خب برادر من اون دختذ خانوم خودشم تو اين گناهي كه كرده سهيمه و بدون اعتراضي به شما اجازه لمس دادن بدنش رو داده اونم تو چند دفعه كه بيشتر نميشه همديگر ديديد ......... بنظر من يكم راجب اين كه اين خانوم ميگن من دختر باك و تميزي بودم اين حرفا يكم جاي شك داره من خودم دخترم ولي اگه كسي يه همچين بيشنهادي بهم بده قبول نميكنم كه بعدش بخام بخاطر گناهي كه كردم از طرف انتظار ازدواج ازدواج داشته باشم چون ميدونم خورم خواستم و اجباري تو اين كار نبوده رضايت دادن به اين موضوع معنيش اينه كه اقا من خودممم دوس داشتم همچين كاري كنم ....... حالا ديگه وارد جزيياتش نميشم بهتر داداش گلم همون طور كه دوستان گفتن رابطتتو كمرنگ كني و بهش بفهموني كه من فعلا قصد ازدواج ندارم و ميخام بيشرفتي تو زندگيم باشه بنظر من هردوتون سن كمي داريد خودتونم ميگيد شرايط ازدواجم كه فعلا نداريد اگه به اصرار اين دختر خانومم باهاش ازدواج كنيد بعدا عذاب وجدان ميگيريد كه چرا نرفتم خارج و نتونستم ادامه تحصيل بدم و از اين حرفا و كلي چراهاي ديگه..................... خوب فكراتونو بكنين بعدا خوب تصميم بگيريد انشالله كه موفق ميشيد.........:72::72: