چی از ایشون به عنوان مهریه و حقوق درخواست نکنم...
حالا میخوام دوستان در مورد این فکرمن نظراتشون رو بگن
برای جهیزیه هم هر چه در توانمون هست تهیه کنیم....(خانواده ها اصلا کاری بهمون ندارن که کی چی آورد و کی چی نیاورد........)
کاملن اشتباه می کنی مهریه حتمن تعیین کن.مهریه اگر نباشه مرد هرکاری دلش خواست می کنه زن هم صداش در بیاد
بهش می گه طلاقت می دم.مهریه باعث می شه مرد قبل از هر کاری فکر کنه.سبک سنگین کنه.در واقع نبود مهریه
مردو وسوسه می کنه سراغ زن های جدید بره چون مهریه هم نباید بده خیالش راحته.
هر وقت وفاداریش بعد سال ها زندگی بهت ثابت شد مهریه رو می تونی ببخشی.
سلام
به نظر من فرهنگ سنتي ما و فرهنگ غرب هركدوم با تمام معايبيركه دارند در جايگاه خودشون كاركرد مناسب دارند اما تركيب اين دو فرهنگ يه فرهنگ التقاطي پديد مياره كه لزوما نتيجه بهتري از هر كدوم از اون دو فرهنگ نداره
توي فرهنگ غربي اگه مهريه وجود نداره كنارش هم روابط قبل از ازدواج بسيار ازادتر از فرهنگ ماست مثلا دو نفر قبل از اينكه باهم ازدواج كنند ماهها و شايد سالها زير يه سقف هستند!
حقوق زن و مرد در هر جامعه اي تابع قوانين مدني اون جامعه هست و به نظرم با توجه به اينكه حقوق مدني ايران زن و مرد را برابر نميبينه بسيار سخت هست كه بخوايد همه اين موازد را در شرايط ضمن عقد بياريد خيليش ممكنه اصلا الان به ذهن شما هم خطور نكنه مثلا فكر ميكنم طبق قوانين ما كه متاثر از قوانين اسلام هست زن در امور زناشويي بايد تابع مرد باشه يعني اگه مردي خواستار رابطه باشه مهم نيست زن ميخواهد يا نه اما از نظر قوانين غربي اين قضيه دو طرفه است و اگر هر كدوم نخواهند ديگري نمي تواند انها را مجبور كند
نميدونم شما چقدر از طرف مقابلتون شناخت داريد اما اگه مسير انتخابتون سنتي هست فكر ميكنم به بقيه موارد هم سنتي فكر كنيد
بهر حال اگه بازهم تصميمتون براين شد كه مهريه نگيريد توجه داشته باشيد كه چون خلاف جهت جريان شنا ميكنيد ممكن واكنش هاي مختلفي را در افراد برانگيزد نكنه يه وقت بعد ازدواج از نگاهها و حرفهاي ديگران سرخورده بشيد و بخواد زندگيتون را تحت تاثير قرار بده
بعد اينكه از وفاداري و عشق طرفتون مطمئن بشيد
و نهايتا اينكه از نظر حقوقي و قانوني مطمئن بشيد كه شما هم در اموال بعد از ازدواج سهيم خواهيد بود
سلام دوست عزیز
من نظر خودم را میگم، مهریه از مهر میاد و اولین هدیه مرد به زن در زندگی مشترک هست!
من نمیدونم چرا میزان این هدیه با اجبار تعیین میشه! چه اهمیتی داره مهریه چی باشه؟
اگر مردی بخواد طلاق بده یا هر خطایی بکنه، ممکن هست مهریه سنگ کوچکی جلوی پاش باشه ولی به راحتی اینقدر قوانین داریم که باز این هدیه از سر مهر که اون موقع میشه، غضبیه، کار ساز نیست!
مهریه عندالمطالبه هست و زن هر زمان بخواد میتونه طلب کنه، اما حق طلاق و شرایط پرداخت آن همه با مرد هست، دیدم مردهایی را که برای در رفتن از مهریه دادن، به زن گفتند، نه طلاقت میدم نه باهات زندگی میکنم، زن بیچاره به خاطر نجات خودش از بلاتکلیفی ناچار به گذشت از مهریش میشه! یا خیلی راههای فرار دیگه وجود داره !
اینها رو نوشتم تا تایید کنم میزان مهریه اصلا متضمن خوشبختی نیست، تازه اعتقاد دارم اگر قرار مردی پاش بلرزه و زندگی رو به هر دلیل نخواهد، همون بهتر که بی دردسر طلاق بده!
من فکر میکنم چیزی که شما نیاز دارین تعامل کامل و منطقی با نامزدتون هست، این واقعا عالیه که نصف اموال رو مهریه شما قرار دادند، حتی اگه نصفه اموالشون یه پراید هم باشه، نصفش میشه 5.5 میلیون! که خوب دریافت این میزان مهریه خیلی بهتر از ارقام و تعداد سکه هایی هست که معلوم نیست کی داده و کی گرفته!افرادی رو هم میشناسم که مثلا مهریه را نصفه خانه همسر اعلام کردند البته خانه ای که در آینده دور یا نزدیک خواهند خرید،
خوبیه ماجرا اینه که شما وهمسر شما یه بدعت گذاری انجام میدین، که علاوه بر حفظ پایه سنتهای ایرانی اسلامی ( دریافت مهریه)با شیوه ای درست آن را اصلاح کردین!
و واقعا چه زیباست که دید همسرتون تهیه همه چیز به صورت مشترک هست، واقعا تبریک میگم به انتخابتون، این نشون میده ایشون معنای شراکت در زندگی، همراهی کردن و ... را خوب میدانند و امید وارم در عمل هم بدین گونه باشند. از طرفی نشون میده که اصلا دید خاله زنکی ندارند و ان شالله تو زندگی مشترک مرتب تو سرتان نخواهند زد یا به رخ نخواهند کشید، با این جمله زشت: بابات اینو نداد، بابات اینو داد!
عزیزم، همه اینها رو گفتم و تایید کردم اما به تایید حرف دوستان وبه دلیل بدعت گذاری که دارین میکنین ممکنه حرف و حدیث زیاد بشنوی، مثلا خانواده شوهر، مثلا خاله، مثلا دوست،
پس دوست دارم اونقدر باز و آ گاه وارد این مسیر شی و آگاهانه قدم جلو بزاری که هیچ حرفی ناراحتت نکنه و اینقدر برات بی اهمیت باشه که هیچ نشنوی!
واقعا بزارین مهریه به جایگاه معنای واقعیش برسه و از سر مهر باشه:72:
گول حرف های روشنفکرمبانه رو نخور،اگر تغییری می خواد صورت بگیره باید دو طرفه باشه.زن مهریه نداره مرد هم حق طلاق
نباید داشته باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
[
من فکرام روکردم و با نامزدم صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم که:
چون نامزدم رو دوست دارم و شناخت روش پیدا کردم به این مرحله رسیدم که مهریه ضامن خوشبختی نیست(البته دوستان هم اشاره کردن به این که مهریه تضمینی نیست و نمیتونه دوامی باشه برای ادامه ی یه زندگی موفق) و تصمیم گرفتم هیچ چی از ایشون به عنوان مهریه و حقوق درخواست نکنم...
یعنی مهریه هیچی
حقوق دیگه هم هیچی
مساله نصف اموال هم منتفی شد؟
حق طلاق و خروج از کشور و ... همه منتفی شد؟
اول اینکه مواظب باش نظرات دوستان رو بگیر اما خودت با دقت تصمیم بگیر
دوم اینکه ایا اینکه ایشون گفتند بعد از ازدواج بر می گردن ایران به خاطر شما ، یعنی دادن حق انتخاب محل زندگی به شما. آیا اینو قراره توی عقدنامه ذکر کنند یا فقط در حد صحبته؟
عزیزم من نمی گم اصلا بد بین باش اما با دقت و عاقلانه عمل کن که فردا روزی هر اتفاقی افتاد پشیمون نباشی از عملکرد نادرست خودت.
مثلا اگر مهریه ات را بخشیدی و فردا روزی حرف بی مهر امدنت به خانه بخت شد، احساس حقارت نکنی و خودت را نیز مقصر بدانی. چون خودت خواستی.
بر عکس اگر مهریه گذاشتی و با شما درگیری تلافی جویانه پیش امد به خاطر مقدار زیاد آن، باز خودت هم مسولی.
اگر بسیاری از مشکلات زندگی بر اساس مسائل مالی در زندگی ها نبود، مطمئن باش انهمه در تمام فرهنگ ها قانون ها برای حد و حدود انها در زندگی مشترک گذاشته نمی شد. هر کاری می خواهی بکنی مشخص و معین تایین کن. اگر قرار است مهر نگیری ، اگر قرار است مقداری وسائل خانه بگیری دقیق مشخص کن چقدر است و چه مقدارش را شما می پردازی و چه مقدارش را طرف مقابل. و ......
در مسائل مالی تا انجا که می توانی قبل از عقد تمام توافقات را انجام بده که بدون کدورت و خاطر ناراحت وادر زندگی شوید.
ممنون که تجربیاتتون رو در اختیارم میذارید
[b]نامزد من پیشنهاد نصف اموال دادن و فکر من هم در حال حاضر نگرفتن مهریه هست
ولی من هنوز جواب قطعی در مورد مهریه و بقیه ی حقوق ندادم...
سلام
شوکا جان میشه توضیح بدی اگه مهریه ای معمولی در حد 200 سکه در نظر بگیری اشکالش چیه؟واقعا چه ضرری میتونه داشته باشه.حتی با داشتن حق طلاق هم نبود مهریه قابل توجیه نیست چون توی دین ما اجازه بعضی مسایل به آقایون داده شده مثل صیغه مثل همسر دوم
نمیگم آدم باید با زور کسی رو پیش خودش نگه داره ولی اگه مردی هوسباز از آب دربیاد حداقل تقاص توهین و تحقیری که برای زن در این موارد پیش میاد رو باید بده اصلا لازم نیست پیش آدم بمونه فقط تقاص هوسبازیش رو باید بده این هم به این معنی نیست که زن گدا هست اصلا به نظر من اگه زنی شوهرش هوسباز از آب دراومد باید مهریه رو بگیره و صدقه بده ولی باید بگیره تا اون آقا فکر نکنه راحت میشه با زندگی دیگران بازی کرد.
نمیشه از قبل ازدواج صد در صد به کسی اعتماد کرد شاید آدم حتی نتونه پیش بینی کنه برادرش بعد ازدواج چه برخوردی با همسرش داره چه برسه به کسی که فقط چند ماه روش شناخت داره.
راستی اون قضیه نصف اموال الان جزو قانون هست و موقع عقد هم به آقایون میگن حتی عطف به ما سبق هم میشه یعنی کسانی که موقع عقدشون این قانون نبوده هم نصف اموالی که همسر بعد ازدواج به دست میاره مالشون میشه.
شوکا با این پسر چطور آشنا شدی؟چه مدت رابطه داشتید؟از چه زمانی در مورد مهریه صحبت کردید؟قبل از آشنایی نظرت
در مورد مهریه چی بوده؟نظر خاستگارت در مورد مهریه چیه؟